اون رضایت حداقل 70 درصد مصرف کننده گان دیگه از اون جک ها بود!اونهم برای ایرانسل... از کجا به این رسیدند نکنه از خود ایرانسل پرسیدند! از ایرانسل هم که بگذریم کلا بعیده اکثریت مردم ایران از چیزی یا شرایطی راضی باشند.
اون رضایت حداقل 70 درصد مصرف کننده گان دیگه از اون جک ها بود!اونهم برای ایرانسل... از کجا به این رسیدند نکنه از خود ایرانسل پرسیدند! از ایرانسل هم که بگذریم کلا بعیده اکثریت مردم ایران از چیزی یا شرایطی راضی باشند.
میگم شب ساعت 10 تا 12 و یا مثلا همین الان میشه تو cmd از یه سرور خارجی (گوگل نباشه) با -t پینگ بگیرید؟ نمیدونم چرا چند روز شب بین 10 تا 12 این جوری میشه توی یک packet پینگ 110 هست تو پکت بعدی میره رو 280 باز بعدی میاد رو 110 و این طورا
مثلا از این سرور بگیرید
ping login.p1.worldoftanks.eu
ترجیحا بین 10 تا 12 شب باشه میخوام ببینم شبکه ایرانسل تو مشهد مشکل داره یا مشکل سراسری هست
اقا ما 4G نخواستیم همون 3G انتن بده واقعا عالیه البته تو منطقه ما الان چند ماهه زاییده همون اولاش خوب بود ولی الان 3G به زور میگیرم یابهتره بگم اصلا نمیگیرم.درحالیکه در فاصله 50 متری من دکل زدن که اونم معلوم نیست چه کوفتیه.
بنده هم مشهدم تو این ساعت ها برای منم همین مشکل داره گاهن قطع میشه کلا چند نفر دیگه هم همین مشکل دارن
Sent from my LT25i
Last edited by naser.051; 28-02-2016 at 21:49. دليل: آخ
خدمت شما
اینم با یه واسط داخلی خواستی بگو ادرسشو پخ کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ak313; 28-02-2016 at 22:41.
مشهد کلا خیلی وضعش افتضاحه ولی بدبختی اینه که رایتل که اصلا من ....... میذارم (هر فحشی خواستید خودتون بذارید) همراه اول هم که سرعت دانلودش هم از ایرانسل پایین تره (من با ایرانسل حدودا 10 مگابیت سرعت دارم با همراه اول 6 7 مگابیت) و پینگ همراه اول هم با سرور داخلی 110 120 هست (من چون بازی میکنم پینگ برام خیلی مهمه) ولی ایرانسل از همه بهتره که همین بهترش هم افتضاحه
و این جا هم میبینم که بقیه 40 50 مگابیت سرعت دارن در حالی که من با 4 آنتن و RSSI -71 حداکثر سرعتم 18 مگابیت بیشتر نیست
من دوباره به ایرانسل زنگ میزنم و اگر سرعت من ( و کل مشهد چون میدونم کل مشهد افتضاحه) رو بردن بالا در حد همون حداقل 20 30 مگابیت (40 50 مگابیت ارزونی خودشون) که هیچی وگرنه میرم به سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت میکنم از ایرانسل که هر چه قدر زنگ میزنم توجهی به افزایش کیفیت نمیکنن
منطقه دیگه هم تست کردی سرعتت همین 10 بوده؟ شاید منطقتون افزایش کاربر داشته این مدت
فکر نکنم ایرانسل مخصوصا جایی رو سرعتشو کم کرده باشه!!! اگه انقدر سرعت نمیگیری حتما همینقدر بیشتر هم نمیره دست اونا هم نیست
ایرانسل خیر سرش تو 23 تا کشور اپراتوره بعید میدونم حتی اگر شکایت هم بکنید چیزی عوض شه !
من یکساله مشکل دارم پیگیری نمیکنن کلا بیخیالش شدم چون حوصله شکایت ندارم
Sent from my LT25i
من یکساله مشکل دارم پیگیری نمیکنن کلا بیخیالش شدم چون حوصله شکایت ندارم
Sent from my LT25i
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)