تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: راه حلی برای استرس

کاربر فعال انجمن ادبیات sarinaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

14 راه حلی برای استرس

سلام دوستان وقت بخیر
    دقیقا نمی دونستم که این تاپیک رو توی چه قسمتی ایجاد کنم واسه همین اینجا زدم

من 20 سالمه وهمش واسه اکثرکارهام که میکنم ،حرف زدنم و رفتارم استرس دارم(مثلا وقتی می خوام حرفی بزنم اضطراب دارم بعدا همش فکر میکنم نکنه حرف بدی زدم و نکنه رفتار بدی انجام دادم )
    مخصوصا واسه درس خوندن انقدر که استرس دارم توی ایام امتحانات کارم به بیمارستان میکشه. و تقریبا میشه گفت اعتماد به نفسم هم صفر، وقتی توی یه جمع میرم تا کسی سوالی نکنه اصلا حرف نمیزنم
    ودوستانم هم میگن :تو اصلا حرف نمیزنی خیلی ساکتی؛ واین موضوع خیلی منو آزار میده

دوستان لطفا راهنمایی کنید که چکار باید بکنم که این استرسم کم بشه؟

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام؛ با اینجور موارد اطرافم زیاد مواجه شدم و زیاد افرادی رو دیدم که موقع امتحان و تست و هر نوع آزمون دیگه حتی موقع مطالعه درس اونقدر بدن لرزه و ترس دارن که انگار قرار کار خطرناکی انجام بدن.
    خوب همه ی اینا تاثیر پذیر از یک معضل هستند و منشا اونها اعتماد به نفس پایینه. که باعث خجالتی شدن و در واقع خجالتی بودنه که استرس در صحبت های جمعی رو نتیجه میده و استرس ناشی از خجالت تاثیرگذار بر اکثر اعمال روزانمونه.
    از توضیحات اضافی میگذرم. احتمالا علم به صحبت های گفته شده داشتید.
    عدم اعتماد به نفس معضلیه که میتونه جدی باشه یا اینکه در مراحل اولیه نابود بشه. میتونم حدس بزنم
    وقتی کارو بهتون بسپارن همش احساس میکنید که این کارو اشتباه انجام خواهید داد.
    طبق تجربه ای که خودم در این زمینه داشتم تنها راه حل اولیه مقابله و مواجهه هست. رو به رو شدن با چیزی که ازش میترسید و سعی در شکست دادن حتی اگه در طول این مدت بیشترین عذاب رو متحمل بشید. خجالت در جمع که درمان بشه اعتماد به نفس هم درمان خواهد شد. اینا مثل زنجیر های به هم پیوسته اند که بر هم تاثیر مستقیم میذارن.

اما برای حل مشکل راه حل هایی میگم: تقویت فن بیان، داشتن نکاتی در ذهن برای بحث های جمعی و صحبت کردن با مشاور که ترجیحا مشاور تحصیلی باشه و اینکه سعی کنید همیشه خودتون رو بین جمعی تصور کنید که در حال سخنرانی برای اونا هستید و سخنرانی کنید و بعد میبینید که از فن بیانتون در خلوت چقدر لذت میبرید.

هشدار اخر اینکه به فکر باشید و مشکل رو حل کنید. با دوستاتون مشورت کنید با کسی که به قول معروف اعتماد به سقف داره حرف بزنید که اگه این راهکار ها ادامه پیدا کنه. قطعا مشکل حل خواهد شد.

اما اگه به مرحله پیشرفته و ترس پیشرونده از مواجه شدن با مشکل تبدیل بشه نه که قابل حل نباشه اما شما رو تبدیل به بیماری روانکاو نیاز میکنه. اینکه کارتون به بیمارستان میکشه ممکنه مشکل جسمی هم باشه. عدم تقویت جسمی موقع امتحان باعث دلهره و اضطراب میشه. همه ی احتمالات رو میشه در نظر گرفت. پس پزشک و روانشناس مشاوران بهتری از ما خواهند بود. چون مشکل یا جسمیه یا که همون مشکل اجتماعی که در اکثر افراد وجود داره.

امیدوار موثر واقع بشه.

Last edited by Demon King; 18-05-2016 at 20:00.

3. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

تقریبا ازحال رفتن های ایوم امتحانات برام شده عادت و اینکه من چند بار آزمایش دادم مشکل جسمی ندارم . بعد اینکه برم پیشه مشاوره ، عموی خودم مشاور تا حالا نتونستم بهش بگم که این مشکلم.
    وقتی توی جمع خانوادگی میرم از ام تعریف می کنن انقدر خجالت میکشم که آب میشم میرم توی زمین ونمی تونم هیچ جوابی بدم. و ترس از آینده رو خیلی دارم میگم نکنه اشتباهی بکنم که بعدا پشیمون بشم واینکه در حالت عادی هم استرس میگیرم ودستام یخ میکنه

واقعا نمیدونم چیکار کنم

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

بهترین راه حل
    برگه های کوچک همراه
    هر جا هستی برگه هائی که نوشتی و حاوی نکات مهمه رو دربیار و بخون نه استرس داری و نه اینکه نگران نمره ای
    من با همین روش این ترم شاگرد دومی رو کنار گذاشتم و اول شدن

