تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1983 از 2365 اولاول ... 9831483188319331973197919801981198219831984198519861987199320332083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,821 به 19,830 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من فکر کنم کمی شفاف تر شده صداش.
    به V2 بهتره.
    7158 درسته 7*10 هست ولی جای برشش همون 6*9 و مشکلی نداره برای نصب.
    اتفاقا من همیشه گفتم کامپوننت هم صدای بهتری داره و هم تفکیک شده هست. منتها باید با ساب ووفر ترکیب بشه تا رنج فرکانسیش کامل بشه.
    نه کامپ رو عقب هم ببندی صداش خوبه ولی ممکنه اگر ساب ووفر قوی تو صندوق باشه به خاطر SPL کمی تو کارکرد کامپ اختلال ایجاد کنه.
    حمید جان مطمئنی 7158تو جای باند9*6میشینه آخه چجوری میشه یک اینچ بزرگتره.
    ولی اگه مطمئنی خودم عوضش میکنم اگه نیازی به برش نباشه .
    پس بین 7158با6965V2 هرکدومو شما بگیم بر میدارم فکر کنم 7158خیلی قویتر از6965باشه
    هرکدوم شفاف تر صداش یه به قولی کریستالی تره اون بهتره.البته هرچی باند باکیفیت با پخش کنوود ببندی تریبلش نصف میشه.
    کامپ هم باشه ایشالله بعد عید که ماشین و عوض کردم.دیگه کواک نمیبندم.

داره خودمونی میشه k.pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درود بردوستان گل
    عزیزان یه سوال دارم میدونم تکراریه ولی خب گشتن پستها ادمو خسته میکنه ،،،
    یه پخش و یه جفت باند خوب واسه پراید 111 تا رنج 600 میخوام ،، اگر شد شاید بعدا امپ هم بستم ،،،
    فعلا یه چیز خوب و جواب ،،، سیستمی که هم کیفیت خوب داشته باشه و هم قدرت صداش راضی کننده باشه
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    بعد از یک سال با کلی فراز ونشیب و سیستم بازی بالاخره به صدای مطلوبم رسیدم ...
    از شما دوستان در مورده یک چیری که خیلی بهم استرس داده سوال دارم ... من به صدای ساب خیلی خیلی حساس هستم و هر صدایی رو دوست ندارم.کوبش لرزش کیفیت خلاصه همه چجیز و با هم میخوام .صدای مطلوبم همیشه 1260 بوده ولی خب اون مال سیستم های کیفیتی و خیلی سبک هست وفقط هم روی 206 خوب جواب میده .حالا بدون اینکه از هیچ سابی تست بگیرم رفتم یک ساب mtx615-44 برداشتم و از صداش خیلی راضیم اول اینکه با خودم میگم نکنه از این بهتر میتونستم با این پول پیدا کنم شما دوستان که سر رشته دارید این ساب چجوریه ؟؟؟ 800 قیمتش هست .منه بد قلق رو راضی کرده .من برند دوست دارم از گرند زیرو و هرتز و پایونییر خوشم نمیاد.آلپاین تایپ R رو شنیده بودم خوبه راکفورد هم دوست داشتم.الان نگرانم باز بیماری سیستم بیاد سراغم و برم عوض کنم . میشه یک نظر در مورده این ساب و این برند بدین ... ممنونم ازتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

درود بردوستان گل
    عزیزان یه سوال دارم میدونم تکراریه ولی خب گشتن پستها ادمو خسته میکنه ،،،
    یه پخش و یه جفت باند خوب واسه پراید 111 تا رنج 600 میخوام ،، اگر شد شاید بعدا امپ هم بستم ،،،
    فعلا یه چیز خوب و جواب ،،، سیستمی که هم کیفیت خوب داشته باشه و هم قدرت صداش راضی کننده باشه
    با تشکر

سلام
    برادر من نظرم اینه : کنوود 300uvm و باند پایونیر 6965v2 یا 6965v3 .

5. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان سلام
    بعد از یک سال با کلی فراز ونشیب و سیستم بازی بالاخره به صدای مطلوبم رسیدم ...
    از شما دوستان در مورده یک چیری که خیلی بهم استرس داده سوال دارم ... من به صدای ساب خیلی خیلی حساس هستم و هر صدایی رو دوست ندارم.کوبش لرزش کیفیت خلاصه همه چجیز و با هم میخوام .صدای مطلوبم همیشه 1260 بوده ولی خب اون مال سیستم های کیفیتی و خیلی سبک هست وفقط هم روی 206 خوب جواب میده .حالا بدون اینکه از هیچ سابی تست بگیرم رفتم یک ساب mtx615-44 برداشتم و از صداش خیلی راضیم اول اینکه با خودم میگم نکنه از این بهتر میتونستم با این پول پیدا کنم شما دوستان که سر رشته دارید این ساب چجوریه ؟؟؟ 800 قیمتش هست .منه بد قلق رو راضی کرده .من برند دوست دارم از گرند زیرو و هرتز و پایونییر خوشم نمیاد.آلپاین تایپ R رو شنیده بودم خوبه راکفورد هم دوست داشتم.الان نگرانم باز بیماری سیستم بیاد سراغم و برم عوض کنم . میشه یک نظر در مورده این ساب و این برند بدین ... ممنونم ازتون

سلام اقا خوبی ؟؟؟؟ ببین سیستم بازی کلا پوله عشقه .دوما اگه با صدای چیزی حال کردی عوضش نکن که پشیمونی داره . سوما چیزیو که خریدی دلتو بد نکن چون همیشه بهتری وجود داره . چهارما برند ام تی ایکس خیلی دوس داشتنیه من خودم یه ست کاملشو جمع کرده بودم قبلنا خیلی قبلنا ) فوق العاده بود در رنج قیمت خودش . چیز بد نساخته والا تا حالا من که دوسش دارم .
    برند امریکایی با کیفیتسابهاش هم دقت زیادی داره تا حالا نشنیدم کسی بد از سابهاش بگه .

7. 4 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام...
    آقا من یه باند Cadense ZRS710 Ultra و یه ضبط Pioneer DEH-8350SD دارم... آمپلی فایر تا قیمت 400 - 350 چی‌ پیشنهاد می‌کنین؟
    صدای تیز هم دوست ندارم.

این دو مدل چطوره؟؟
    Pioneer GM-A5602 Car Amplifier
    Pioneer GM-A6604 Car Amplifier

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام
    باندای من بیسش نابود شده
    کیفیت صدا خوبه ولی اصلا بیس نداره

باندهام گلیدن ۶۰۹ هست

------------------------------------------------------------------------

متوجه شدم وقتی بالانس پخش وسطه اصلا بیس نداره و وقتی به سمت چپ یا راست میچرخونم هر چی به عدد 15 نزدیک میشم بیس هم بیشتر میشه
    پخشم آلپایم 140 هست

کسی به این مورد برخورده
    Last edited by rythm; 15-03-2016 at 15:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان :

من 1 ساب 303 پایونیر دارم که چند ساله دارم استفاده میکنم و فکر میکنم کیفیتشو از دست داده. بین دو ساب rs12 گلیدن و p12 هلیکس شک دارم . امکانش هست این دو ساب رو مقایسه کنید؟
    همچنین قیمت این دو ساب و حجم باکس مورد نیاز برای هر کدوم رو بم بگید. فکر میکنم باکس سیلد برام مناسبتر باشه .

آمپ مونو : 9105 کنوود
    پخش: 7056
    کامپ : mx165 آدیو سیستم
    کواک: 6902 پایونیر
    آمپ 4 کانال : megavox 105x4
    خازن : 2 فاراد . آمریکن اکسسوریز
    پک کبل 4 گیج

ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام
    باندای من بیسش نابود شده
    کیفیت صدا خوبه ولی اصلا بیس نداره

باندهام گلیدن ۶۰۹ هست

------------------------------------------------------------------------

متوجه شدم وقتی بالانس پخش وسطه اصلا بیس نداره و وقتی به سمت چپ یا راست میچرخونم هر چی به عدد 15 نزدیک میشم بیس هم بیشتر میشه
    پخشم آلپایم 140 هست

کسی به این مورد برخورده
    سلام
    دوست عزیز 100%سیم مثبت و منفی یکی از بانداتون رو اشتباه وصل کردین سیم یه دونه از بانداتون رو جا به جا کنید درست میشه

12. 3 کاربر از mmohammadesadeghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...
    آقا من یه باند Cadense ZRS710 Ultra و یه ضبط Pioneer DEH-8350SD دارم... آمپلی فایر تا قیمت 400 - 350 چی‌ پیشنهاد می‌کنین؟
    صدای تیز هم دوست ندارم.
    این دو مدل چطوره؟؟
    Pioneer GM-A5602 Car Amplifier
    Pioneer GM-A6604 Car Amplifier
    سلام
    من با 5602 موافقم.
    سلام دوستان :

من 1 ساب 303 پایونیر دارم که چند ساله دارم استفاده میکنم و فکر میکنم کیفیتشو از دست داده. بین دو ساب rs12 گلیدن و p12 هلیکس شک دارم . امکانش هست این دو ساب رو مقایسه کنید؟
    همچنین قیمت این دو ساب و حجم باکس مورد نیاز برای هر کدوم رو بم بگید. فکر میکنم باکس سیلد برام مناسبتر باشه .
    آمپ مونو : 9105 کنوود
    پخش: 7056
    کامپ : mx165 آدیو سیستم
    کواک: 6902 پایونیر
    آمپ 4 کانال : megavox 105x4
    خازن : 2 فاراد . آمریکن اکسسوریز
    پک کبل 4 گیج

ممنونم

سلام
    بدون شک RS12
    من صدای p12 نشنیدم. ولی سایز 10 ش رو شنید همچنین RS10 گلیدن خیلی بیس نرم تر و کیپ تری میزنه.به نظر من متریال و ساختار گلیدن بهتره
    باکس مورد نیاز گلیدن RS 12 32 لیتر خالص هست.یعنی 35*35*35 ابعاد بیرونی رو باید برش بزنید و سر هم کنید.
    قدرت RS12 بین 400-600 وات RMS هست. اما هلیکس 350وات RMS.
    قیمت RS12 هست 400 تومن
    قیمت P12 هم 479 تومن.

14. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •