سلام دوستان
چطور میشه سایت های میزبانی شده در آسیاتک رو پیدا کرد ؟
یکی از کاربرا تو چند صفحه قبل همین تاپیک یه لیست بلند بالایی داده بود ولی هرچی گشتم پیدا نشد .
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوستان
چطور میشه سایت های میزبانی شده در آسیاتک رو پیدا کرد ؟
یکی از کاربرا تو چند صفحه قبل همین تاپیک یه لیست بلند بالایی داده بود ولی هرچی گشتم پیدا نشد .
ممنون میشم راهنمایی کنید
حتی بعضی مواقع روی گوگل هم Service unavailable مشاهده میشه
این مهندسین اسیاتک به علت کمبود پهنای باند مجبور شدن تمام درخواست کاربران رواز سرور خودشون که بیشتر حالت کش داره هدایت کنن و در صورت نبود کش یا درخواست و یا سرویس آنلاین لحظه ای بعد سویچ میشه روی پهنای باند اصلی
و تازمانی هم که اینجور سیستم و روشی رو اسیاتک داشته باشه باید عادت کنیم که بسیاری از سایت ها پیغام Service unavailable بدهند و با رفرش و یا گذاشتن یک علامت سوال جلوی ادرس درست میشه چون از حالت کش خارج میشه و در کل این کاربر هست که باید اذیت بشه
دقیقا - من حتی بعضی وقتا روی سایت های معروف ایرانی مثل دیجیکالا هم این پیغام رو دارم که با رفرش درست میشه !حتی بعضی مواقع روی گوگل هم Service unavailable مشاهده میشه
سلام
باید اطلاعاتتون را بدید ثبت نام کنیم براتون / کاملا رایگان
سلام
دوستان عزیز شما هم با مشکل عدم متصل شدن به درگاه های بانکی و یا پیغام اطلاعات وارد شده صحیح نمی باشد مواجه میشوید؟
حتی سایت های زیر باز نمیشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Captain; 04-03-2016 at 15:34.
سایتش فعاله ولی با نت آسیاتک مشکل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دومی اشتباهه.
لینک اولی واسه من تو همراه اول هم باز نمیشه(Gateway Timeout ) ولی با لیفترشکن میشه.
ممنونم
بله گویا آسیاتک جدیدا داره مشکلات مخابرات رو تکرار میکنه و میخواد کاربرانش رو فراری بده
اصلاح شد
متاسفانه قندشکن 20 اسپید هم کار نمیکنه!!
اصلا معلوم نیست آسیاتک چه بازی داره میکنه!!
یعنی وضع اسیاتک خوب نیست ارزش داره بیام اسیا؟
دو سایت مذکور با های وب و پارس هم باز نمیشن ولی در رابطه با درگاه های بانکی مشکلی نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)