بین کنوود bt600 و پایونییر 6850bt کدوم بهتره؟
بین کنوود bt600 و پایونییر 6850bt کدوم بهتره؟
Last edited by armin_punisher6; 20-05-2016 at 22:56.
هر چی که شما بگی بنده اصلا هیچ اطلاعی ندارم شما که استادی رفیقمونو راهنمایی کنید
دوست عزیز اگه شما 2-3 ساله سیستم بستی بنده از 10سال پیش باندهای معروف و مطرح رو داشتم هر ماشینی فروختم باندها رو گذاشتم رو ماشین رفته آخر سر هم فهمیدم که هیچ کدوم به سونی نمیرسه سونی ریش سفیده تو لوازم صوتی و تصویری اولین بار باند سونی گرفتم مدلشو نمیدونم رنگش کامل قرمز بود سقف سمند رو بدون امپ میلرزوند گذاشتم رو ماشین رفت بعدش 6975 و 718 اصلی پشت مشکی که ساخت اندونزی بود باز گذاشتم رفت بعدش 718 ویتنام اصلی پشت ابی با امپ11000 پریمیر اشغال بود اصلا نه بیس داشت نه کیفیت رو ولوم اخر با امپ پراید یخورده هم نمیلرزید
خلاصه کلام:من باند های سونی رو قبول دارم چون همه مدل هاش عالین و اینجور نیست که یکی صداش تیز باشه یکی بم چون سونی ریش سفید لوازم صوتی و تصویریه
و جی بی ال سنگی رو خیلی قبول دارم
با 7158 جی وی سی رو صداشو که شنیدم خوشم اومد
و برندهای معروف و با کیفیت مثل آلپاین و کدنس و راکفورد و... رو قبول دارم
نه کنوود نه پایونر هیچوقت به سونی نمیرسن باند 6950میانرده سونی 200تومنی رو دارن با باند 6975 پایونیر 370تومنی که پرچمدارشه مقایسه میکنن
حالا فعلا زوده زمان میبره تا به حرف هایی که زدم برسی
موفق باشید
Last edited by farshad0123; 20-05-2016 at 23:49.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه کلیپ از باند های خودم
سلام دوستان بزرگوار
عزیزان یه سوال مبتدی داشتم
من بعد از عوض کردن ماشین ویه مدت سر کردن با پخش فابریک پراید،حالا مجبور شدم برای پراید جدیدمون یه پخش خریدم.مشکلی که هست
اینه که وقتی ضبط رو وصل کردم ،تو جای خودش لق میزنه ،پخش فابریک پراید هم که با پیچ بسته میشه!
سوالم اینه که ایا چیز دیگه ای باید بخرم تا پخش رو محک نگه داره؟
تشکر![]()
Last edited by white boy; 21-05-2016 at 11:07.
جنس صدای باندا خوبه ولی اصلا بدون آمپ جوابگو نیست بنظرم .
و این چیزیم که من دیدم شباهتی به ویبره و بیس قوی نداشت .
دوست عزیز بنظرم یک فستیوال یا دور همی برو برای spl تا متوجه ویبره بشی ...
برای ویبره باید ساب داشت ! کواک کارش این نیست .
ویبرش خیلی خوبه جنس بیس و ویبرش شبیه سابه منتها میکروفون گوشی صدا رو بهتر از این ضبط نمیکنه مخصوصا بیسو خوب ضبط نمیکنه
تازه ولوم رو 27 گذاشتم که اینجوره رو ولوم 30 خیلی صدا خراب ضبط میشه
یه ساب که بهترین بیسو داره ازش فیلم بگیرید ببینید صدا ی ضبط شده چجور میاد
Last edited by farshad0123; 21-05-2016 at 16:51.
دوست عزیز وقتی کواک شما بقول شما داره ویبره میزنه ، دیگه صداش در نمیاد ... این یعنی چی ؟
اهان از اون نظر آره
راستش من رو هندزفری گوشی هم این آهنگو گذاشتم باز رو ویبره صدای خواننده میره شاید این آهنگ مخصوص ساب باشه که ساب ویبره بزنه و باندا صدا رو پخش کنن شاید هم خودشون اهنگو طوری تنظیم کردن که موقع ویبره صدای خواننده ضعیف بشه
Last edited by farshad0123; 21-05-2016 at 20:14.
سلام دوستان--
من هنوز جوابم را نگرفتم ---حمید اقا وامیر حسین بقیه دوستان ظاهرا مشغول خوردن شیرنی هستم فعلا فرصت نکردند جواب کاملی بدهند![]()
سلام
دوسته من اینجا همه جمع شدیم که از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم و چیزی یاد بگیریم
من خودمم به شخصه خیلی خوشحال میشم وقتی یه نفر یه چیز جدید بهم یاد میده یا اطلاعات میده و من خودم میرم دنبالش و تحقیق میکنم اما یه سرینکته هستش که میخواستم بگم :
اینجا همه مثل حمید اقا که بزرگه بنده هستن و خیلی دوسشون دارم و ارادت خاصی دارم بهشون از باند بیضی شروع کردن و پله پله رفتن بالا و خرید قطعات فوق العاده ورده بالای شرکتهای مطرح در سیستم صوتی اتومبیل.
فکر میکنم 90% بچه های فروم تجربه باند بیضی بدون وصل کردن امپ رو داشتن و این حرف شما که باندتون ویبره میزده و سقف میلرزیده کلا اغراقه . چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ جوابش اینه که کلا رنج فرکانسی ویبره و بیس سنگین رو اصلا یه کواکسیال نمیتونه اجرا کنهمن با ساب cvx15 اینچ که 1000وات rms داره نتونستم سقفو اونجوری که شما میگین بلرزونم با sqx12 نشد با راکفورد p3 15اینچ نشد بخوام بگم خیلیه
یه چیز دیگه کلا از نظر شخص من به یه جفت باند بیضی اصلا سیستم نمیگن که بشه باهاش سیستم بازی کرد
و اینکه کلا برند سونی رو خیلی بزرگ کردین چون توس سیستم های ماشینی اصلا جایی نداره و موفق نبوده مثلا شما یه مثال بیار که سونی با این قطعه که داده بیرون جایزه گرفته باشه
حالا کافیه جایزه های برند هایی مثل ادیسان-ماسکونی-فوکال-هرتز-گلیدنو .... توی نت مشاهده کنین بعد به برندی چینی مثل کدنس نمیگین حرفه ای
سونی فقط از نظر من باند بیضی هایی که جدیدن میده بیرون مثله 6921 واقعا به قیمتشون میارزه و خوش صدا هستن و از پایونیر و کنوود یه پله بالاتره از نظر خوش صدایی البته این حرفی که زدم کاملا برمیگرده به سلیقه طرف مقابل
کلام اخر :![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)