سیستم تولز - پس ورد
![]()
سیستم تولز - پس ورد
![]()
گوشی و دانگل E8372 رو کنار هم گذاشتم و همزمان دارم به dBm هر دو نگاه می کنم . جالب اینجاست که گوشی همیشه چندین شماره dBm رو کمتر نشون می ده .!
برای نمونه گوشی عدد 89- dBm رو نشون میده و دانگل E8372 عدد 95- dBm رو نشون میده !
![]()
کسی برنامه ای میشناسه که واسه مودم archer mr200 هم این مقادیرو نشون بده؟
ی پریز تایمر دار بخر زیجیتابش حدود ۴۵ تا ۵۰ انالوگش ۲۵. به نظر من که دیجیتال دارم انالوگش بهتره .سر ساعت برنامه بهش بده ی روشن خاموش کنه
Send from Tapatalk
اینو با کی بودی خخخ
اومدم مودم رو ببرم تو فضای بازتر و خلوت تر یه کابل 3 متری افزایش طول USB 2.0 خریدم و تست کردم که دیدم جواب نمیده ! اون آیکون که موقع وصل شدن مودم تو Taskbar میاد هی میرفت و میومد ! اینطور که مشخص هستش طول کابل 3 متر بدون تقویت باعث افت جریان میشه (اصطلاح علمی و درستش رو نمی دونم ) . خودم فکر این رو نمی کردم که 3 متر افزایش مشکلی داشته باشه و راحت جواب میده اما نشد . حالا باید برم یه کابل USB3.0 با پاور بخرم تا ببینم چی میشه .![]()
کابل من 20متری بدون تقویت خیلی حوب جواب میده. کابل احتمالا کیفیت نداره یا مشکل داره. عکسشم تو پست ها باید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by amirdiba; 09-05-2016 at 23:00.
نمیدونم والا شاید کابل مورد داره .
کابل که گرفتی USB3.0 هستش ؟! بدون پاور چطور ممکنه 20 متر جواب بده ؟! مارکش چیه ؟! دانگل که داری مدلش چیه ؟!
Last edited by ™...; 09-05-2016 at 23:23.
همین الان ایرانسل من زدم طرح 3 ساعته فعال بشه تا اخرین مرحله میره اما از شارژ چیزی کم نمی کنه و طرح هم فعال نمی شه ! برای شما چطوره ؟!
سلام من هم این مودم روخریدم دقیقا همین مشکل شما رو دارم البته فقط با ایرانسل تست کردم جای که هستیم 4 g هستش و روی دستگاه ۴ تا انت داره با ۴جی ولی سرعت متغیره مثلا با idm دانلود کردم بالای ۴ مگ بودش در ثانیه ولی ده دقیقه بعدش میشد ۲۰۰ تا ۵۰۰ کیلو بایت پینگ هم هی بالا پایین میشه ؟؟؟
شما تونستی این مشکل رو حل کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)