امروز باند کنوود 6995ex خریداری شد که پشتش نوشته ساخت چین . همش چین هست یا من جنس بد خریدم ؟!!!!!!!!!
امروز باند کنوود 6995ex خریداری شد که پشتش نوشته ساخت چین . همش چین هست یا من جنس بد خریدم ؟!!!!!!!!!
سلام
همه چین هستن ولی جنس باکیفیت هست و توی این رنج قیمت میشه گفت بهترین
دوستان کسی pioneer TS-A1675S نو یا دست دو قیمت مناسب سراغ نداره؟
یعنی از پایونیر 6995s بهتره ؟ چون اون ویتنام هست و 20 تومان هم قیمتش کمتر
سلام
تو این رنج چیز خوبی نمیتونید تهیه کنید.
من گلیدن mc130 رو به قیمت 195 و MC165 به قیمت 205 تومن رو پیشنهاد میکنم. نیاز به آمپ هم ندارن.
سلام
کلا پخشهای DVD قیمتشون بالاتر از معمولیهاس وگرنه کلا تصویریها صدای اونچنانی ندارن.
خیر روی 206 راحت 2din نصب نمیشه باید کلی تغییرات بدین.
بهتره ایندش بگیرید
سلام
همونطور که پیام جان گفتند یکی از بهترین کامپوننتهای موجود هس اما به شرط استفاده از امپ خوی و باکیفیت. 8400 اصلا مناسبش نیست.
من پیشنهادم برای امپ اگر جنس عالی میخواید ماسکونی one 130.4 هست 1.305 تومن.
اگر امپ خوب و با کیفیت که مناسبش باشه میخواهید گلیدن RS100C4 هست که 1 تومن قیمتشه.
سلام
کواکسیال میخواهید یا کامپوننت؟
میتونید یه جفت MTX T8693 بگیرید منتها امپ قوی مثل گلیدن RS150C2 میخواهد.ولی اگر کامپوننت انتخاب می کنید، باید حتما ساب هم تو برنامتون قرار بدید.
کواکسیال- دوستان پیشنهاد میکنیدTS-6900PRO پایونیر بگیرم با پولم(دیگه ساب نگیرم) یا یه باند و ساب ارزون تر
پایونیر نداشتم ولی بیس خیلی خوبی میداد کنوود
سلام.دوستان یه سوال دارم:من ک میخوام برا خونه یه سیستم درست کنم بخوام یه اینجوری کنم باید امپلی چند کاناله باشه؟
مثلا 4 تا بلندگو/یدونه ساب/2تا توییتر/2تا میدرنج اگه اینجوری باشه باید امپلی چند کاناله باشه؟
سلام
من میخواستم باند هلیکس e69x رو بگیرم ولی هرچی گشتم پیدا نکردم کسی جایی بلده داشته باش ؟
ایا باند شبیه این باند هست که ویژگی های این باند رو داشته باشه ؟
بدون امپ میخوام ازباند استفاده کنم
نه. راستش یه پرشیا دیدم که همه اینها رو روی تخته استج پشت بسته بود. از اونجایی که دوستان آگاه در این زمینه پافشاری فراوانی بر استیج جلو دارند گفتم که برای اونجا هم بلندگوهایی داشته باشم. من سوپر توییتر نخواستم. پس اگه با این اجزا صدا گوشخراش میشه تنها گزینه کامپوننت و ساب میمونه. نمیدونم چرا بیشتر با سیستممید رنج / توییتر / ساب / مید بیس حال میکنم! شاید چون خوش رخ ترهبگذریم، با 3 میلیون یه پیشنهاد از خودتون بدبن ببینیم چی میشه.![]()
سلام دوسته من باند هیچوقت کاره ساب رو نمیکنه برات کلا رنج فرکانسیشون ف ق داره عزیز.
من نظرم اینه ساب باید باشه تو سیستم چه قوی چه ضعیف.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)