خوب گفتی ارزون و کارامد. وسواس نداشته باش .چیپ میپم بی خیال. کاربر خونگی اینم زیادشه. شما میری هزینه سنگین میکنی هیچ استفاده ای هم نمیکنی. پس همین که گفتم خوبه.
فرستاده شده از هواوی میت 8
خوب گفتی ارزون و کارامد. وسواس نداشته باش .چیپ میپم بی خیال. کاربر خونگی اینم زیادشه. شما میری هزینه سنگین میکنی هیچ استفاده ای هم نمیکنی. پس همین که گفتم خوبه.
انتش فعلا فقط از چین میتونی بخری. ولی اگه انتن دهی خونتون خوبه لازم نیست. من انتن همه جوره خریدم. تو خونه هیچ وقت استفاده نمیکنم. جایی که موبایل دیگه وصل نمیشه و ولی شبکه رو سرچ میکنه خوبه. اینطوری بگم تا منفی صدو ده سیگنال بگیری انتن خوبه. زیر صد که خوبه و پایدار میشه ولی نیازی نیست. بالای منفی 110هم انتن زیاد کاراییی نداره چون خیلی ضعیفه
آخه به قیافش نمیخوره
به ویدئو هم ازش دیدم سرعتش و آنت دهیش خیلی له بود که البته به سرعت اون اپراتور هم بر میگرده..
خیلی ممنون عزیز
والا الان رو آیفون تست کردم، آنتن که معمولا سه یا چهار تا از پنج تا پره، عددشم از طرفای نود و خورده ای تا همون زیر صد و ده بالا پایین میشد.
ولی جالبیش اینه همون لحظه ای که میگفت 106 ، یه تست سرعت گرفتم، دانلود رفت رو 30 مگابیت!
بالاترین چیزی بود که تا حالا تست گرفته بودم..
حالا پس ایشالا همین و میگیرمو ایشالا که به انتن هم احتیاجی نخواهد بود. یه سایت پیدا کردم تخفیف خورده و با یه سیم ایرانسل میده 215 تومن..
اوکی خیلی خیلی ممنون عزیز
موفق باشید![]()
Last edited by reza2kn; 16-02-2016 at 14:10.
دوستان....یه سوال...فرق دو مدل روتر 3420 و 3220 تی پی لینک چیه....ممنون
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
میشه لینک همون سایت تخفیف خورده رو بدین؟
Sent from my LT25i
اگه خلاف قوانین اینجا نباشه و سانسور نشه، اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![]()
Last edited by reza2kn; 16-02-2016 at 16:39.
میگم فقط یه سوال برام پیش اومده..
عملکرد میکرو اس دی تو این مودم چی هست؟
از این مودما به عنوان رم ریدر استفاده میشه یعنی این خاصیتو دارن ولی کسی استفاده نمیکنه
بنظر دوستان مودم e8372 به اضافه پاوربانک گیرندگی ایش بیشتره یا مودم های باتری دار؟ آخه اندازه e8372 و e3372 از مودم های باتری دار مثل e5577 کوچکتره. احتمال داره آنتن کوچکتر و گیرندگی کمتری نسبت به مودم های باتری دار داشته باشند؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
روی فرم ویر بعضی مودمهای هواوی قابلیت یو اس اس دی و نمایش سیگنال نیست. شما می تونید با راه حل زیر از کدهای اس اس دی روی این مودمها استفاده کنید و در قسمت دایگنوستیک سیگنال رو هم به عدد ببینید احتمالا روی همه مودمهای هواوی جواب نمیده اما برای من روی 5372 جواب داد و تونستم از کدهای ussd هم استفاد کنم
tools-operation- ussd
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by ak313; 18-02-2016 at 23:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)