تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 97 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 961

نام تاپيک: شرایط فروش و پیش فروش شرکت های خودروساز داخلی و خارجی

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستانی که آخر سال خودرو ثبت نام میکنن در جریان باشن اگر تاریخ صدور سند سفیدتون توی سال 94 باشه ماشین مدل 95 باشه یه صیغه ای دلالان عزیز در اوردن به این ماشینا میگن نر و ماده! یعنی قیمت فروشش از ماشین مدل 95 کمتر و از 94 بیشتر هست. بعضیا هم که دیگه نوبرشو اوردن کلا میگن ماشینت مدل 94 هست.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

دوستانی که آخر سال خودرو ثبت نام میکنن در جریان باشن اگر تاریخ صدور سند سفیدتون توی سال 94 باشه ماشین مدل 95 باشه یه صیغه ای دلالان عزیز در اوردن به این ماشینا میگن نر و ماده! یعنی قیمت فروشش از ماشین مدل 95 کمتر و از 94 بیشتر هست. بعضیا هم که دیگه نوبرشو اوردن کلا میگن ماشینت مدل 94 هست.

جسارتا ماشینمو خود 95 هم بخرم,اگه بخوام بفروشم به دلال جماعت نمیفروشم
    چون رو بنزم عیب میزارن.سمند که جای خود داره!

3. این کاربر از hamed m2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

یه راه حل خوب واسه این قضیه دارم
    به دلال نمی فروشم
    آخه ماشین برج 12 سال 94 با ماشین برج 1 سال 95 چه فرقی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه راه حل خوب واسه این قضیه دارم
    به دلال نمی فروشم
    آخه ماشین برج 12 سال 94 با ماشین برج 1 سال 95 چه فرقی داره؟
    عزیز باورت میشه من ماشینمو پارسال همین موقع ها ثبت نام کردم تاریخ صدور سند خورده 23 اسفند 93 یعنی 7 روز به آخر سال! ماشینو هم 5 فروردین بهم تحویل دادن حدود 30 روز دیرتر دادن ماشینو. چند روز پیش قصد فروششو داشتم یه نفر بهم گفت ماشینت جریانش این طوریه منم گفتم آقا برو به سلامت من ماشینم مدل 94 هست کمترم نمیدم به این بهانه.

6. این کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

عزیز باورت میشه من ماشینمو پارسال همین موقع ها ثبت نام کردم تاریخ صدور سند خورده 23 اسفند 93 یعنی 7 روز به آخر سال! ماشینو هم 5 فروردین بهم تحویل دادن حدود 30 روز دیرتر دادن ماشینو. چند روز پیش قصد فروششو داشتم یه نفر بهم گفت ماشینت جریانش این طوریه منم گفتم آقا برو به سلامت من ماشینم مدل 94 هست کمترم نمیدم به این بهانه.

داداش حرفت درسته
    ولی مثلا فرض کن یکی بخواد ماشین شما رو بخره
    از ماشین شما خوشش اومد
    واقعا نمی یاد واسه 1 ماه ماشین رو بی خیال شه
    شما خودت مشتری باشی واست چه فرقی داره که ماشین اسفند 93 باشه یا فروردین 94
    این بحث ها فکر کنم بیشتر به بازار دلال ها و نمایشگاه های ماشین می خوره
    چون اونجا موضوع کسب و کار و بیزنس هست و این مسئله ها مطرح میشه
    نظر من بود

8. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خیر دوست عزیز در مورد پلاک ربطی به مدل95 بودنش نداره که بخوان اول اسفند صادر کنن!
    بنده از ایشون دیر تر ثبت نام کردم ایشون 11بهمن.بنده 17 بهمن
    ولی پلاک رو واسه من همون دوروز بعد از شماره بدنه زدن تو سایت

آقا آرمین زیاد تو فکرش نباش میاد ایشالا قبل عید
    هرچند منم مث شما منتظرم
    گفتم که احتمالا!!!این مورد پلاک دیدم مثل فاکتور شدن و تحویل شانسیه،بعضی مواقع برای دوتا ماشین با شرایط مشابه یکی زودتر فاکتور وپلاک میشه و یکی هم دیرتر

بنظرمن آرمین خان اگر مشکل شناسنامه و احراز سکونت نداری پلاکت تا پنجشنبه روی سایت میشینه تا کارتش هم بیاد خوزستان حدودا یک هفته ای تا10 روز طول میکشه که میتونی از سایت پست رهگیریش کنی،اگر هم حالا بنظرت دیرشده،به نمایندگی زنگ بزن بپرس ببین چرا پلاک نشده
    جالب همه دارند EF7 میخرن ظاهرا تقاضاش زیاد شده ولی بازارش نمیدونم هنوز مثل سابقه
    درمورد سواری و وحشیبازی با ماشین صفر مردم من که دیدم،نمیگم همه نمایندگی ها اینطوره ولی هست،توی کارخانه هم از چند نفر که کارخانه میرفتن برای تحویل شنیده بودم
    جاده کوهستانی هم از یک لحاظ برای ماشینت خوبه اونم اینه که دورموتور یکنواخت نمیری و دنده سبک و سنگین میکنی که همین برای آببندی ماشین صفر بهتره البته به شرطی که بهش فشار نیاری و مثلا دوربالای 3500 نری،درصورتیکه توی اتوبان و کفی معمولا یکنواخت سرعت میری که برای آببندی جالب نیست

10. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

100 درصد حرف شما تایید میشه
    دهه فجر سال ۸۹ سورن خریدم بس که سیستم مالتی پلکس جدیدش مزخرف بود ۶ ماه فروختم هر جا رفتم پیش هر کی قبول نمیکردند مدل ۹۰ هست با انیکه توی کارت ۹۰ خورده بود

12. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

گفتم که احتمالا!!!این مورد پلاک دیدم مثل فاکتور شدن و تحویل شانسیه،بعضی مواقع برای دوتا ماشین با شرایط مشابه یکی زودتر فاکتور وپلاک میشه و یکی هم دیرتر

بنظرمن آرمین خان اگر مشکل شناسنامه و احراز سکونت نداری پلاکت تا پنجشنبه روی سایت میشینه تا کارتش هم بیاد خوزستان حدودا یک هفته ای تا10 روز طول میکشه که میتونی از سایت پست رهگیریش کنی،اگر هم حالا بنظرت دیرشده،به نمایندگی زنگ بزن بپرس ببین چرا پلاک نشده
    جالب همه دارند EF7 میخرن ظاهرا تقاضاش زیاد شده ولی بازارش نمیدونم هنوز مثل سابقه
    درمورد سواری و وحشیبازی با ماشین صفر مردم من که دیدم،نمیگم همه نمایندگی ها اینطوره ولی هست،توی کارخانه هم از چند نفر که کارخانه میرفتن برای تحویل شنیده بودم
    جاده کوهستانی هم از یک لحاظ برای ماشینت خوبه اونم اینه که دورموتور یکنواخت نمیری و دنده سبک و سنگین میکنی که همین برای آببندی ماشین صفر بهتره البته به شرطی که بهش فشار نیاری و مثلا دوربالای 3500 نری،درصورتیکه توی اتوبان و کفی معمولا یکنواخت سرعت میری که برای آببندی جالب نیست
    به نظرتون تو جاده های اتولان اینجوری نمشیه رفت
    ربع ساعت 80 تا و ربع ساعت دیگه 100 تا؟؟
    +
    حالا صبر می کنم تا پنج شنبه ببینم چی میشه

- - - Updated - - -

به نظرتون تو جاده های اتولان اینجوری نمشیه رفت
    ربع ساعت 80 تا و ربع ساعت دیگه 100 تا؟؟
    +
    حالا صبر می کنم تا پنج شنبه ببینم چی میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

میشه رفت ولی اگر تونستی با رانندگی ایرانیها کنار بیایییک تریلی یا اتوبوس نور بالا نندازه پشتت که بدوراه را بازکن وگرنه میام
    من چند نفر دیگه هم دیدم مثل شما ماشینشون فاکتور شده و حتی نمایندگی هم رسیده ولی پلاک نشده که میگفتن هنوز مجوز پلاک برای مدل95 صادر نشده که اول اسفند پلاک میشینه..نه تایید میکنم نه تکذیب چون هر احتمالی وجود داره

15. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

میشه رفت ولی اگر تونستی با رانندگی ایرانیها کنار بیایییک تریلی یا اتوبوس نور بالا نندازه پشتت که بدوراه را بازکن وگرنه میام
    من چند نفر دیگه هم دیدم مثل شما ماشینشون فاکتور شده و حتی نمایندگی هم رسیده ولی پلاک نشده که میگفتن هنوز مجوز پلاک برای مدل95 صادر نشده که اول اسفند پلاک میشینه..نه تایید میکنم نه تکذیب چون هر احتمالی وجود داره
    سلام
    فکر کنم مشکل من خیلی عجیب شده
    ماشین من هنوز تو قسمت تایید حسابداری مونده
    پس یعنی حالا حالا ها نمی یاد
    پلاک هم که نخورده
    24 ام فاکتور خورده

- - - Updated - - -

سلام
    فکر کنم مشکل من خیلی عجیب شده
    ماشین من هنوز تو قسمت تایید حسابداری مونده
    پس یعنی حالا حالا ها نمی یاد
    پلاک هم که نخورده
    24 ام فاکتور خورده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •