تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 384 از 421 اولاول ... 284334374380381382383384385386387388394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,831 به 3,840 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

1. "خوبی بدی ای از ما دیدید دیگه بگذرید..." این جمله که هنگام خداحافظی در تعارفات با مردم به وفور گفته میشود را اگر بخواهیم در یک نوشته ی رسمی بنویسیم چگونه بنویسیم خوب است؟ ضمنا هرچه جمله کوتاه تر بهتر...
    2. همچنین واژه های مترادف با واژه ی "بدینوسیله" که معمولا در نگارش های اداری زیاد به کار میرود مثال بزنید.
    Last edited by banii; 13-05-2016 at 16:29.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

این تاپیک جای اینجور قضاوت ها و تفسیرات نیست. منه نوعی لطف میکنم و به سوالات کابران پاسخ میدم
    تا شاید کمکی بهش کنه حالا اینکه فلانی عقده ای، ندیده، بی اخلاق و ... هست به من و شما ربطی نداره.

اگه هم قرار هست اشتباه رفتاری فرد بهش تذکر داده بشه خیلی محترمانه و بدون توهین به شخصیتیش.
    حالا ممکنه شخص بیاد بپرسه که " تمام دخترا ی عالم دیوانه ی منن چه راهکاری پیشنهاد میدید؟"

شما میای میبینی اگه تجربه ای از اینکه دخترای عالم براتون دیوانه باشن دارید جواب اگه ندارید جوابی نمیدید. فلانی عقده ای و خیالبافه!!!. اصن همینطور هم هست ولی اینجا محل اثبات خیالباف یا نباف بودن افراد نیست. بهتره مشاجره های شخصیمونم به اینجا نکشونیم.

و نکته ی آخر اینکه اگه قرار باشه با تیکه و متلک و توهین به کسی راهکاری پیشنهاد بدیم ندیم بهتره ....

عزیزم تیکه و متلک نیست حقیقته باید باهاش روبه رو بشه تا بتونه خودشو اصلاح کنه من هیچ توهینی نمیبینم توی پستم
    منه نوعی لطف میکنم و به سوالات کابران پاسخ میدم
    ممنون لطف کردی نکته اخلاقی به من آموختی
    Last edited by Reza Azimy_RW; 13-05-2016 at 23:10.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

1. "خوبی بدی ای از ما دیدید دیگه بگذرید..." این جمله که هنگام خداحافظی در تعارفات با مردم به وفور گفته میشود را اگر بخواهیم در یک نوشته ی رسمی بنویسیم چگونه بنویسیم خوب است؟ ضمنا هرچه جمله کوتاه تر بهتر...
    2. همچنین واژه های مترادف با واژه ی "بدینوسیله" که معمولا در نگارش های اداری زیاد به کار میرود مثال بزنید.
    دوستان منتظر پاسختانم

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    راستش محاورات معادل دقيق نوشتاري ممكنه نداشته باشند اما بنظرم در مورد اول ميتونيد بگيد:
    اميدوارم زمينه ساز خاطرات خوشايندي برايتان بوده باشم كه اگر غير از اين است پوزش بنده را پذيرا باشيد...در مورد دوم هم شايد بشه گفت: به موجب اين نامه(اين سند، اين نوشتار)

5. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در خصوص مردها این قضیه کمی پیچیده است و فرق می کنه ، ما به عنوان جنس مذکر انسان جوری تکامل پیدا کردیم که میتونیم با چند نفر از جنس مونث باشیم. همین موضوع در کنار عرف جوامع تک همسر باعث شده مسائلی مثل خیانت بوجود بیاد. در حال حاضر به نظر من همون عرف تک همسری نرمال هست ولی در پاسخ به نیازهای بیولوژیکی یه مرد میتونه به شرط اینکه به رابطه اصلیش (ازدواج) خللی وارد نکنه موازد دیگه ای هم داشته باشه اما به شرطی که اونها رو به همسرش ترجیح نده و اولویت براش همسر و خانواده باشه. و یا اینکه به چند همسری کلاسیک با رعایت شرط عدالت بین همسران که در دین ما هم اجازه داده شده روی بیاره.
    این قسمتی که قرمز شده جزو نظرات شخصی خودتون هست و هیچ ربطی به علم و تکامل نداره ولی خب شما اصرار دارین برای نظرات شخصی تون به زور تایید علمی بگیرین
    این پست درباره روند تکاملی سکــسوالیته بحث شده بود :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
    طبق چیزی که علم توضیح میده این نیازهای بیولوژیکی مختص جنسیت خاصی نیست این نیاز مربوط به زن و مرد (همه انسان ها) میشه بنابراین طبق توضیحات شما همسر شما هم بخاطر نیازهای بیولوژیکی خودش میتونه با توضیحی که دادین به شما خیانت کنه به شرطی که:

به شرط اینکه به رابطه اصلیش (ازدواج) خللی وارد نکنه موازد دیگه ای هم داشته باشه اما به شرطی که اونها رو به همسرش ترجیح نده و اولویت براش همسر و خانواده باشه

7. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

این قسمتی که قرمز شده جزو نظرات شخصی خودتون هست و هیچ ربطی به علم و تکامل نداره ولی خب شما اصرار دارین برای نظرات شخصی تون به زور تایید علمی بگیرین
    این پست درباره روند تکاملی سکــسوالیته بحث شده بود :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
    طبق چیزی که علم توضیح میده این نیازهای بیولوژیکی مختص جنسیت خاصی نیست این نیاز مربوط به زن و مرد (همه انسان ها) میشه بنابراین طبق توضیحات شما همسر شما هم بخاطر نیازهای بیولوژیکی خودش میتونه با توضیحی که دادین به شما خیانت کنه به شرطی که:
    احتمالا هم همینجوریه که من و شما و یا هر کس دیگه ای برای تایید گرفتن علمی باورهاش به اون قسمتی از علم مراجعه کنه که به نوعی دلیل برای ادعاش باشه. و احتمالش هست نظر من درست باشه یا مظر شما یا نظر ثالثی و اینکه اصلا بحث صحیح و علط مطرح نباشه بحث سلایق شخصی باشه.
    روابط انسانی پیچیده هستند تکامل ، علم ، اخلتق ، قراردادهای اجتماعی و ... همه در اون نقش بازی میکنند ولی باز هم بنا به عقیده خودم آزادی انتخاب مهم ترین اصل خواهد بود در اینکه شخص چه سبک زندگی رو انتخاب کنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

به نظر شما چکار کنم !؟

من یکی دو جا جدیدن خواستگاری رفتم و با نظر خانواده یکی شون پسندیدم و قصد داریم نامزد کنم
    اما چیزی که هست آینه من دختری و که عشقم بود به سختی میتونم فراموش کنم
    هنوز گاهی براش کادو کوچیکی چیزی بی دلیل میخرم و گاهی اون میاد محل کارم منو میبینه از دور. چون واقعن عاشقش بودم و اونم عاشقم بود
    هنوز اون با کسی نیست و من برا ازدواج میخاستمش
    ولی خانوادم گفت نه باز با این وجود من گفتم نه و میریم مشاور
    مشاور هم گفت شما برا ازدواج هم مناسب نیستید چون اختلاف دارید تو چندین مورد با هم.
    دو تا مشاور گفتند . ولی باز هنوز فکرم با اونه گاهی شدید دلتنگش میشم

باید چکار کنم به نظرتون؟!
    اونم بیخیال من نمیشه هنوز خیلی مواقع پیامک یا تلگرام ابراز احساسات میکنه .
    هی میاد تو ذهنم نکنه تقدیر من اون بود و من فقط با اون خوشبخت میشدم ؟! بعد میگم آدم شاید یکبار عاشق بشه و با این دختر که نامزد میخام کنم نتونم اینجور که باید بتونم ارتباط حسی داشته باشم!؟

ببخشید گفتما

ممنون
    Last edited by brad pitt; 30-05-2016 at 19:26.

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

به نظر شما چکار کنم !؟

من یکی دو جا جدیدن خواستگاری رفتم و با نظر خانواده یکی شون پسندیدم و قصد داریم نامزد کنم
    اما چیزی که هست آینه من دختری و که عشقم بود به سختی میتونم فراموش کنم
    هنوز گاهی براش کادو کوچیکی چیزی بی دلیل میخرم و گاهی اون میاد محل کارم منو میبینه از دور. چون واقعن عاشقش بودم و اونم عاشقم بود
    هنوز اون با کسی نیست و من برا ازدواج میخاستمش
    ولی خانوادم گفت نه باز با این وجود من گفتم نه و میریم مشاور
    مشاور هم گفت شما برا ازدواج هم مناسب نیستید چون اختلاف دارید تو چندین مورد با هم.
    دو تا مشاور گفتند . ولی باز هنوز فکرم با اونه گاهی شدید دلتنگش میشم

باید چکار کنم به نظرتون؟!
    اونم بیخیال من نمیشه هنوز خیلی مواقع پیامک یا تلگرام ابراز احساسات میکنه .
    هی میاد تو ذهنم نکنه تقدیر من اون بود و من فقط با اون خوشبخت میشدم ؟! بعد میگم آدم شاید یکبار عاشق بشه و با این دختر که نامزد میخام کنم نتونم اینجور که باید بتونم ارتباط حسی داشته باشم!؟

ببخشید گفتما

ممنون
    سلام
    توی بد شرایطی گیر افتادین، از یک طرف عاشق کسی هستین که هم مشاور و هم خانواده معتقد هستن بدرد هم نمیخورید ( و به احتمال زیاد هم همینطوره)، از طرف دیگه با هر کس دیگه ازدواج کنید این عشق به احتمال زیاد بلای جان او رابطه خواهد بود و زندگی متاهلی تون رو تحت تاثیر منفی قرار خواهد داد.

بنظرم عاقلانه ترین کار اینه که عشقتون رو کلا از زندگیتون حذف کنید تا بمرور فراموشتون بشه. هم حضوری و هم مجازی رابطتون رو بکلی با ایشون قطع کنید، اونم نه تدریجی که یکدفعه. اگر میخواید توی زندگی با همسر اینده تون خوشبخت باشید، قاطعانه قید این رابطه رو بزنید، در غیر این صورت مطمین باشید در زندگی متاهلی تون هم خودتون و هم همسر آیندتون بسیار اذیت خواهید شد( اگر به جدایی ختم نشه)

11. 4 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عجله نکنید
    حتما تکلیفتون رو با مورد قدیمی به طور کامل مشخص کنید
    ببینید میتونید با در نظر گرفتن تمامی شرایط به این نتیجه برسید که زندگی با ایشون جایی در آینده شما نداره یا خیر
    اگه مطمئن شدید یک بار برای همیشه کنارش بذارید از ایشون هم قویا بخواین که رابطه با شما رو قطع کنن
    اگه نمی تونید تصمیم بگیرید پیش مشاور برید یا از آشناها (معمولا خاله و عمو و دایی تو خانواده هست که آدم باهاش صمیمیه و به قدرت تصمیم گیریش مطمئنه) به صورت خصوصی کمک بخواین

متد قدیمی ها روی همچین موردی اینه که با کیس جدید ازدواج کنید تا قدیمیه به مرور فراموش بشه
    میتونه کارساز باشه ولی ریسک بزرگیه و ممکنه در آینده زندگیتون رو به چالش بکشه
    ولی اگه الان و قبل از ازدواج تکلیفتون رو با خودتون به طور 100% مشخص کنید هیچ وقت به مشکل خورد
    همون قدر که ممکنه فکر کنید ازدواج با ایشون تصمیم درستیه ممکنه اشتباه هم باشه خیلی مهمه که خودتون درک کنید مواردی که مشاور گفته در ازدواج شما دو نفر مشکل زاست رو تا چه حدی خودتون قبول دارید

میگن آخر عمر آدم برای کارهایی که نکرده بیشتر پشیمونه تا کارهایی که کرده
    این رو بذارید در کنار اینکه فقط و فقط یک بار شانس زندگی دارید
    با این دو پیش فرض سعی کنید تصیمی بگیرید که آخر عمر حسرتش رو نخورید

13. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jjadm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام

دوستان وقتی کسی در سربازی درخواست قرض پول دستی میکنه ، در صورتی که به هر دلیلی (نشناختن طرف ، عدم برگشت پول ) نمیخواهیم قرض بدیم. حتی مقدارش در حد بسیار کمی باشه

چه بهانه ای باید بیاوریم ؟
    Last edited by jjadm; 01-06-2016 at 15:28.

15. این کاربر از jjadm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •