سلام دوستان من تست 3g با گوشی گرفتم ساعت چهار صبح دانلود حول 8مگابیت بود با انتن فول پیش پنجره خونه،از پنجره که فاصله بگیرم میشه سه و دو تا انتن، دانلود میره رو پنج مگا بیت یا کمتر،این دانگل e3372 رو اگه استفاده کنم و 4gبشه ،سرعت تا چه حد میره بالاتر؟(مصرفم ۲ تا ۸صبحه فقط،روز با وایمکس میرم)رو انتن دهی تاثیر داره دانگل؟و این دانگلو حتما باید بچسبونیش به ورودی usbکامپیوتر یا میشه یا سیم وصلش کرد که بشه دانگلو گذاشت پیش پنجره؟دوستانی که از مودم های ۳g ۴gاستفاده میکنن راهنمایی کنن،اگه میشه بگین با گوشی چقد انتن داشتید و با مودم چقد وضعیت تغییر کرد یاسرعت دانلود چطور شد،ممنون
یک میتونی ی سیم افزایش طول یو اس پی پاور دار بخری.پنج ده پونزده بیست متری تو بازار هست. پنج متری معمولی هم خوبه.من خودم ده متری دارم پاوردار نیست و جواب میده. منتها چون usb کام پاورش و امپرش کمه پاوردار بهتره لابد. سرعتم با سیم تا سی مگ میره. کنار کام هم حدود ۲۰تا ۲۶ .البته نُرم سرعت تو بیشتر جاها همونه که شما گفتی.
دوم میتونی انتن تقویتی خوب بگیری. چون دارم میدونم تاثیرش خوبه
Send from Tapatalk
سلام
برای اضافه کردن ussd در مودم E8372 من این ادرس رو پیدا کردم ولی طرز استفاده شو نمیدونم
https://www.dropbox.com/s/49ha06tp5v1tdoq/Changing%20WEBUI%20of%20huawei%20E8372h-153.txt?dl=0
تو این ادرس میگه اول فایل 7 مگابایتی webui رو دانلود کن بعد با دستورات زیر رو مودم بریز
اول اینکه یه نفر که این ادرس رو داده درباره اون گفته :
did you find web ui with ussd and manual network mode option ?
جواب
yeah and but for changing it you should have telnet access to your device here is the link of document contain WEBUI download link and how to replace it.
مشابه این دستورات که نمی دونم ویندوزی یا لینوکسی برای e3372 استفاده شده در این ادرس:
http://sh.com.hr/en/modificiranje-huawei-e3372-lte-sticka/
===============================================
البته ادرس دومی هم هست
http://unlock4modems.com/downloads/huawei-e8372-webui-17-100-08-01-983/
که ادعا میکنه ussd رو فعال میکنه :
Huawei E8372 17.100.08.01.983 Generic WebUI with USSD
و بعد از اکسترکت فایل exe رو که اجرا کنی تا نصفه میره بعد ارور میده
================================================== ==============
================================================== ======
اینا که میبینید من مدت ها پیش پیدا کردم ولی نتونستم کاری کنم راستین بازار هم نتونست اینجا گذاشتم شاید شما بتونید
دورد
وينگل زاكسل 3604 چه فرقي با مدل e8372 هواوي داره ايا سيگنال دهي بهتري داره
چه مزيتي داره كه از هواوي بيشتر از صد تومن گرون تره
سلام و درود.
زایکسل برتری بالاتری دارد. از لحاظ آنتدهی. مدیریت بهتر کلاینت های WiFiو .... پشتیبانی از NAT نسخه سوم و ....
زایکسل به نظر من جز اشغال ترین برند هاس. هرموقع سرکار م بهش افتاد اذیت کرد.حتی ی کانفیک ساده. هواوی که بدی ندیدم جایی که انتن فورجی رو گوشی قابل دریافت نیست مودم هواوی وصل میشه. حالا هر نوعش.
Send from Tapatalk
از اون حرف ها بود... [emoji23]
حقیقته
Send from Tapatalk
درودpar-haam
من چند روزه از هواوي e8372 دارم استفاده ميكنم حالا شما زاكسل رو پسند ميكنيد
تو چند سايت ديدم شما اين مودم رو براي فروش گزاشتيد دست دوم
هواوي انتن خارجي ميشه وصل كرد اما زاكسل نه مشكل داغ شدن هم مهم نيست گارانتي سه ساله داره اما زاكسل يك ساله
والا هوااوي تو تجهزات مخابراتي كم كسري نزاشته اما تو گوشي من قبولش ندارم
با عرض مغذرت اين تايپيك جاش نبود
با تشكر از دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)