برید کنار که ایرانسل ترمز بریده
من کشته و مردۀ اون 3% مردم ایرانم![]()
برید کنار که ایرانسل ترمز بریده
من کشته و مردۀ اون 3% مردم ایرانم![]()
سلام
یک مودم خوب که گیرندگی زیادی داشته باشه و سرعت دانلود رو زیاد کنه ، به نظرتون بزن این مدل ها کدوم بهتره ؟
1- d100 ایرانسل
2-tp-link archer mr200
3-tp-link m7350
4-huawei b315
از نظر گیرندگی آنتن 4 جی و کیفیت دانلود برسسی کنید و به من بگید . با تشکر
Last edited by HADI ONLY; 14-04-2016 at 08:18.
من امروز برای اولین بار یه بسته شبانه 1 ساعته خریدم نیم ساعت اول سرعت از 500 کیلو بایت بیشتر نمیشد و هر چند دقیقه 10 ثانیه سرعت بالا میرفت ولی اخرش سرعت بالا و بین 2 تا 3 مگابایت بود.
کلا بهترین زمان برای فعال کردن بسته ساعتی چه وقته اول ساعت 2 یا نزدیک صبح؟
برای 4 گیگ سه شب بهت مهلت میده،یه گیگشو نمیدونم.
دوستان اون حجم هدیه که همراه خرید مودم هست اول باید تموم بشه بعد بسته اینترنتی بخریم ؟
چون من بسته هفتگی 5 گیگ 1تا12 خریدم و یک گیگ مصرف داشتم ولی هیچی کم نشده. یعنی از اون حجم هدیه کم شده ؟![]()
این بسترو فعال کنم با گوشی 3g ددر بهترین حالت چقدر میشه دانلود کرد
ساعتی3 ساعت (2 تا 8 صبح)
ویژه مشترکان اعتباری
سلام
باری دانلود با بیشتر ین سرعت.
اینترنت ایرانسل با کدوم هاست سازگارتره؟
منظورم سایت هایی مثل
4upload
uploadboy
tizfile
و ....
به نظر شما از کدوم سایت اکانت بگیرم بیشترین سرعت دانلود رو با ایرانسل بهم میده ؟
اگر سایت دیگه ایی هم هست لطفا بگید.
ممنونک
سلام من دیشب تست کردم همرو هم تیزفایل هم آپلودبوی ( سرور ایران و خارج ) فورآپلود .
نتیجه اینجوری بود ک سرور آپلودبوی فقط داخل خوبه و خارج سرعت تعریفی نداره . فور آپلود عالی بود من 7 فایل همزمان گزاشتم برای دانلود و اونی که از فورآپلود بود سرعت بالاتری داشت . تیزفایل هم قابل مقایسه با فورآپلود هست یعنی سرعت اون هم خوبه .
به صورت کلی آپلودبوی در وضعیت متوسط قرار داره و با توجه به مشکلات فورآپلود بهترین سرویس دهنده فعلا آپلودبوی هست .
سایت های دانلود فیلم هم اونایی ک داخل ایران هست سرور هاشون سرعت خوبی دارند . دیگه نیازی به معرفی نیست همه میدونن
نمیشه پاسخی دقیقی به این سوال داد چون سرعت دانلود رابطه مستقیم به سرعت منطقه داره.
ولی پیشنهاد میکنم یه تستس سرعت با speed test بگیرید سرعت واقعی دانلودتون هم در همین حدود خواهد بود
برای مثل اگر سرعت نسل 4 در منطقه شما 25 مگ باشه شما چیزی حدود 11گیگ در 1ساعت می تونید دانلود داشته باشید.
سلام تو منطقه ما تو خیابون کابل کشی میکردن گفتن واسه شبکه موبایل هست حالا واسه تری جی یا فورجی هست؟
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)