تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 356 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

داره خودمونی میشه matin_haeri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببین حمید جان شما یه گیربکس داری که ضریب دنده یکش یه عدد ثابته (مثلا"0.576) . این یعنی اینکه تو یه دور موتور ثابت همیشه سرعت ثابته.چه ماشین خوب آب بندی بشه چه بد, روی دور موتور 3000 سرعت ثابته .تنها چیزی که تو آب بندی فرق میکنه زمان رسیدن به اون سرعت خاصه.یعنی مثلا" ماشینی که خوب آب بندی شده در عرض 5 ثانیه تو دنده یک به سرعت 50 میرسه اما ماشینی که بد آب بندی شده در زمان 7 ثانیه به همون سرعت میرسه...

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

متین جان شرمنده با این حرفت اصلآ موافق نیستم.

برات چی بیارم یه پرشیا میارم که با 2 بتونه 95 تا بره و یکی دیگه میارم که با 2 بزور بتونه 60 تا رو بره

اینی که میگم ضریب دنده دوستت مسخره میکنه واسه همین روزاست

حالا پست بعدی رو داشته باش...

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

با سلام خدمت همه بروبچز ماشین باز

جاتون خالی اینجا چه برفی گرفته.اخبار میگفت 2متر ما که به زور 50 سانتش کردیم!!!

خلاصه بعد از درست 15 ساعت کار بروی موتور پراید بالاخره کارمون جواب داد هنوز از دیشب نخوابیدیم انقدر این کارا حال میده که نگو

اما یه مقدمه بگم:

خیلی از شماها دوست دارید وقتی سوار پرایدتون هستید بدون اینکه موتورتون باز شه یا از چیپ های سرعت استفاده کنید ویا بستن کیت با صرف 1 روز وقت با یه ماشین بقویتر کل بندازید البته این زمانی امکان پذیزه که پشت

ماشینتون این لگو باشه:

ولی اگه پشت اون ماشینی که دارید کل میندازید این لگو بود بهتره بیخیال شید!!!

در مورد این کارمون باید بگم شاید کل کل با بعضی ها باعث شد تا این کار رو بکنیم اما از اینکارا میکنیم.کور شه چشم حسود.

مبنای ما دور موتور 4000 بود در حالت عادی این پراید با دور موتور 4000 با دنده 1 میتونست 30 تا بره اما با تیونینگ ما تونست 65 تا بره

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""" دنده 2 میتونس 50 تا بره که با تیونینگ ما تونست 85 تا بره

البته به خاطر نبودن طول اضافی خیابونی که تست میکردیم نشد بیشتر بریم و اگر نه دنده 1 رو با دور موتور 5500 میتونستیم 30 تا رو به 50 تا برسونیم و با دنده 2 به 110 تا

دیگه فیلم خودش گویاست خودتون فکرش رو بکنید.

و اما اشکالهای احتمالی که میدونم آقا محمد میگره پس من زود تر جوابش رو بدم:

1-این فیلم قبلآ توسط مصطفی ....

امکان نداره !!!

2-میخوایم این ماشین رو جمعه 11 اسفند ببینیم...

نه جیگر شما میای اینجا میبینی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه من به وعدم عمل کردم.این یعنی قدرت گروه HPOWER که بدون بستن کیت و چیپ و باز کردن موتور این کار رو میکنه

The Hpower Exclusive Tunning Team&Iran BMW

یا علی
    Last edited by Hpower_sl3; 21-02-2007 at 23:23.

پروفشنال casper66m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بدون اینکه موتورتون باز شه یا از چیپ های سرعت استفاده کنید ویا بستن کیت با صرف 1 روز وقت
    خوب پس شما چی کار میکنید ؟
    چقدر خرج داره؟
    من با دو پرشیا 90 تا میرم میتونی کاری کنی 120 تا بره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

در واقع وقتی قطعات موتور نو هستن و تازه شروع به کار می کنن دارای پرفورمنس واقعی خودشون نیستن و موتور باید تحت شرایط خاصی مدتی کار کنه تا به اصطلاح قطعات جا بیفتن.و در اون حالت موتور به بالاترین پرفورمنس (یا بازدهی) خودش میرسه.
    ممنون از توضيحاتت، ولى من هنوز برام علت دقيق و علمى اين قضيه روشن نشده. واقعا چرا؟

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض می بینم که.....

بله.بالاخره این p30 world یک ستاره روی شانه های من نصب کرد

سلام به دوستان گرامی.من که فیلم رو دیدم حمید جان. برای اینکه کسی نگه لینکش خراب بود و.......

برای دیدنش هم برنامه نوکیا مالتی مدیا پلیر لازم هست و همه دارن به جز.........

ای کاش آدم یکم با حوصله باشه یعنی چی؟یعنی اگه چیزی خوند یا دید یا شنید زود اظهار نظر نکنه.متاسفانه بیشتر مردم اینجوری هستن و در هر مورد باید اظهار نظر کنن.از انرژی هسته ای گرفته تا.........

به هر حال کسی که بی حوصله باشه یه جورایی ببخشید! ......! می شه.

امیدوارم این کلیپ کوتاه مشت محکمی باشد بر دهان غیر طبیعی گویان!

موفق باشید.

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سرعت بالای 150 و موزیک

دوستان هنگام رانندگی در سرعت های بالا چه موزیک هایی گوش می دید؟

من خودم Era و Kenny G گوش میدم.

اگر هم که گوش نمی دید جواب ندید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

دوستان هنگام رانندگی در سرعت های بالا چه موزیک هایی گوش می دید؟

من خودم Era و Kenny G گوش میدم.

اگر هم که گوش نمی دید جواب ندید
    بحث موزيك و رانندگى هم بحث جالبيه. به نظر من تو اين سرعت كلا آهنگ‌هاى Rock & Metal مى‌چسبه!
    Last edited by Balrog; 22-02-2007 at 13:53.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Hs 650 Nardo هيولاي هوهنشتر

شايد باور کردني نباشد اگر بگوييم آقاي ((هوهنشتر)) با معرفي يک آئودي A4 ارتقا يافته با عنوان HS 650 NARDO ميتواند راندن در سرعت 342 کيلو متر بر ساعت را با يک سدان چهارچرخ متحرک تجربه نموده و بسياري از سوپر اسپرت ها را در آينه خود ببيند!
    آفاي ((آلفونس هوهنشتر)) متخصص تيونينگ خودرو هاست که با نصب يک پيشرانV6 مجهز به دو توربو شارژ به حجم 3 ليتر از يک آئودي A4 هيولايي ساخته که قلبي به قدرت 650 اسب بخار در 7300 دور در دقيقه و با تورک 720 نيوتن در متر در 3800 دور بر دقيقه در سينه آن مي غرد!
    با چنين ترکيبي و به کمک يک جعبه دنده شش سرعته که بازده موتور را به هر چهار چرخ منتقل ميکند . HS 650 NARDO در فواصل زماني 3.4 ثانيه . 10.3 . 29.8 ثانيه قادر است به ترتيب به سرعت 100و200و300 کيلومتر در ساعت دست يابد ارقامي که کمتر سوپر اسپرتي توان لمس آن را دارد
    يکي از نکات جالب همکاري تنگاتنگ ((هوهنشتر )) با تيونر معروف آئودي H&R است . در اين مورد مجموعه تعليق ناردو با استفاده از سامانه تنظيم شونده ساخت H&R و تکيه بر آزمايشهاي صورت گرفته در سرعت 300 به نحوي مرتب شده تا بهترين ثبات را داشته باشد .
    هنوز خبري در مورد نحوه در يافت سفارش قيمت و تعداداحتمالي توليد هيولاي هوهنشتر منتشر نشده است .

برگرفته از ماهنامه مجله ماشين شماره 289 صفحه 70

لينک تصاوير:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بيشتر rock گوش ميدم مثلا metal , korn , iced earth و يا بعضي از آهنگهاي eminem که rap هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •