عزیز مدار حفاظت داره. باطری شارژ باشه زیر بار شارژ نمیمونه. دیگه عهد این تجهیزات که وسیله زیر شارژ بمونه مشکل دارشه گذشت مگه واقعا کالایی بی کیفیت باشه.
عزیز مدار حفاظت داره. باطری شارژ باشه زیر بار شارژ نمیمونه. دیگه عهد این تجهیزات که وسیله زیر شارژ بمونه مشکل دارشه گذشت مگه واقعا کالایی بی کیفیت باشه.
چون مربوط به خودش نيست ميگم
اون كه اره
چرا خوده شركت نگذاشتت براش حداقل تبليغ ميكرد
باطریش اگه بخای جدا بخری 18 دلاره حداقل تو چین این قیمته. انتن وای فای هم حداقل ده تومن. خوب اینارو همراه اول سفارش نداده. لابد به نظرش لازم نبوده. همینو تو چین و سایتهای امریکایی از 190 دلار تا 230 دلار دارن میفروشن. باطری انتن و غیره. یعنی تو ایران چیزی حدود 700 تومن باید قیمت میداشت.حالا اینو همراه اول اورده متعلقاتشو زده. لاکشم کرده . با 20 گیگ اینترنت شش ماهه و ی سیم دیتای فورجی میده 370. به ولاسطه این که همراه اول یعنی همراه اول اینو وارد کرده و ارزون افتاده واسش.
انتخاب خوبي كرديد و مودم جالب و با كاراييي هستش و حتما بعد از تهيه مودم اپ Hilink رو روي گوشي يا تبلت دانلود كنيد و براحتي ميتونيد مودم رو مديريت كنيد.
قابليت ١٠كار بر رو هم زمان داره و از ٤جي هم پشتيباني ميكنه.
فقط احتياج به يك منبع تغذيه داره كه ميتونيد از شارژ تلفن هاي هوشمند يا تبلت استفاده كنيد(پورت usb.2).
در يك كلام عاليه و آنتن دهي واي فاي و گيرنده سيگنال خوبي هم داره[emoji5]
به شارژر گوشی وصل کنیم آسیب نمیزنه به مودم چون از لحاظ آمپر فکر کنم فرق دارن،
پس این آداپتوری که تو پکیج این مودم تو این ویدئو هست چیه؟! آیا تو ایران هم همراه پکیج این آداپتور هست یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بزن به شارژره موبایل شارژر هر وسیله دیگه که بتونه 5 ولت و یک تا دو امپر بهش برسونه. به شارژر فندکی ماشین. به یو اس پی پخش ماشین. به تلوزیون به ریسیور به هرچی که یو اس پی داره. هیچ مشکلی پیش نمیاد. ماههاست دارم از همه اینا استفاده میکنم. یو اس پی مونیتور. پاوربانک . غیره....... خیالت تخت.
. ؟
1-E5172
2-E3372
3-E8372
من اين سه تا رو تست كردم و واقعا آنتن دهي هوواي E5172 از مابقي عالي تره و خيلي سريع هم با شبكه ارتباط برقرار ميكنه.
بین دو مودم Unlocked ZTE MF910 4G LTE Wifi Modem ، Sierra Wireless Aircard 760S 4G LTE کدوم رو پیشنهاد می کنید برای خرید ؟
ممنون پس ظاهرا مودم های ایستاده بهترند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)