سلام .
داداش اگه خورد خورد میخوای سیستم بخری ، خوب حوصله خرج کن ، ولی پخشتو باید عوض کنی .
آمپ هم شما 5302 جی وی سی رو بخری نیازی به بریج و ... هم نداری .
سلام .
داداش اگه خورد خورد میخوای سیستم بخری ، خوب حوصله خرج کن ، ولی پخشتو باید عوض کنی .
آمپ هم شما 5302 جی وی سی رو بخری نیازی به بریج و ... هم نداری .
سلام-- تشکر
الپاین فکر کنم کمی گران است نسبت به امکانتش--مثلا خروجی 2.5 ولت دارد وفایلهای flac راپخش نمی کند ومحدودیت توی هر فولدر 100 تا اهنگ دارد--برای ارتقا اینده مشکلی نخواهم داشت؟؟؟
سلام
هر دو خوبن.
هلیکس به خاطر کراس اووری که تو ورژن 2 طراحی و اضافه کرده کمی قیمتش رو بالا برده.البته کراس 6db/octave برای تویتر هست و به نظر من خیلی این افزایش قیمت و اختلاف توجیح نداره. همچنین از نظر توان از گلیدن 15 وات ضعیفتره.60 وات RMS
ضمنا قیمت ها به یورو هست در اون سایت نه دلار.
هم شرکت هلیکس و هم گلیدن هر دو کالاها شون اورجینال هست.هر کدوم رو صلاح دونستید تهیه کنید.
در خدمتم.
سلام خواهش میکنم،خیلی متشکرم که از بنده و امیر جان "تشکر کمی می کنید"
آلپاین رو هر کسی صداش رو نمی پسنده چون صداش گرم نیست.به خاطر دیتیل بالائی که داره صدا به سردی میزنه.اما کیفیت صداش خوبه.
کن وود هم U300 امکانات خوبی داره و قیمتش هم مناسبه 290 تومن.
1-چین هست.طرفشون نرو
2-دو جفتمنظورتون دو عدد هست حتما.اگر دو اسپیکر امپدانس 4 اهم داشته باشن باید موازی کنید که 2 اهم بشه.البته در این حالت فشار و استرس روی آمپ افزایش پیدا میکنه.
3-از نظر استاندارد خیر.ولی بعضیها این کار رو میکنن.
سلام--حمید اقا--
حالا با این نفسیر که کم کم سیستم را جمع کنم نظرتان روی الپاین140 است یا روی کنوودu300 ----مدلی دیگری دارید پیشنهاد بدهید----
سلام مخلصم.
الپاین رده پایینا زیاد جالب نیس به درد سیستم بازی هم نمیخوره .تو این رنج قیمت ها به نظرم کنوود و پایونیر بهتره یا اینکه بگردی دسته دو پیدا کنی از الپاین که باز هم به این قیمت ها گیرت نمیاد.
من نظرم u300 کنوود . صداش هم شنیدم خوبه واقعا.
تو این رنج 300 تومن به نظرم 7016 کنوود قدیمی هم خوب باشه اقای همتی یکی گذاشته واسه فروش قیمتش 250 تومن.
یه تحقیقی بکنید در موردش.
سونی 6938 دیدم بدون امپ عالی بود صداش شفاف بیسش تخته رو میلرزوند پس 6950 که 100وات ار ام اسه دیگه چیه؟!
فروشنده گفت 6938در برابر 6950هیچه
خیلی با صداش حال کردم به اهنرباشون نمیخوره چنین قدرتی داشته باشن
Last edited by farshad0123; 10-04-2016 at 22:09.
سلام
ضبط فابریک ماشین من (L90) مشکل پیدا کرده دنبال یه ضبط سی دی خور ارزون می گردم که با همون بلندگوهای فابریک ماشین استفاده کنم.
در ضمن اهل سیستم بستن نیستم.
تا 200 250 دوستان چه ضبطی رو پیشنهاد میدن؟
نظر خودم1850 پایونیر هست .
تا نظر دوستان چی باشه .
ممنون از راهنمایی تون .
سلام
من خودم آلپاین نمیپسندم.کاملا هم شخصیه.باید گوش کنید صداشون رو.
اما اگر تصمص به کن وود شد من پیشنهاد میکنم یا U600 بگیر یا 7056
سلام
یه U300 کن وود بگیر عالیه.290 تومن.
اصلا با سریه 1 پایونیر موافق نیستم.
سلام نظرتون در مورد ضبط 2159 کنوود چیه؟اینکه اکوالایزر سه باندست مشکل نداره؟کیفیت صدای خوب و امکانات کاملی برا سیستم شامل باند و ساب داره؟
قبلا میخواستم 1151 سونی بگیرم چون گفتن جنس صدای خوبی داره ولی میگن امکانات زیادی نداره که بدرد سیستم بخورهو بعدا که خواستی ارتقا بدی به مشکل بر میخوری بخاطر همین اومدم سراغ کنوود
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by farshad0123; 11-04-2016 at 00:19.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)