تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 419 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

رایتل

ایرانسل

هرکدوم چند بار تکرار شده
    Last edited by amirdiba; 15-02-2016 at 22:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببین مطمئنن کیفیت آنتن و گیرندگی روی حداکثر سرعت می‌تونه اثر بذاره. اگه شما با گوشی 3 یا 4 خط آنتن دارین، به احتمال خیلی زیاد با مودم فول آنتن رو می‌گیرین. فول آنتن هم یعنی شما می‌تونی از کل رنج فرکانسی مجاز استفاده کنی و این یعنی پهنای باند اتصالت می‌تونه با مودم بالاتر باشه. اما به شرطها و شروطها. اونم این که خود اپراتور، اجازه این کار رو بده و برای سرعت سقف نذاشته باشه.

من تو محل کار 1 ماه پیش با مودم 4G و فول آنتن، تا 36مگابیت هم از سرورهای داخلی تست گرفتم با سیم کارت ایرانسل. اما الآن با همون مودم و با همون کیفیت آنتن، دیگه سرعتم تو تست از سرورهای داخلی بالاتر از 27مگابیت نمی‌ره. این یعنی به احتمال زیاد خود ایرانسل برای این دکل محدودیت سقف سرعت گذاشته. ظاهرن بعضی جاهای دیگه هم این جوری بوده.

این محدودیت گذاشتن روی حداکثر سرعت رو همه اپراتورها به یه نوعی دارن. فعلن ایرانسل از بقیه کمتره. رایتل که از همون اول 4G رو روی 5مگابیت فیکس کرده بود. در حالی که آنتن‌دهیش خوب بود.
    همراه اول هم ظاهرن یه محدودیت‌هایی گذاشته.

----------------------------
    جدای از بحث بالا، کارکردهای اصلی مودم‌های 3G و 4G ایناست:
    1. افزایش گیرندگی و پایداری بالاتر آنتن‌دهی و در نتیجه امکان گرفتن سرعت‌های بالاتر در (در جاهایی که دور از دکله و گوشی‌ها معمولن مشکل آنتن‌دهی دارن.)
    2. بالا بردن کیفیت ارتباط اینترنت (چون فقط برای همین کار طراحی شدن و برنامه دیگه‌ای روشون نصب نمی‌شه و همه منابع به طور اختصاصی برای این کار استفاده می‌شن.)
    3. حذف نگرانی از قطع ارتباط اینترنت به دلیل تماس و مکالمه تلفنی
    4. شیرینگ اینترنت در مورد روتر/مودم‌ها (یعنی مودم‌هایی که قابلیت وای‌فای دارن)
    5. قیمت پایین‌تر نسبت به متوسط قیمت گوشی‌ها (گرون‌ترین مودم‌های 4G الآن 400 تومنه و کیفیت ارتباط خوبی دارن. در حالی که با این قیمت شما فقط یه گوشی رده پایین که احتمالن کیفیت و امکانات چندانی هم نداره می‌تونی بگیری)
    در تایید حرف شما , چند روز پیش بفکر افتادم که واقعا تفاوت 4 خط انتن با 5 خط چقدر میتونه باشه .
    خلاصه گشتم تا نقطه ای که 5 خط پر شد رو پیدا کردم و در همون حالت یه تست گرفتم :
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

یعنی حسابی سورپرایز شدما !
    اینهمه مدت تست گرفتم پشت میزم , تو خیابون , هیچوقت بالای 14 مگ رو ندیده بودم . اصولا به یه خط بیشتر و کمتر بودن انتن اهمیت
    نمیدادم فکرشم نمیکردم تاثیر 100در صدی داشته باشه !!
    ( با تشکر از بچه های اینجا که کشف کردن بغل هود انتن دهی بهتر میشه. راست میگفتن ! )

3. 3 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza2kn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    به نظرتون الان بهترین مودمی که قابلیت 4G و WiFi داشته باشه چی هست؟
    کیفیت و قدرت آنت دهی از همه چیز برام مهم تره و باتری خور بودن و ... هم در اولویت های بعدی هست.

ممنون.
    موفق باشید

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    به نظرتون الان بهترین مودمی که قابلیت 4G و WiFi داشته باشه چی هست؟
    کیفیت و قدرت آنت دهی از همه چیز برام مهم تره و باتری خور بودن و ... هم در اولویت های بعدی هست.

ممنون.
    موفق باشید
    E5786

Sent from my LT25i

6. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اگر کسی از دوستان مودم e8372 داشته و استفاده کرده اطلاعاتی راجع به کیفیت گیرندگی و سرعت برد وای فای و مقایسه سرعت با سایر مودم ها مثلا e3372 بدهد.ممنون از شما.

فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگر کسی از دوستان مودم e8372 داشته و استفاده کرده اطلاعاتی راجع به کیفیت گیرندگی و سرعت برد وای فای و مقایسه سرعت با سایر مودم ها مثلا e3372 بدهد.ممنون از شما.

فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
    مودم بسیار خوب و عالی و قویی هست. فای وای هم داره که میشه نور علی نور . همه چیزشون توپه. برد مودم وای فای جیبی و دانگلی پنج تا ده متره. حالا هر برندی

فرستاده شده از هواوی میت 8

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

ممنون عزیز. ولی گویا این خیلی گرونه
    من فقط یه مودم واسه داخل خونه میخوام که آنتن دهی خیلی عالی داشته باشه و اصلا باتری نداشت هم مهم نیست. اگر بیرون احتیاج شد با خود گوشیم هات اسپات درست می کنم.
    گویا مودم D100 آنتن دهی خوبی داره، ولی حس می کنم یه ویژگی هایی رو داره که من استفاده خاصی ازشون ندارم و همین گرونش کرده..

دنبال این هستم که ببینم آیا مودمی هست که سطح آنتن دهیش در حد همون D100 باشه ولی قیمت پایین تری داشته باشه یا نه.

ممنون.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من فقط یه مودم واسه داخل خونه میخوام که آنتن دهی خیلی عالی داشته باشه و اصلا باتری نداشت هم مهم نیست. اگر بیرون احتیاج شد با خود گوشیم هات اسپات درست می کنم.
    گویا مودم D100 آنتن دهی خوبی داره، ولی حس می کنم یه ویژگی هایی رو داره که من استفاده خاصی ازشون ندارم و همین گرونش کرده..

دنبال این هستم که ببینم آیا مودمی هست که سطح آنتن دهیش در حد همون D100 باشه ولی قیمت پایین تری داشته باشه یا نه.

ممنون.
    موفق باشید
    E8372

11. این کاربر از amirdiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

E8372

ایول! خیلی ممنون! مثل اینکه این هم آنتن جدا میخوره..

خوبیش اینه میتونم سیم کارت های به جز ایرانسل رو هم روش استفاده کنم.

راجع به آنتن هاش هم اطلاع داری عزیز؟ میتونم از چین بگیرم ، فقط میخوام بدونم مشخصه که چه آنتنی بهش میخوره؟

بعد باید کدوم زیر مدلش رو بگیرم که تو ایران کامل جواب بده؟ مثل اینکه 5 تا زیر مدل مختلف داره..

ممنون.

موفق باشی

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون.
    موفق باشید
    دوس عزیز شما یکبار.هزینه میکنید بعدشم این مدل گفتم چیپ اختصاصی داره و خیلی فرغ میکنه با مدل های مشابه و از d100 انتن دهیش بیشتره و از وایمکس tdd-lte پشتیبانی میکنه بهترین مودم 4g تو تمام مدل که دیدم همینه

Sent from my LT25i

14. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •