تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 258 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام من یه ایمیل قدیمی دارم .بعد مدتعا که میخوام واردش بشم .سوال امنیتی میپرسه منم یادم نیست چه بکنم ؟

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من یه ایمیل قدیمی دارم .بعد مدتعا که میخوام واردش بشم .سوال امنیتی میپرسه منم یادم نیست چه بکنم ؟
    در این تاپیک ز این سوالات طیاد شده می تونید یه سرچی بکنید. کاری که باید بکنید اینه که مراحل بازیابی رمز عبور رو طی کنید. احتمالا گزینه ای وجود داره که جواب سوال امنیتی رو یادم رفته و بعد می تونه به ایمیل دومتون ایمیل بزنه برای بازیابی رمز و...
    اگر ایمیل دوم نداری و یا مشکلات دیگری هست. باز باید با ف شکن تغییر آی پی بدید ومراحل بازیابی رمز عبور رو طی کنید تا برسید به جایی که ازتون می خواد که برای یاهو پیغام بزارید. و برای پشتیباین پیغام بزارید تا ببینید چی می شه.اما این کار یعنی تغییر آی پی رو در آخر کار انجام بدید ابتدا راههای موجود دیگرو چک کنید. چون دسترسی از آی پی های مختلف هم یکی از راههایی است که امنیت یاهو بهش شک می کنه و سعی می کنه از اکانت محافظت بیتری بکنه که کارتون سخت می شه. پس ابتدا سعی کنید راهی پیدا کنید ک به ایمیل دومتون ایمیل کنه .
    م.فق باشید

3. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jafariking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام. یه دو ماهی هست که نه میتونم به ایمیل یاهو سر بزنم و نه از مسنجرش آنلاین بشم . اصلا هم پسوردم رو اشتباه وارد نکردم . ویندوز 7 دارم و یه بار عوضش هم کردم ولی درست نشد . برای اینکه برم به ایمیلم لیست کشورهارو میاره که ایران توشون نیست . بگید چیکار باید بکنم ؟ اصلا سایت اصلی یاهو هم برام باز نمیشه اکثر وقتها .

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تاریخ کامپیوترت رو چند ماهی جلو عقب ببر و تنظیم کن خود به خود آپدیت نشه. بعدهم احتمالا فایروالت اجازه عبور نمیده. در نهایت از برنامه کوفت شکن استفاده کن. ایران توی لیست نیست که نیست. یه کشور دیگه بزن.

6. این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.یه مدت هست که اصلا ایمیل برام نمیاد(البته مطمین هستم که برام ایمیل ارسال میشه ) تو اسپم هم چیزی نیسست.میشه کمک کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    SRI

پيش فرض

سلام.یه مدت هست که اصلا ایمیل برام نمیاد(البته مطمین هستم که برام ایمیل ارسال میشه ) تو اسپم هم چیزی نیسست.میشه کمک کنید
    یه ایمیل به خودت بزن.
    میتونی تو قسمت ایمیل دریافت کننده ایمیل خودت رو بنویسی
    بلاخره بایستی یه جا بره
    اگه واسه خودت اومد مشکل نداره.

9. این کاربر از sia1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام. گیرنده مورد نظر بلوک شده یا فیلتر گذاشته شده برای انتقال فوری به سطل زباله و حذف فوری

11. 2 کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    در قسمت help یاهو نوشته اگر 1 سال بلا استفاده باشه غیر فعال میشه بعدش حذف میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    تجربه ی بنده با ایمیل جایگزین
    بنده 2 تا ایمیل جایگزین ثبت کردم
    بعدش در صفحه ی ورود رمز اشتباه وارد کردم و رفت به صفحه ی بعدی که میشه دوباره رمز رو وارد کرد و یا دکمه ی i forgot my password رو کلیک کرد
    روی دکمه فراموشی کلیک کردم
    بعدش رفت به این صفحه
    Let's get you into your account
    Tell us one of the following to get started:*. Yahoo Sign-In
    *. Recovery phone number
    *. Recovery email address

بنده وارد recovery email address شدم

بعدش یکی از ایمیلهای جایگزین رو به این شکل نمایش داد و نوشته بود code for recovery password will be sent to below email (کد برای بازیابی پاسووردِ جدید به ایمیل زیر ارسال خواهد شد )
    s******@gmail.com
    زیرش دو تا گزینه داشت
    1- yes . this is my alternate email . send code to it (بله ايميل جایگزین من همین است . کد را به آن ارسال کنید )
    2- I cant access this email (من به این ایمیل دسترسی ندارم )
    اگر اولی رو انتخاب کنین , میرید به صفحه ی وارد کردن کد و کد هم ارسال میشه به اون ایمیل
    اگر دومی رو انتخاب کنین , ایمیل جایگزین دوم رو بهتون پیشنهاد میده
    وقتی دکمه ی ارسال کد رو بزنین میره به صفحه ی وارد کردن کد
    وقتی کد رو وارد کنید میره به صفحه انتخاب پاسوورد جدید
    وقتی پاسوورد جدید رو وارد کنین پیام میده با موفقیت رمزتون عوض شد و یک آپشن هم بهتون میده برای ثبت شماره موبایل اگر که قبلاً ثبت نکرده باشین و به ایمیلتون و ایمیل جایگزین هم با فرستادنِ یک پیام بهتون اطلاع میده که رمزتون عوض شد

15. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    تجربه ی بنده با ایمیل جایگزین
    بنده 2 تا ایمیل جایگزین ثبت کردم
    بعدش در صفحه ی ورود رمز اشتباه وارد کردم و رفت به صفحه ی بعدی که میشه دوباره رمز رو وارد کرد و یا دکمه ی i forgot my password رو کلیک کرد
    روی دکمه فراموشی کلیک کردم
    بعدش رفت به این صفحه
    Let's get you into your account
    Tell us one of the following to get started:*. Yahoo Sign-In
    *. Recovery phone number
    *. Recovery email address

بنده وارد recovery email address شدم

بعدش یکی از ایمیلهای جایگزین رو به این شکل نمایش داد و نوشته بود code for recovery password will be sent to below email (کد برای بازیابی پاسووردِ جدید به ایمیل زیر ارسال خواهد شد )
    s******@gmail.com
    زیرش دو تا گزینه داشت
    1- yes . this is my alternate email . send code to it (بله ايميل جایگزین من همین است . کد را به آن ارسال کنید )
    2- I cant access this email (من به این ایمیل دسترسی ندارم )
    اگر اولی رو انتخاب کنین , میرید به صفحه ی وارد کردن کد و کد هم ارسال میشه به اون ایمیل
    اگر دومی رو انتخاب کنین , ایمیل جایگزین دوم رو بهتون پیشنهاد میده
    وقتی دکمه ی ارسال کد رو بزنین میره به صفحه ی وارد کردن کد
    وقتی کد رو وارد کنید میره به صفحه انتخاب پاسوورد جدید
    وقتی پاسوورد جدید رو وارد کنین پیام میده با موفقیت رمزتون عوض شد و یک آپشن هم بهتون میده برای ثبت شماره موبایل اگر که قبلاً ثبت نکرده باشین و به ایمیلتون و ایمیل جایگزین هم با فرستادنِ یک پیام بهتون اطلاع میده که رمزتون عوض شد
    سلام من مراحلی که شما گفتید یا مراحلی که دوستان گفتن رو طی میکنم به هر حال منو میبره به یک صفحه . همون صفحه Let's get you into your account
    ولی من هیچ حق انتخابی بین گزینه ها ندارم ازم میخواد که خودم یکی از 3 تا گزینه رو وارد کنم که خوب اگر یادم بود که نیازی به این کار نداشتم . اگر برام همین بخش
    یاد اوری ایمیل پشتیبان رو میورد هم کارم راه میافتاد ولی هیچی نمیاره و فقط با وارد کردن ایمیل خودم منو میبره به صفحه بعدی که سوال امنیتی رو میپرسه و منم یادم نیست
    کلن هر مسیری رو رفتم تهش رسیده به این
    در ضمن من پسورد اکانتمو دارم فقط سوال امنیتی با ایمیا پشتیبان رو فراوش کردم ممنون میشم کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •