به نظر شما ضعيف ؟
من دنبال اين مودم هستم
به نظر شما ضعيف ؟
من دنبال اين مودم هستم
اره اتفاقا سوال جوابهای راستین بازار در مورد این مودم رو هم پیگیری کردم به نتیجه رسیده نبود. در مورد شرکت سازنده هم وقتی کد IMEI رو وارد می کنم یه یه شرکت به اسم Tricheer می رسیم که حالا نمی دونم واقعا وجود داره یا نه... ولی نسبت به قیمتش امکانات و باتری فوق العاده ای داره و حیفه که نشه انلاک کرد! حتی چند بار خواستم با مودم mf910 عوض کنم که خب اون هم ظاهرا باتریش قابل جدا کردن نیست و تکنولوژی قطع کردن شارژ باتری و این حرفها هم در عمل به هیچ عنوان کارایی نداشته برای باتری وسایلی که من داشتم و تا به حال به فنا رفتن!
سلام
مودم d100 ایرانسل چه مارکیه؟
ایا لاک هست؟ اگر هست چطور میشه انلاکش کرد؟
یا اینکه انلاکش تو بازار هست؟
Sent from my iPhone 6s+
دوستان کابل USB برای مودم E3372 استفاده کنم سرعتش رو پایین نمیاره؟
چه کابلی رو پیشنهاد میدید؟
من سه چارتا کابل یک متری رو بهم وصل کردم سرعت 70 مگ هم گرفتم بنظرم بیشتر دکلی که بهش وصل میشیدمهمه تا کابل و سایر موارد
والا من منطقه من کلا پهنای باندش کمه حداکثر 16 مگ ایرانسل هم قبول داره
ضمنا گفتم که 8372 رو به شارژ موبایل میزنی میتونی هر جای ساختمون به پریز بزنی و یا پاور بانک راحت حل میشه
ببین دوست عزیز مهم میزان ولت و امپری هست که در نهایت به مودم میرسه که اگر کمنر از یک امپر نباشه هیچ مشکلی نداره
مثلا همین e8372 وای فای دار اگر به usb 2.0 کامپیوتر وصل کنی چون حداکثر جریانی که میده نیم امپر یا 500 میلی امپره سرعت دانلود از 800 کیلو بایت بیشتر نمیشه
ولی وقتی به پورت usb 3 یا شارژر موبایل وصل میکنی تا 1700 سرعت دانلود میره
سلام من یک مودم d100دارم
سیگنال ایرانسل بیرون از خونه ما خوبه
ولی تو خونه ما کنار پنجره های مشرف به بیرون 4g میشه و بقیه بزور 3g که اون هم سرعتش تعریفی نیست چیکار کنم که هم برد وای فای افزایش پیدا کنه و هم برد سیگنال
با تشکر
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
سلام دوستان لطفا کمک کنید
من یک مودم HUAWEI E5573s -320 گرفتم تو عراق حالا سیمکارت ایران رو میزاری پیام لاک میده راهی هست که بتونم انلاکش کنم. تو اون سایت تاپیک اول رفتم و کدهای انلاک و فلش ویکی دو تادیگه کد رو گرفتم. لطفا بگید چکارش کنم . تشکر
Last edited by adj200635; 22-04-2016 at 23:22.
اينجا يك سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايران ارزانتر نبود
شما وارد تنظیمات مودم شو و زمانی که کد آنلاک خواست ( با سیم ایرانی ) کد آنلاکی رو که از اون سایتها گرفتی وارد کن تا آنلاک بشه .
احتمال زیاد ادرس مودم
192.168.8.1 است و الا 192.168.1.1 رو هم چک کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)