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

6. این کاربر از Pr0m3en بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوست عزیز مقاله ای در مورد تر س از سخنرانی در سایتم نوشته ام که چون جامع و کامل است می تواند به شما کمک زیادی بکند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از dehghaneb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

با یاد خدا میشه افسردگی و استرس رو نابود کرد

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان وقت بخیر
    دقیقا نمی دونستم که این تاپیک رو توی چه قسمتی ایجاد کنم واسه همین اینجا زدم

من 20 سالمه وهمش واسه اکثرکارهام که میکنم ،حرف زدنم و رفتارم استرس دارم(مثلا وقتی می خوام حرفی بزنم اضطراب دارم بعدا همش فکر میکنم نکنه حرف بدی زدم و نکنه رفتار بدی انجام دادم )
    مخصوصا واسه درس خوندن انقدر که استرس دارم توی ایام امتحانات کارم به بیمارستان میکشه. و تقریبا میشه گفت اعتماد به نفسم هم صفر، وقتی توی یه جمع میرم تا کسی سوالی نکنه اصلا حرف نمیزنم
    ودوستانم هم میگن :تو اصلا حرف نمیزنی خیلی ساکتی؛ واین موضوع خیلی منو آزار میده

دوستان لطفا راهنمایی کنید که چکار باید بکنم که این استرسم کم بشه؟
    شما مشکوک به بیماری هایی مثل GAD (اضطراب فراگیر) و پانیک (مخصوصا اگه لرزش دست و تعرق و افزایش ضربان قلب یا تنگی نفس هم داشته باشین) و همینطور وسواس فکری-عملی(به خاطر فکر کردن روی سوء رفتار احتمالیتون) هستین.
    در هر صورت درمان غیردارویی برای چنین مشکلاتی کارساز نیست و حتما باید دارو زیر نظر متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) مصرف کنین. فقط نپرسین که چه داروهایی باید مصرف کنین چون خیلی زیاد هستن ( از بوسپیرون و آلپرازولام و کلونازپام تا سرترالین و هالوپریدول و ده ها داروی دیگه ممکنه براتون مناسب باشه) تجویزش فقط به عهده روانپزشک هست.

البته تجربه نشون داده افراد دارای وسواس فکری و فاقد اعتماد بنفس، معمولا چندین سال توی اینترنت در مورد دارو و درمان و بیماری سرچ میکنن و سراغ دکتر نمیرن !

11. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

پیشنهاد من اینه که به روانشاس حداقل مراجعه کن مرتب

13. 2 کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

شما مشکوک به بیماری هایی مثل GAD (اضطراب فراگیر) و پانیک (مخصوصا اگه لرزش دست و تعرق و افزایش ضربان قلب یا تنگی نفس هم داشته باشین) و همینطور وسواس فکری-عملی(به خاطر فکر کردن روی سوء رفتار احتمالیتون) هستین.
    در هر صورت درمان غیردارویی برای چنین مشکلاتی کارساز نیست و حتما باید دارو زیر نظر متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) مصرف کنین. فقط نپرسین که چه داروهایی باید مصرف کنین چون خیلی زیاد هستن ( از بوسپیرون و آلپرازولام و کلونازپام تا سرترالین و هالوپریدول و ده ها داروی دیگه ممکنه براتون مناسب باشه) تجویزش فقط به عهده روانپزشک هست.

البته تجربه نشون داده افراد دارای وسواس فکری و فاقد اعتماد بنفس، معمولا چندین سال توی اینترنت در مورد دارو و درمان و بیماری سرچ میکنن و سراغ دکتر نمیرن !
    به گفته شما من افزایش ضربان قلب یا تنگی نفس دارم و وسواس فکری زیادی هم دارم
    ولی از موقعی که این تاپیک وزدم یکم احساس بهتری دارم سعی میکنم در هر شرایطی اعتماد به نفس مو از دست ندم و خودمو دست کم نگیرم
    ولی این اضطراب هنوزباهامه بیشتر زمانیه که وارد اجتماع میشم
    خودم دوست دارم برم پیش روانپزشک ولی نمی خوام کسی بدونه واین کار برام غیر ممکن

داره خودمونی میشه rezagholamipour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    بندز دیلم

پيش فرض

به گفته شما من افزایش ضربان قلب یا تنگی نفس دارم و وسواس فکری زیادی هم دارم
    ولی از موقعی که این تاپیک وزدم یکم احساس بهتری دارم سعی میکنم در هر شرایطی اعتماد به نفس مو از دست ندم و خودمو دست کم نگیرم
    ولی این اضطراب هنوزباهامه بیشتر زمانیه که وارد اجتماع میشم
    خودم دوست دارم برم پیش روانپزشک ولی نمی خوام کسی بدونه واین کار برام غیر ممکن
    اینجور موارد حتما ریشه در دوران کودکی داره... احتمالا والدین کمال طلب و ایراد گیری داشتی...
    بدون روان درمانی این مشکلات به سختی حل می شه یا اصلا حل نمی شه
    شاید خودت بتونی با مطالعه تا حدی حلش کنی ولی من هم مراجعه به روانپزشک رو توصیه می کنم

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •