سلام قیمت لوازم به این شرح است
x400 یا u300 حدود 300
e69x حدود 290
527 حدود 160
حدود 100 تومن برای سیم پک ونصب میشه تو این رنج این بهترین هست
سلام قیمت لوازم به این شرح است
x400 یا u300 حدود 300
e69x حدود 290
527 حدود 160
حدود 100 تومن برای سیم پک ونصب میشه تو این رنج این بهترین هست
سلام ! ماشین یکی از دوستای من 206 تیپ 5 هست که یه جفت باند 13 تو دربهای عقب داره ! حالا میخواد یه جفت باند روی طاقچه اضافه کنه ! نصاب گفته که لازم نیست باندهای درب عقب قطع بشه ( یعنی 6تا باند وصل باشن به پخش فابریک ) ! میشه همچین چیزی ؟! صدای باندای رو طاقچه (احتمالا 6965V3 ) خراب نمیشه ؟! باندای درب عقب قطع بشه بهتر نیست ؟!
با سلام خدمت شما. من آمپ 8400 کنوود خریدم و در حال حاضر یه جفت باند 6975 قدیمی 300 وات و یه جفت توییتر s20 - اهمی8 دارم و میخوام یه ساب jbl 1000 هم بگیرم . به نظر شما با توجه به 8 اهمی بودن توییتر s20 چطوری میتونم باندها و ساب رو روی آمپ ببندم که مشکلی پیش نیاد. متشکرم.
سلام دست شما درد نکنه مواردی که معرفی کردین همه از نظر کاربرهای که تو -- نظردادن امتیاز بالای داشت.فقط تو مشخصات x 400 نوشته بود فقط فلش های با فرمت FAT رو پشتیبانی میکنه که متوجه نشدم منظور چیه؟
من پیشنهاد میکنم x400 رو بخری . بنظر من صدای سری x بهتر هست . میتونی بصورت اینترنتی هم خرید داشته باشی .
ضمنا نصب هم هیچ کاری نداره ، خودت میتونی انجام بدی .
هم پخش هم اسپیکر رو انتخاب کن و با هم بخر که یبار هم هزینه ارسال بهت بخوره .
سلام هر دو پخش جنس صدای یکسانی دارند فقطu300 تنظیمات بیشتری داره و فرمت flac هم ساپورت میکنه در عوض x400 ظاهر باکیفیت تری و کلاسیک تر در مورد فرمت بیشتر فلش های بازار فرمتFAT دارند و چیز مهمی نیست
سلام .
نوشته های شما تموما انگار یک کپی از نوشته های یک سایت خاص هست .
بنظر من تا وقتی چیزی رو تجربه نکردید ، راحت حرف بقیه رو بازگو نکنید .
از نظر من که صدای هر دو رو شنیدم ، صدای X400 بهتره ، شاید اختلاف زیاد نباشه ولی بهتره .
چیزی که هست هرچی داره میره کنوود داره از اون جنس صدای اصلیش دور میشه و یک صدای دو رگه داره الان بنظرم .
اقا ممنون راهنمای شما کامل بود.
سلام درمورد کپی بودن نوشته های من تا حدودی درست
منم نگفتم که تجربه کار به هر دو پخش رو دارم
من باX400کار کردم پخش خوبی هست نسبت به پولی که ادم میده عالیه ولی باu300 کار نکردم دوستانی که شنیدن میگن جنس صداش خیلی با x400 فرق نداره و نزدیک به هم هست برای اینکه دوپخش هم سطح مقایسه کنید بهتره در شرایط یکسان باند و امپ یکی باشه انوقت میشه بهتر تشخیص داددر ضمن من از افرادی که حرفه ای ترن نقل قول کردم تا کار یه بنده خدایی رو راه بندازم همین و من ادعایی به وارد بودنم ندارم در حدی که میدونم میگم بهتر از نگفتن هست
خوب من تست کردم بنظرم تفاوت داره حتی کم . من خودم 300uvm دارم و دوستم x400 . صدای x400 گرمتر هست . صدای 300uvm جزییات بهتری میشه گفت داره ولی صداش اصلا کنترل شده نیست و خیلی رو به تیزی میل داره .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)