تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2027 از 2365 اولاول ... 10271527192719772017202320242025202620272028202920302031203720772127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,261 به 20,270 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بین کنوود bt600 و پایونییر 6850bt کدوم بهتره؟
    Last edited by armin_punisher6; 20-05-2016 at 22:56.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

داداش گلم شما اطلاعات نداری لطفا جواب کسی رو نده مجبور که نیستی
    هر چی که شما بگی بنده اصلا هیچ اطلاعی ندارم شما که استادی رفیقمونو راهنمایی کنید
    دوست عزیز اگه شما 2-3 ساله سیستم بستی بنده از 10سال پیش باندهای معروف و مطرح رو داشتم هر ماشینی فروختم باندها رو گذاشتم رو ماشین رفته آخر سر هم فهمیدم که هیچ کدوم به سونی نمیرسه سونی ریش سفیده تو لوازم صوتی و تصویری اولین بار باند سونی گرفتم مدلشو نمیدونم رنگش کامل قرمز بود سقف سمند رو بدون امپ میلرزوند گذاشتم رو ماشین رفت بعدش 6975 و 718 اصلی پشت مشکی که ساخت اندونزی بود باز گذاشتم رفت بعدش 718 ویتنام اصلی پشت ابی با امپ11000 پریمیر اشغال بود اصلا نه بیس داشت نه کیفیت رو ولوم اخر با امپ پراید یخورده هم نمیلرزید
    خلاصه کلام:من باند های سونی رو قبول دارم چون همه مدل هاش عالین و اینجور نیست که یکی صداش تیز باشه یکی بم چون سونی ریش سفید لوازم صوتی و تصویریه
    و جی بی ال سنگی رو خیلی قبول دارم
    با 7158 جی وی سی رو صداشو که شنیدم خوشم اومد
    و برندهای معروف و با کیفیت مثل آلپاین و کدنس و راکفورد و... رو قبول دارم
    نه کنوود نه پایونر هیچوقت به سونی نمیرسن باند 6950میانرده سونی 200تومنی رو دارن با باند 6975 پایونیر 370تومنی که پرچمدارشه مقایسه میکنن
    حالا فعلا زوده زمان میبره تا به حرف هایی که زدم برسی
    موفق باشید
    Last edited by farshad0123; 20-05-2016 at 23:49.

3. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

5. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان بزرگوار
    عزیزان یه سوال مبتدی داشتم
    من بعد از عوض کردن ماشین ویه مدت سر کردن با پخش فابریک پراید ،حالا مجبور شدم برای پراید جدیدمون یه پخش خریدم.مشکلی که هست
    اینه که وقتی ضبط رو وصل کردم ،تو جای خودش لق میزنه ،پخش فابریک پراید هم که با پیچ بسته میشه!
    سوالم اینه که ایا چیز دیگه ای باید بخرم تا پخش رو محک نگه داره؟
    Last edited by white boy; 21-05-2016 at 11:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جنس صدای باندا خوبه ولی اصلا بدون آمپ جوابگو نیست بنظرم .
    و این چیزیم که من دیدم شباهتی به ویبره و بیس قوی نداشت .
    دوست عزیز بنظرم یک فستیوال یا دور همی برو برای spl تا متوجه ویبره بشی ...
    برای ویبره باید ساب داشت ! کواک کارش این نیست .

8. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

جنس صدای باندا خوبه ولی اصلا بدون آمپ جوابگو نیست بنظرم .
    و این چیزیم که من دیدم شباهتی به ویبره و بیس قوی نداشت .
    دوست عزیز بنظرم یک فستیوال یا دور همی برو برای spl تا متوجه ویبره بشی ...
    برای ویبره باید ساب داشت ! کواک کارش این نیست .
    ویبرش خیلی خوبه جنس بیس و ویبرش شبیه سابه منتها میکروفون گوشی صدا رو بهتر از این ضبط نمیکنه مخصوصا بیسو خوب ضبط نمیکنه
    تازه ولوم رو 27 گذاشتم که اینجوره رو ولوم 30 خیلی صدا خراب ضبط میشه
    یه ساب که بهترین بیسو داره ازش فیلم بگیرید ببینید صدا ی ضبط شده چجور میاد
    Last edited by farshad0123; 21-05-2016 at 16:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ویبرش خیلی خوبه جنس بیس و ویبرش شبیه سابه منتها میکروفون گوشی صدا رو بهتر از این ضبط نمیکنه مخصوصا بیسو خوب ضبط نمیکنه
    تازه ولوم رو 27 گذاشتم که اینجوره رو ولوم 30 خیلی صدا خراب ضبط میشه
    یه ساب که بهترین بیسو داره ازش فیلم بگیرید ببینید صدا ی ضبط شده چجور میاد
    دوست عزیز وقتی کواک شما بقول شما داره ویبره میزنه ، دیگه صداش در نمیاد ... این یعنی چی ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز وقتی کواک شما بقول شما داره ویبره میزنه ، دیگه صداش در نمیاد ... این یعنی چی ؟
    اهان از اون نظر آره
    راستش من رو هندزفری گوشی هم این آهنگو گذاشتم باز رو ویبره صدای خواننده میره شاید این آهنگ مخصوص ساب باشه که ساب ویبره بزنه و باندا صدا رو پخش کنن شاید هم خودشون اهنگو طوری تنظیم کردن که موقع ویبره صدای خواننده ضعیف بشه
    Last edited by farshad0123; 21-05-2016 at 20:14.

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..امیر حسین جان--
    من ابتدا باندهای جلوی پرایدم را این نوع باند فول رنج 4 اینچ سونی ساخت اندونزی عوض گردم قبلا این باند را داشتم--صدا جلو بهتر شد..--مشخصات اون باند در لینک زیر...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول بگم--کلا نمی خواهم زیاد برای سیستم صوتی ماشین خرج کنم چون زیاد با ماشین رفت وامد ندارم.واستفاده نمی کنم فقط دنبال یک صدای معقول با بوجه خاص هستم....
    اول می خواستم باند بگیرم بعد امپ..دیدم باید هر دو با هم متناسب باشند..پس مجبورم باهم بخرم---
    امپ----نمی دانم دو کاناله بخرم یا 4 کاناله..البته 4 کانال گران است ..برای دو کانال بوجه قطعا زیر 200 و4 کاناله تا 300 تومان...نمی خواهم خرج زیاد کنم.
    باند هم چند تا از شما واقا حمید وبعضی از دوستان به این جمع بندی رسیدم..کواکهای با قیمت کمی بالا.
    1-gladen mc609
    2-helix e69x
    3-sony 6930l
    4-sony 6921
    حالا کواک با قیمت متوسط
    1.pionner 6965 v2
    2-jvc.7185
    3-jbl 938
    فقط یک نکته با توجه اینکه پخشم کنوود u300 هست وکنوود صدایش کمی بم است..باید امپی باشد که صدا را تغییر ندهد و باند صدایش شفاف باشد تا با پخش با صدای بم هماهنگ و مچ شود...به نظر من..
    .....فقط همینا یادم هست.....حالا چی امیر حسین......
    سلام دوستان--
    من هنوز جوابم را نگرفتم ---حمید اقا وامیر حسین بقیه دوستان ظاهرا مشغول خوردن شیرنی هستم فعلا فرصت نکردند جواب کاملی بدهند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

هر چی که شما بگی بنده اصلا هیچ اطلاعی ندارم شما که استادی رفیقمونو راهنمایی کنید
    دوست عزیز اگه شما 2-3 ساله سیستم بستی بنده از 10سال پیش باندهای معروف و مطرح رو داشتم هر ماشینی فروختم باندها رو گذاشتم رو ماشین رفته آخر سر هم فهمیدم که هیچ کدوم به سونی نمیرسه سونی ریش سفیده تو لوازم صوتی و تصویری اولین بار باند سونی گرفتم مدلشو نمیدونم رنگش کامل قرمز بود سقف سمند رو بدون امپ میلرزوند گذاشتم رو ماشین رفت بعدش 6975 و 718 اصلی پشت مشکی که ساخت اندونزی بود باز گذاشتم رفت بعدش 718 ویتنام اصلی پشت ابی با امپ11000 پریمیر اشغال بود اصلا نه بیس داشت نه کیفیت رو ولوم اخر با امپ پراید یخورده هم نمیلرزید
    خلاصه کلام:من باند های سونی رو قبول دارم چون همه مدل هاش عالین و اینجور نیست که یکی صداش تیز باشه یکی بم چون سونی ریش سفید لوازم صوتی و تصویریه
    و جی بی ال سنگی رو خیلی قبول دارم
    با 7158 جی وی سی رو صداشو که شنیدم خوشم اومد
    و برندهای معروف و با کیفیت مثل آلپاین و کدنس و راکفورد و... رو قبول دارم
    نه کنوود نه پایونر هیچوقت به سونی نمیرسن باند 6950میانرده سونی 200تومنی رو دارن با باند 6975 پایونیر 370تومنی که پرچمدارشه مقایسه میکنن
    حالا فعلا زوده زمان میبره تا به حرف هایی که زدم برسی
    موفق باشید

سلام
    دوسته من اینجا همه جمع شدیم که از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم و چیزی یاد بگیریم
    من خودمم به شخصه خیلی خوشحال میشم وقتی یه نفر یه چیز جدید بهم یاد میده یا اطلاعات میده و من خودم میرم دنبالش و تحقیق میکنم اما یه سرینکته هستش که میخواستم بگم :
    اینجا همه مثل حمید اقا که بزرگه بنده هستن و خیلی دوسشون دارم و ارادت خاصی دارم بهشون از باند بیضی شروع کردن و پله پله رفتن بالا و خرید قطعات فوق العاده ورده بالای شرکتهای مطرح در سیستم صوتی اتومبیل.
    فکر میکنم 90% بچه های فروم تجربه باند بیضی بدون وصل کردن امپ رو داشتن و این حرف شما که باندتون ویبره میزده و سقف میلرزیده کلا اغراقه . چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ جوابش اینه که کلا رنج فرکانسی ویبره و بیس سنگین رو اصلا یه کواکسیال نمیتونه اجرا کنه من با ساب cvx15 اینچ که 1000وات rms داره نتونستم سقفو اونجوری که شما میگین بلرزونم با sqx12 نشد با راکفورد p3 15اینچ نشد بخوام بگم خیلیه
    یه چیز دیگه کلا از نظر شخص من به یه جفت باند بیضی اصلا سیستم نمیگن که بشه باهاش سیستم بازی کرد
    و اینکه کلا برند سونی رو خیلی بزرگ کردین چون توس سیستم های ماشینی اصلا جایی نداره و موفق نبوده مثلا شما یه مثال بیار که سونی با این قطعه که داده بیرون جایزه گرفته باشه
    حالا کافیه جایزه های برند هایی مثل ادیسان-ماسکونی-فوکال-هرتز-گلیدنو .... توی نت مشاهده کنین بعد به برندی چینی مثل کدنس نمیگین حرفه ای
    سونی فقط از نظر من باند بیضی هایی که جدیدن میده بیرون مثله 6921 واقعا به قیمتشون میارزه و خوش صدا هستن و از پایونیر و کنوود یه پله بالاتره از نظر خوش صدایی البته این حرفی که زدم کاملا برمیگرده به سلیقه طرف مقابل
    کلام اخر :

14. 5 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •