تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 64 از 419 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان.من الان دبی هستم اینجا قیمت گرفتم مودم dlink -DWR-953 که فورجی و وایرلس هست حدود 480 تومن هست.میخوام بدونم این گزینه خوبی هست یا نه چونکه تو خونه ما گوشی انتن 4جی خیلی ضعیفی میده.ایا با این انتن بهتری دارم.ممنون

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان.من الان دبی هستم اینجا قیمت گرفتم مودم dlink -DWR-953 که فورجی و وایرلس هست حدود 480 تومن هست.میخوام بدونم این گزینه خوبی هست یا نه چونکه تو خونه ما گوشی انتن 4جی خیلی ضعیفی میده.ایا با این انتن بهتری دارم.ممنون

شما مطمئنی مدل رو درست نوشتی ؟!

3. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اگه دانگل گزینه فعال و غیر فعال می داشت خیلی خوب میشد .

مساله اینه که دانگلE8372 من که یه USB وصل هستش و از این فقط برای دانلود آخر شب استفاده میکنم. طی روز برای استفاده از اینترنت به HotSpot گوشی وصل میشم اما وقتی وصل میشم چون دانگلE8372 به سیستم وصل هستش هیچی باز نمی کنه و انگار پیش فرض سیستم دانگل هستش و تا دانگل رو از سیستم جدا نکنم نمی تونم از اینترنت HotSpot گوشی استفاده کنم ! که مجبورم برم از Device Manager قسمت شبکه یکی رو رو غیرفعالش کنم (وقتی E8372 رو وصل میکنی مثل شبکه میشناسه ). منظور اینه که نمیخوام هی دانگل رو بکشم و وصل کنم و می خوام بزارم وصل بمونه به سیستم و از طرفی هم بتونم از نت دیگه استفاده کنم واسه همین میگم اگه گزینه فعال و غیر فعال می داشت خوب بود.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط [emoji769
    ...;8823740]اگه دانگل گزینه فعال و غیر فعال می داشت خیلی خوب میشد .

مساله اینه که دانگلE8372 من که یه USB وصل هستش و از این فقط برای دانلود آخر شب استفاده میکنم. طی روز برای استفاده از اینترنت به HotSpot گوشی وصل میشم اما وقتی وصل میشم چون دانگلE8372 به سیستم وصل هستش هیچی باز نمی کنه و انگار پیش فرض سیستم دانگل هستش و تا دانگل رو از سیستم جدا نکنم نمی تونم از اینترنت HotSpot گوشی استفاده کنم ! که مجبورم برم از Device Manager قسمت شبکه یکی رو رو غیرفعالش کنم (وقتی E8372 رو وصل میکنی مثل شبکه میشناسه ). منظور اینه که نمیخوام هی دانگل رو بکشم و وصل کنم و می خوام بزارم وصل بمونه به سیستم و از طرفی هم بتونم از نت دیگه استفاده کنم واسه همین میگم اگه گزینه فعال و غیر فعال می داشت خوب بود.
    اگر به سيستم وصل هست
    به عنوان لوكال آريا كانكشن هست
    كه ميتوني ديسيبل كني
    هات اسپات واي فاي يا كابل

6. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برو
    open netwok...
    change adapter setting
    alt رو بزن
    advanced
    advance setting
    اونجا اولویت اینترنت رو انتخاب کن

با این نرم افزار هم می تونی اولویت شبکه رو مشخص کنی و حتی لود بالانس کنی اما بالانسش خیلی جالب نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک اصلی

به طور کلی توی ویندوز اولویت با شبکه ای هست که متریک نامبرش پایین تر باشه

Last edited by ak313; 09-05-2016 at 15:02.

8. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

امروز توی تاپیک ایرانسل هم نکاتی برای فعال کردن کامندی نوشتم که می تونه اونها هم به دردت بخوره
    با task scheduler ویندوز و خیلی چیزهای دیگه می تونی برای اجرای کامندها زمان تعیین کنی

10. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما مطمئنی مدل رو درست نوشتی ؟!
    بله برادر درست نوشتم

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خب دیدی اشتباه نوشتی .

مدلش Wireless AC750 4G LTE Router هست . خب دیگه دوتا آنتن تقویتی داره که مطمینن روی دریافت سیگنال تاثیر میذاره . به نظر من همین گزینه خوبی هستش مگه اینکه بخوای آنتن تقویت سیگنال بخری . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با سلام
    چطور رمز ورود به تنظیمات روتر 3220را از admin به چیز دیگر می توان تغییر داد؟توی تنظیمات چیزی پیدا نکردم. با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سلام
    چطور رمز ورود به تنظیمات روتر 3220را از admin به چیز دیگر می توان تغییر داد؟توی تنظیمات چیزی پیدا نکردم. با تشکر
    مگه میشه چیزی نباشه تو تنظیماتش ؟!
    Last edited by ™...; 09-05-2016 at 17:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •