نیم فصل لیگ برتر به پایان رسید و جدول شرایط جالبی داره:
* حضور لستر سیتی در صدر جدول در کنار آرسنال بسیار جالب است. هیچ کس انتظارش رو نداشت و واقعا فراتر از حد انتظار بوده. هم رانیری خیلی خوب کار کرده و هم چندین بازیکن لستر سیتی در حد ستاره ظاهر شدن... شاید اوایل فصل انتظار نمی رفت لستر سیتی تا نیم فصل بتونه در صدر باشه ولی باید در نظر داشت حتی الان شرایط براشون بهتر از رقیب ها هم هست چون (1) در لیگ کاپ حذف شدن، (2) در FA Cup هم ممکنه در همین مرحله حذف بشن، و (3) بازیهای اروپایی ندارند در حالی که تمام رقیب ها برای صدر جدول (آرسنال، سیتی، تاتنهام، یونایتد و لیورپول) بازیهای اروپایی خواهند داشت.
* کریستال پالاس رو هم نمیشه در نظر نگرفت... این تیم خوب ظاهر شده ولی فکر نمی کنم برای تاپ 4 در رقابت جدی باشه. احتمالا به رده های 7-8 سقوط خواهد کرد در ادامه فصل.
* لیورپول و یونایتد (رقیب های سنتی) الان 30 امتیاز بصورت مشترک دارند که اصلا خوب نیست ولی فاصله تا رتبه چهارم براشون فقط 5 امتیاز است که کاملا قابل جبرانه. باید در نظر هم داشت لیورپول مقابل یونایتد، چلسی، آرسنال، سیتی و تاتنهام در این نیم فصل خارج از خانه بازی کرده و در نیم فصل دوم همگی باید بیان به آنفیلد، در حالی که یونایتد باید مقابل لیورپول، سیتی و چلسی خارج از خانه بازی کنه در ادامه فصل. فکر می کنم رقابت سختی خواهد بود بین این دو برای گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان. لیورپول که در میانه فصل مربی عوض کرده، و یونایتد هم مشخص نیست ولی ممکنه تغییر مربی در کار باشه.
* امسال بهترین فرصت آرسنال برای قهرمانی است. سیتی تیم متزلزلی است، یونایتد، تاتنهام و لیورپول تیم های قهرمان نیستند، چلسی در شرایط بد به سر می بره و لستر سیتی بی تجربه است. بهترین فرصت که آرسنال یک قهرمانی لیگ رو نصیب خودش کنه و فکر می کنم در شرایط فعلی بیشترین شانس رو هم داره.
* چلسی فقط 3 امتیاز تا آستانه حذف فاصله داره ولی فکر نمی کنم ریسک جدی درباره حذف شدن داشته باشه... حضور در تاپ 4 یا حتی سهمیه لیگ اروپا (بوسیله لیگ) غیرمنطقی است ولی چلسی در صورتی که قهرمان لیگ قهرمانان بشه میتونه سهمیه تیم چهارم لیگ رو از آن خودش کنه. به هر حال با حضور گاس نمیشه چلسی رو دست کم گرفت در رقابت های حذفی.
* لیورپول، یونایتد و تاتنهام علاوه بر رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان در لیگ، در لیگ اروپا هم رقیب هم هستند که نه تنها برای قهرمانی رقابت می کنند بلکه قهرمان لیگ اروپا یک سهمیه لیگ قهرمانان هم می گیره و این سهمیه از سایر سهمیه های لیگ کم نمی کنه (برعکس سهمیه لیگ قهرمانان). در صورتی که یکی از این سه تیم قهرمان لیگ اروپا بشه ولی جزو 4 تیم نباشه، سال آینده 5 تیم انگلیسی در لیگ قهرمانان خواهیم داشت.
* نقل و انتقالات زانویه برای تیم ها مهم است. به نظر می رسه تیم های در حال رقابت همگی تیاز به تقویت دارند. هافبک دفاعی برای آرسنال، مهاجم برای یونایتد، ...