متاسفانه مدلای با کیفیت رو مردم تهیه نمیکنن
مدلای به اسم پشه دور کن و عملا موش دور کو موجود در بازار که 20 تومن هستن صداشون سردرد میاره و عملا دیدم و تجربه کردم
مدل های با کیفیت و بالای 200 کلا بحثشان جداست
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
متاسفانه مدلای با کیفیت رو مردم تهیه نمیکنن
مدلای به اسم پشه دور کن و عملا موش دور کو موجود در بازار که 20 تومن هستن صداشون سردرد میاره و عملا دیدم و تجربه کردم
مدل های با کیفیت و بالای 200 کلا بحثشان جداست
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
بله متاسفانه ملت ما عادت به دور ریختن پول بابت خرید اجناس تقلبی و ارزون دارن. طبعا این دستگاهها چون جنبه ی یک بار مصرف و اسباب بازی داره فرکانس فراصوتش و تفکیک دامنه اصلا تست و کالیبره نشده بقول شما طوریکه حتی در دامنه ی شنوایی انسان هم صدا تولید میکنن که خصوصا بچه ها که هنوز نورونهای مویی شنواییشون سالم هست نه تنها میتونن بشنون بلکه باعث سردردشون هم میشه دیگه آزار رسوندن به حیوانات خانگی جای خودش
لینکی که بنده ص قبل گذاشتم قیمتها رو بعلاوه ی مشخصات هر کدوم نوشته و چون تعداد 19 حیوان خانگی هم موجود دارم دنبال کالای مرغوبی بودم که روی زندگی اونا اثر منفی نذاره
دستگاههای تصفیه ی هوا و بوگیری که از اون فروشگاه آنلاین گرفتم با وجود کوچکی اندازه که حدود دو برابر یک موس بزرگ هستن برای محیط بسته و بزرگ کارشون عالی و فراتر از انتظار بود و هر نوع بویی رو مطلقا نابود میکنن اما درباره ی دستگاههای دفع حشره تا دو سه هفته ی دیگه نمیتونم فعلا نظری بدم تا وقتیکه ببینم روی کاهش زاد و ولدشون چقدر اثرگذار بود مضافا که یکیش هم مشمول گارانتی تعویض شده و هنوز در اختیارم نیست
Last edited by 3274; 10-05-2016 at 13:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)