سلام یه درخواست
اقا میلاد این برنامه ها رو که میذارین اگه میشه یه مختصر در موردش توضیح بدین
باتشکر
سلام یه درخواست
باتشکر
سلام دوست عزیزسلام ببخشید که من همش سوال میکنم
میخواستم بدونم وقتی اس ام اس مینویسیم چطوری میشه رفت خط بعدی یعنی علامت اینتر داره یا نه؟
و اینکه هدست برا وی3ای هست که بلند و با کیفیت پخش کنه؟
اون هدستی که همراه وی3ای های با ایتونز هست خوبه؟اگه بخوام بخرم تو بازار قیمتشو کسی میدونه؟
من کیفیت فیلمبرداریه گوشیمو رو ام پی4 گذاشتم وتستش کردم فکر کنم از 3جی پی بهتر باشه
راستش رو بخوای منم هرچی گشتم ندیدم بره خط بعد.. اگه کسی بد ون و بگه ممنون اون هم میشیم...
آره کیفیتش خوبه... من امتحان کردم راضی بودم....
اما قیمتش نمیدونم چون واسه من روش بود.....
دارام یه کار هایی میکنم... اما فکر نکنم بتونم همشون رو بزارم.... خودت که درجریان هستی چرا وقت نمیکم....سلام یه درخواست
باتشکر
اما فعلا تو پست های بعدی که میزارم.. فعلا آموزش بک آپ فلش و این جور چیز ها رو که برنامش اولین برنامه هست رو حتما میزارم....
امید وارم بدرد بخورن.....
موفق باشین....
دوست عزیز تو k1 وقتی ستاره رو نگه میداری میره خط بعد فکر کنم تو v3x همینجوری باشه.
دستت درد نکنه...ممنون....دوست عزیز تو k1 وقتی ستاره رو نگه میداری میره خط بعد فکر کنم تو v3x همینجوری باشه.
راستی از گوشیت راضی هستی...از نظر صدا .. کیفیت.. زیبایی....
خواهش می کنم
راستش تازه گرفتم دوربینشو هنوز درست و حسابی امتحان نکردم ولی از نظر زیبایی که عالیه صداشم خوبه.
امیر جان بد نیست .. در یک پست ... در مورد گوشی بگی ..آخه چون زمان زیادی نیست که وارد بازار شده... و چون اینجا کلوپ موتورولا است...همه استفاده میکنن...خواهش می کنم
راستش تازه گرفتم دوربینشو هنوز درست و حسابی امتحان نکردم ولی از نظر زیبایی که عالیه صداشم خوبه.
راستی قیمت که خریدی رو هم بگو....
موفق باشین...
دوستان ...من مطمئن هستم بیشتر افراد الان بزرگترین دستکار ی ها رو تو گوشی انجام میدن....اما خیلی ها هم هستن برای بار اول میان اینجا.. شاید هم تازه میخوان برای اولی بار گوشیشون رو به کامپیوتر وصل کنن....
این آموزش برای همین افراد است و اون هایی که هنوز در نصب درایور مشکل دارن......
امید وارم بدرد بخوره....
1- پس از دان لود درایور ... با استفاده از این کابل گوشی خود را متصل میکنید.
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
پیروز باشین :icon_cool:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)