میشه شبی 14 گیگ راحت دانلود کرد با این اوصاف اون 1395 گیگ رایگانش زیاد دووم نمیاره سه ماهه تمومه![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
میشه شبی 14 گیگ راحت دانلود کرد با این اوصاف اون 1395 گیگ رایگانش زیاد دووم نمیاره سه ماهه تمومه![]()
دوستان چرا کمک نمی کنید دوتا سئوال پرسدیم صد نفر اومدن رفتن یکی جواب ما رو نداد انگاری روح دیدن
بعد از مدت زیادی قطعی کامل، امروز رفتم مخابرات و دوباره وصلش کردن (ظاهراً رانژه مجدد کردن چون مشکل خرابی تلفن بود)
منتهی الان ریت خط شده 1 مگ که قبلاً 10 مگ بود بدون مشکل. زنگ زدم 1544 که بعد یه ربع صحبت کردن گفت این کارو نمیتونم و باید درخواست بفرستم واحد فنی و احتمالا 72 ساعت طول میکشه. راه حلی دارین که زودتر اوکی کنن؟
سلام دوستان،
سرعت آپلود سرویس شهاب چقدره؟
ممنون
زنگ بزن صدای مشتری داخلی 4 بگو وصلت کنن به آقایی به نام فاضل (خیلی پیگیری و با شخصیت هست حتما مشکلت رو حل میکنه)
من یکبار زنگ زدم صدای مشتری طرف کم مونده بود منو بکشه.
شکایت کردم به 195 یکی دیگه از همین صدای مشتری زنگ زد خیلی خیلی خیلی با شخصیت مودب و پیگیر احتمالا همین آقا بود.
آسیاتک چون آپلودش رایگانه سرعتش کمه حدود 30 کیلوبایت بر ثانیه
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
آسیاتک چون آپلودش رایگانه سرعتش کمه حدود 30 کیلوبایت بر ثانیهثانیه
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
دوستان! مشکل رو حل کردم! من از کابل دو زوج استفاده کرده بودم و طبیعتا از یک زوج اون. حالا امتحانی اومدم و از دوزوج با هم استفاده کردم. انگار اومدم و سطح مقطع رو دوبل کردم! همونطور که در عکس میبینید بدون اینکه SNR Margin و Attenuation و HEC Errors تغییر محسوسی داشته باشه سرعت دانلود قابل دستیابی از 7268 مگابیت به 11528 مگابیت رسیده.
قبل از رفع مشکل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از رفع مشکل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها سرویس 512
4تا10 رایگان نیم چاشت
کسی میدونه سرعت دانلود چند میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)