میلاد جان برا اینکه بره پایین میتونی دکمه ستاره رو نگه داری تا خودش بپره اول سطر.
میلاد جان برا اینکه بره پایین میتونی دکمه ستاره رو نگه داری تا خودش بپره اول سطر.
سلام من مستر ريست كردم ولي نشد فكر كنم تنها راهش اينكه كه كسي كه v3x داره فايلهاي داخل پيكچرش را از درايو a موبايلش برام بفرسته پس منتظر ميمونم فعلا
سلام
از شما و اقا امیر متشکرم
فکر کنم تو بیشتر گوشیهای موتورولا کار کنه
Salam.ye seri ax ru memorie aslie gushi hast ke nemishe ru Memorycard copy kard.az aval ham ru gooshi budan.age manzooret un axas man unaro be shekleh ye album kardam va untori rikhtam ru memory card(tanha rahesh hamine)in filo bayad berizi tu ghesmateh my computer>removable disk>mobile>picture
omidvaram be dard bokhoreh.![]()
TANX
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،کسی کار کردن با برنامه پی اس تی723 رو بلده ؟
سلام يعني با اين كار شكلكهايي كه از اس ام اس برام ميفرستادند و حالا غير فعال شده دوباره باز ميگررده؟![]()
مرسی از توضیح کاملتون!! مثل اینه که شما بگی من نرم افزار ضبط صدا میخوام بعد من بگم برو تو p30world.com !!
لطف کنید اگه جواب یک سوال رو میدونید بگید اگه نمدونید اصراری به این مدل جواب دادن نیست!!!
عزیز منظور شما از مانسترپک اصلی چیه ؟ یعنی چی ؟ چیزی به اسم مانسترپک اصلی یا فرعی نداریم. اگه منظورت فریموریه که فابریک گوشیه ... من تا حالا چند تا v3x دیدم همشون فریمور فابریکشون فرق میکرد. مثلا ماله داداش من از همون اول فارسی تایپ می کرد. ولی ماله یکی از بچه ها فارسی تایپ نمیکرد و یه سری آیکونهاش فرق میکردن و تو صفحه تایپ اس ام اس هم خط کشی داشت و چند مورد دیگه... پس نمیشه گفت این مانسترپک فابریک همه v3x هاست.
ببين دوست عزيز من منظورم عكسهاي داخل موبايل نيست مثل منظره و طبيعت و غيزه نه من منظورم يك سري فايلهايي بود كه با پسوند عجيب و غريب تو درايو a موبايلم تو قسمن پيكچر بود وقتي اونها رو پاك كردم شكلكهاي اس ام اسم هم غيز فعال شد ok?![]()
salam...age manzuretun az drive A hamun removablediske ke man har chi gashtam 2 pictures filehaee ro ke migi peida nakrdam....motmaeni hamunja budan???rajebeh drive a tozih bedeh.TANX
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)