یه جایی خونده بودم اگه پیدا کنم قرار میدم. به طور کلی Webui یه فولدره در حافظه دانگل و اگه از اون کپی بتونید بگیرین کار تمامه!
یه جایی خونده بودم اگه پیدا کنم قرار میدم. به طور کلی Webui یه فولدره در حافظه دانگل و اگه از اون کپی بتونید بگیرین کار تمامه!
من یه پیج پیدا کردم و حتی ابزارهای گفته شده مثل هواوی ترمینال و oem calc وغیره شو هم گرفتم ولی جایی که باید تل نت کنیم و کامند بفرستیم ارور میده .
یکی هم هست داشبورد بکاپ هواوی ، نمیدونم داشبورد همون وب یو ایه یا چیز دیگه
داشبورد همون وب یو ای هست فکر می کنم
البته اگر فرم ویور و وب یو آی رو از روی فایل نصب کرده باشی نیازی به بک آپ نداری اما برگردون به وب یو ای فابریک و کاستمایز شده فرق می کنه که در این صورت فرم ویور هم باید باشه چون بعضی وب یو آی ها با یعضی فرمویرها مچ نیستن ( پیش اومده برای من توی 5372)
من هنوز فیرمور و وب یوای مودمو عوض نکردم .فقط انلاکش کردم. شاید هم بعدها لازم نشه اما دیگه برام تجربه شده قبل از هر نوع مود و کاستوم فیرمور رو گوشی ( یا مودم و غیره) اول یه بک اپ از حالت اولیه بگیرم که اگه لازم شد راه برگشتی باشه.
حالا این داشبورد تول که مال خود هواویه در حالت نصب نشده مودم که بشکل سی دی رام ظاهر میشه یه ایزو میگیره و از اون یه فایل اگزه درست میکنه که اجراش میکنی میزنه update wizard dashboard و شبیه همون فایل اپدیت فیرمور بنظر میرسه. ( حجم 13.7 مگ )
سوال اینه که اگه این همون وب یو ای ایرانسل رو برمیگردونه , خود فیرمور دانگل رو چطور میشه بک اپ گرفت ؟ ایا حاضر اماده اش جایی هست ؟
دوستانی که مودم 3372 دارید، آیا مودم شما پس از یکساعت استفاده گرم یا داغ میشه؟ من جدیدا مودم 8372 وایفای دار گرفتم کارایی ایش عالیه ولی بعد یکساعت خیلی داغ میشه نمیدونم مشکل داره بفرستم گارانتی یا طبیعیه؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
داغ شدنش طبیعیه من 3372 دارم داغ میشه اون بخاطر چیپ داخلیشه
Sent from my LT25i
سلام دوستان بزرگوار
من رو راهنمایی بفرمایید بهترین مودم وای فای 4g الان کدومه
آیا مودم ها اثری در سرعت دارند؟
پیشاپیش سپاسگزارم
مودم usb اگر میخاین مدل های e3276 و e8372 پیشنهاد میشه اگر باطری دار میخاین مدل e5786 خوبه
Sent from my LT25i
اگه میتونی انگلیسی بنویسی تو فروم های خارجی بنویس چیزی که میخای چیزای جالبی میبینی بعد واسه ما هم بزار
دوست خوبم
با تشکر از راهنماییت، ترجیحم اینه که مستقل باشه و نیازی به لپ تاپ یا دستگاه دیگه برای تامین برق نداشته باشه بنابراین مدل باتری دار مناسبمه
جسارتاً هیچ کدوم از مدل هایی که فرمودین توی سایت ایرانسل نیست. باید از جای دیگه ای تهیه کنم؟
آیا امکان استفاده از هر سیم کارتی در این مودم ها به راحتی و بدون دردسر وجود داره یا تنظیمات و یا قفل خاصی دارن؟
مدل 5786 رو توی هیچ سایتی برای خرید پیدا نکردم...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)