تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2000 از 2365 اولاول ... 10001500190019501990199619971998199920002001200220032004201020502100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,991 به 20,000 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام متشکرم بابت راهنمای.اطلاع دارین مجموع این وسایلی که معرفی کردین حدودا چقد میشه با نصب؟
    سلام قیمت لوازم به این شرح است
    x400 یا u300 حدود 300
    e69x حدود 290
    527 حدود 160
    حدود 100 تومن برای سیم پک ونصب میشه تو این رنج این بهترین هست

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ! ماشین یکی از دوستای من 206 تیپ 5 هست که یه جفت باند 13 تو دربهای عقب داره ! حالا میخواد یه جفت باند روی طاقچه اضافه کنه ! نصاب گفته که لازم نیست باندهای درب عقب قطع بشه ( یعنی 6تا باند وصل باشن به پخش فابریک ) ! میشه همچین چیزی ؟! صدای باندای رو طاقچه (احتمالا 6965V3 ) خراب نمیشه ؟! باندای درب عقب قطع بشه بهتر نیست ؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

با سلام خدمت شما. من آمپ 8400 کنوود خریدم و در حال حاضر یه جفت باند 6975 قدیمی 300 وات و یه جفت توییتر s20 - اهمی8 دارم و میخوام یه ساب jbl 1000 هم بگیرم . به نظر شما با توجه به 8 اهمی بودن توییتر s20 چطوری میتونم باندها و ساب رو روی آمپ ببندم که مشکلی پیش نیاد. متشکرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام قیمت لوازم به این شرح است
    x400 یا u300 حدود 300
    e69x حدود 290
    527 حدود 160
    حدود 100 تومن برای سیم پک ونصب میشه تو این رنج این بهترین هست
    سلام دست شما درد نکنه مواردی که معرفی کردین همه از نظر کاربرهای که تو -- نظردادن امتیاز بالای داشت.فقط تو مشخصات x 400 نوشته بود فقط فلش های با فرمت FAT رو پشتیبانی میکنه که متوجه نشدم منظور چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینجا x400 و 300u رو میدن 350تومن ولی 463 رو 255 تومن پیدا کردم با هزینه نصبش خواستم بدونم مدل 463 با 300u تفاوتی داره تو جنس و قدرت صدا؟
    من پیشنهاد میکنم x400 رو بخری . بنظر من صدای سری x بهتر هست . میتونی بصورت اینترنتی هم خرید داشته باشی .
    ضمنا نصب هم هیچ کاری نداره ، خودت میتونی انجام بدی .
    هم پخش هم اسپیکر رو انتخاب کن و با هم بخر که یبار هم هزینه ارسال بهت بخوره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلاوا درد نکنه مواردی که معرفی کردین همه از نظر کاربرهای که تو -- نظردادن امتیاز بالای داشت.فقط تو مشخصات x 400 نوشته بود فقط فلش های با فرمت FAT رو پشتیبانی میکنه که متوجه نشدم منظور چیه؟
    سلام هر دو پخش جنس صدای یکسانی دارند فقط
    u300 تنظیمات بیشتری داره و فرمت flac هم ساپورت میکنه در عوض x400 ظاهر باکیفیت تری و کلاسیک تر در مورد فرمت بیشتر فلش های بازار فرمت
    FAT دارند و چیز مهمی نیست

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

u300 تنظیمات بیشتری داره و فرمت flac هم ساپورت میکنه در عوض x400 ظاهر باکیفیت تری و کلاسیک تر در مورد فرمت بیشتر فلش های بازار فرمت
    سلام .
    نوشته های شما تموما انگار یک کپی از نوشته های یک سایت خاص هست .
    بنظر من تا وقتی چیزی رو تجربه نکردید ، راحت حرف بقیه رو بازگو نکنید .

از نظر من که صدای هر دو رو شنیدم ، صدای X400 بهتره ، شاید اختلاف زیاد نباشه ولی بهتره .
    چیزی که هست هرچی داره میره کنوود داره از اون جنس صدای اصلیش دور میشه و یک صدای دو رگه داره الان بنظرم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اقا ممنون راهنمای شما کامل بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام .
    نوشته های شما تموما انگار یک کپی از نوشته های یک سایت خاص هست .
    بنظر من تا وقتی چیزی رو تجربه نکردید ، راحت حرف بقیه رو بازگو نکنید .

از نظر من که صدای هر دو رو شنیدم ، صدای X400 بهتره ، شاید اختلاف زیاد نباشه ولی بهتره .
    چیزی که هست هرچی داره میره کنوود داره از اون جنس صدای اصلیش دور میشه و یک صدای دو رگه داره الان بنظرم .
    سلام درمورد کپی بودن نوشته های من تا حدودی درست
    منم نگفتم که تجربه کار به هر دو پخش رو دارم
    من با
    X400
    کار کردم پخش خوبی هست نسبت به پولی که ادم میده عالیه ولی با
    u300 کار نکردم دوستانی که شنیدن میگن جنس صداش خیلی با x400 فرق نداره و نزدیک به هم هست برای اینکه دوپخش هم سطح مقایسه کنید بهتره در شرایط یکسان باند و امپ یکی باشه انوقت میشه بهتر تشخیص داد
    در ضمن من از افرادی که حرفه ای ترن نقل قول کردم تا کار یه بنده خدایی رو راه بندازم همین و من ادعایی به وارد بودنم ندارم در حدی که میدونم میگم بهتر از نگفتن هست

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام درمورد کپی بودن نوشته های من تا حدودی درست
    منم نگفتم که تجربه کار به هر دو پخش رو دارم
    من با
    X400
    کار کردم پخش خوبی هست نسبت به پولی که ادم میده عالیه ولی با
    u300 کار نکردم دوستانی که شنیدن میگن جنس صداش خیلی با x400 فرق نداره و نزدیک به هم هست برای اینکه دوپخش هم سطح مقایسه کنید بهتره در شرایط یکسان باند و امپ یکی باشه انوقت میشه بهتر تشخیص داد
    در ضمن من از افرادی که حرفه ای ترن نقل قول کردم تا کار یه بنده خدایی رو راه بندازم همین و من ادعایی به وارد بودنم ندارم در حدی که میدونم میگم بهتر از نگفتن هست
    خوب من تست کردم بنظرم تفاوت داره حتی کم . من خودم 300uvm دارم و دوستم x400 . صدای x400 گرمتر هست . صدای 300uvm جزییات بهتری میشه گفت داره ولی صداش اصلا کنترل شده نیست و خیلی رو به تیزی میل داره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •