بریداینجا مشکلات فلش مموری ها رو بگید.متخصصهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بریداینجا مشکلات فلش مموری ها رو بگید.متخصصهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن در این وبلاگ که مخصوصتعیرات فلش مموری هست برید . استاد تعمیرات فلش هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
درضمن در این وبلاگ که مخصوص تعمیرات فلش مموری هست برید . استاد تعمیرات فلش مموری هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم همین مشکل را دارم
با این تفاوت که هر وقت گوشی را به کامپیوتر دیگران وصل می کنم مشکلی ندارم ولی وقتی به کامپیوتر خودم وصل می کنم
مشکل ظاهر می شود. از همه عجیبتر این که گوشی دیگران در کامپیوتر من چنین مشکلی ندارد!! و این مشکل فقط با
گوشی من وجود دارد. من گوشی را فرمت و ویندوز را نیز فرمت کردم ولی مشکل باز حل نشد.
منم همینطور
سلام دوستان عزیز بنده تمامی راه حلهای دوستان را امتحان کردم به نتیجه نرسیدم ولی به طور اتفاقی مشکل حل شد اونم استفاده از هاب یو اس بی هست.موفق باشید
آقا دمت گرم. واقعا خدا خیرت بده و امواتتو بیامرزه. در کمال ناامیدی امتحان کردم ولی روشت جواب داد. از 10 ساعت پیش درگیر فلشم بودم هرچی نرم اقزار توو سایتای خارجی و ایرانی بود نصب کردم. فایل پروژم بود حیاتی بود. هیجکدوم جواب نداد. فقط واسه اینکه از شما تشکر کنم و بیام به بقیه بگم که این روش تنها روشی بود که واسه من جواب داد عضو این فروم شدم. بازم ممنون ازت دوست عزیز
البته من از مقوا استفاده نکردم فقط فلشو. یکمی فشار دادم پایین یا بالا وقتی داشتم وصلش میکردم ودر همون حالت نگهش داشتم چند ثانیه تا فلش ظاهر شد.
Last edited by asman6666; 19-02-2016 at 22:05.
واسه من جواب داد دوست عزیز! بعنوان شاید تنها راه باقیمانده.! کاش بدون اطلاعات کافی نظر ندیم هرقدر هم که متخصص باشیم شاید هنوز برخی نکاتو ندونیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)