تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: مشکل فلش مموری هایی که پیغام USB Device Not Recognized میدند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز به احتمال بسیار زیاد ایراد از خودفلش مموری میباشد.برای اطمینان روی کامپیوتر دیگری هم تست کن
    برید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا مشکلات فلش مموری ها رو بگید.متخصصه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حل مشکل پیغام USB Device Not Recognized : :

دوستان گلم بر خودم لازم دونستم که بیام اینجا و راه حل این مشکل رو که واستون بگم و یه ثوابی هم کرده باشم . خوب راستش راه حل این مشکل نه عوض کردن ویندوزه ، نه ریست کردن کامه ، نه از چیپشه و نه از خیلی از راه حل هاییه که دوستان اشاره کردن . رفع این مشکل یه راه حله خیلی ساده و ابتدایی داره . باور کنین !من خودم هم واسه بلوتوس یو اس بیم با این مجل روبرو بودم وت تقریبا تو تمام انجمن ها سرچ کردم و تمامیه راه ها رو امتحان کردم و وقتی که دیگه داشتم نا امید میشدم این راه به ذهنم رسید و در کمال ناباوری دیدم که درست شدش !!!!!!! خوب اما راه حل : دوستان این مشکل در اثر استفاده زیاد و بیرون کشیدن و داخل کردن پورت یو اس بی ایجاد میشه و لا غیر ! در اثر این استفاده زیاد ، بین خارهای یواس بی شما و خارهای پورت کامپیوتر فاصله ایجاد میشه و اتصال برقرار نمیشه و این پیغام اعصاب خورد کن میادش . کاری که شما باید بکنید اینه که این فاصله رو از بین ببرین تا اتصال برقرار بشه ! چطوری ؟! کافیه که یه تکیه کاغذ یا مقوای خیلی نازک پشت اون قسمت آهنربایی ی یو اس بی تون که خارها روش تعبیه شده بذارین . همین ! شاید بنظرتون مسخره و بیخود بیاد ولی فقط کافیه امتحان کنین  . واسه تشکر فقط یه فاتحه واسه امواتم بفرستین . با تشکر .
    درضمن در این وبلاگ که مخصوصتعیرات فلش مموری هست برید . استاد تعمیرات فلش هست
    کد:

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

دوستان گلم بر خودم لازم دونستم که بیام اینجا و راه حل این مشکل رو که واستون بگم و یه ثوابی هم کرده باشم . خوب راستش راه حل این مشکل نه عوض کردن ویندوزه ، نه ریست کردن کامه ، نه از چیپشه و نه از خیلی از راه حل هاییه که دوستان اشاره کردن . رفع این مشکل یه راه حله خیلی ساده و ابتدایی داره . باور کنین !من خودم هم واسه بلوتوس یو اس بیم با این مجل روبرو بودم وت تقریبا تو تمام انجمن ها سرچ کردم و تمامیه راه ها رو امتحان کردم و وقتی که دیگه داشتم نا امید میشدم این راه به ذهنم رسید و در کمال ناباوری دیدم که درست شدش !!!!!!! خوب اما راه حل : دوستان این مشکل در اثر استفاده زیاد و بیرون کشیدن و داخل کردن پورت یو اس بی ایجاد میشه و لا غیر ! در اثر این استفاده زیاد ، بین خارهای یواس بی شما و خارهای پورت کامپیوتر فاصله ایجاد میشه و اتصال برقرار نمیشه و این پیغام اعصاب خورد کن میادش . کاری که شما باید بکنید اینه که این فاصله رو از بین ببرین تا اتصال برقرار بشه ! چطوری ؟! کافیه که یه تکیه کاغذ یا مقوای خیلی نازک پشت اون قسمت آهنربایی ی یو اس بی تون که خارها روش تعبیه شده بذارین . همین ! شاید بنظرتون مسخره و بیخود بیاد ولی فقط کافیه امتحان کنین  . واسه تشکر فقط یه فاتحه واسه امواتم بفرستین . با تشکر .
    درضمن در این وبلاگ که مخصوص تعمیرات فلش مموری هست برید . استاد تعمیرات فلش مموری هست
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض من هم همین مشکل را دارم

من هم همین مشکل را دارم
    با این تفاوت که هر وقت گوشی را به کامپیوتر دیگران وصل می کنم مشکلی ندارم ولی وقتی به کامپیوتر خودم وصل می کنم
    مشکل ظاهر می شود. از همه عجیبتر این که گوشی دیگران در کامپیوتر من چنین مشکلی ندارد!! و این مشکل فقط با
    گوشی من وجود دارد. من گوشی را فرمت و ویندوز را نیز فرمت کردم ولی مشکل باز حل نشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من هم همین مشکل را دارم
    با این تفاوت که هر وقت گوشی را به کامپیوتر دیگران وصل می کنم مشکلی ندارم ولی وقتی به کامپیوتر خودم وصل می کنم
    مشکل ظاهر می شود. از همه عجیبتر این که گوشی دیگران در کامپیوتر من چنین مشکلی ندارد!! و این مشکل فقط با
    گوشی من وجود دارد. من گوشی را فرمت و ویندوز را نیز فرمت کردم ولی مشکل باز حل نشد.
    منم همینطور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز بنده تمامی راه حلهای دوستان را امتحان کردم به نتیجه نرسیدم ولی به طور اتفاقی مشکل حل شد اونم استفاده از هاب یو اس بی هست.موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

آقا دمت گرم. واقعا خدا خیرت بده و امواتتو بیامرزه. در کمال ناامیدی امتحان کردم ولی روشت جواب داد. از 10 ساعت پیش درگیر فلشم بودم هرچی نرم اقزار توو سایتای خارجی و ایرانی بود نصب کردم. فایل پروژم بود حیاتی بود. هیجکدوم جواب نداد. فقط واسه اینکه از شما تشکر کنم و بیام به بقیه بگم که این روش تنها روشی بود که واسه من جواب داد عضو این فروم شدم. بازم ممنون ازت دوست عزیز

البته من از مقوا استفاده نکردم فقط فلشو. یکمی فشار دادم پایین یا بالا وقتی داشتم وصلش میکردم ودر همون حالت نگهش داشتم چند ثانیه تا فلش ظاهر شد.

Last edited by asman6666; 19-02-2016 at 22:05.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

واسه من جواب داد دوست عزیز! بعنوان شاید تنها راه باقیمانده.! کاش بدون اطلاعات کافی نظر ندیم هرقدر هم که متخصص باشیم شاید هنوز برخی نکاتو ندونیم.

البته این راهی که این دوست عزیز گفتن شاید 1 درصد جواب بده ولی من باید بگم فلشایی که این طوری میشن آی سیشون سوخته.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •