سلام قدرت پرتاب و بیس کاپا11 نسبت به 7158 jvc چطوره؟
سلام قدرت پرتاب و بیس کاپا11 نسبت به 7158 jvc چطوره؟
کاپای 11 کیفیت صداش بی نظیر من دارم با پخش 7056 کنوود پرتاب صدا هم عالی ولی به نظر من بیسش ضعیفه البته من ساب دارم و بیس باند برام مهم نیست
فرستاده شده از LG-H818ِ من با Tapatalk
سلام
یکی از دوستان 405slx گرفته میخواد برای استیج عقب یه جفت کواکسیال بگیره بنظر شما mc609 بدون آمپ گزینه بهتریه یا e69x؟ چون ایشون نمیخوان آمپ بگیرن موندم بین این دو تا
از طرفی میخواد فردا بگیره نصب کنه، منم نمیدونم اگر قرار باشه mc609 براشون بگیریم از کجا باید تهیه کرد چون آدرس نمایندگی گلیدن رو پیدا نکردم
سلام مهدی جان.
به فروم خودتون خوش آمدین
هردو کواکسیال خوبی هستند. کیفیت صداشون خوبه.گلیدن به خاطر وات بیشتری که داره قدرت بیشتری داره. بدون آمپ هم کیفیت صدای خوبی دارن ولی چون آمپ پخشها ضعیفن و قدرت درایو کردن اسپیکرهایز بالای 25 وات رو ندارن، نمیتونن تو ولومهای بالا استیبل باشن و هر دو اسپیکر صداشون دیستورت میشه و به هم میریزه.
توصیه اکید میشه برای گرفتن حد اکثر کارائی اسپیکرها، صرف نظر از انتخاب هر کدوم،در اولین فرصت حتما براشون آمپلیفایر تهیه بشه.
[QUOTE=hamidR15;8801680]سلام
من با 5602 موافقم.
سلام... آقا من نظرم عوض شد... بخاطر اینکه ممکنه یه روز ساب هم بگیرم تصمیم گرفتم امپ 4 کاناله بگیرم...
به نظرتون مدل Pioneer GM-D8604 خوبه یا چیز دیگه پیشنهاد میکنین؟
باند Cadense ZRS710 Ultra
ضبط Pioneer DEH-8350SD
سلام
من میخوام روی سمند یه سیستم تو حدود قیمت 1.5 تا 2 تومن ببندم ، یه راهنمایی میخواستم پخش و تو دریای جلو و طاقچه عقب و ...
فقط واسه پخش خودم پخش 9650BT رو خوشم اومده ازش اگر از نظر شما هم چیز خوبی باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
9650 کیفیت صداش اصلا خوب نیست من دارم بازش کردم یه کنوود 7056 بستم صدا زمین تا اسمون فرق کرد پایونیر نگیر صداش خوب نیست
[QUOTE=babak_ss;8802071]سلام
به نظر من 9604 بگیر قویتره
سلام.ببخشید آیدیتون چیه؟فکر کنم خواستین انگلیسی تایپ کنید رو حالت فارسی بوده و دقت نکردین و سیو شده درسته؟
ساب هم میخواهید یا نه؟
منم با 7056 موافقم.
آیا امکان افزایش در بودجه هم دارید یا نه؟
[QUOTE=hamidR15;8802713]سلام ، دقیقا همینجوری شده ، همون چندسال پیش که اکانت رو درست کردم اینجوری شد و دیگه موند
بله ، ساب هم میخوام ، افزایش بودجه رو فعلا ندارم ، ترجیها توهمین رنج قیمت باشه ولی مگر اینکه الان یه بخشی رو بگیرم و بعدا ساب و آمپ ساب رو بعدا ببندم
واقعا ممنون
راستی من نت میگشتم نظر خیلیا روی کواکسیال کاپا11 بود ، به نظر شما چطوره؟
[QUOTE=لاخمظخئ;8802715]من کاپا 11 دارم واقعا صداش عالیه
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)