دوستان بهترین تیپ و مکان برای ولنتاین کجاست؟!
اینم جزوه آداب معاشرت هست دیگه
بنظرتون با کت شلوار آدم بره یه کراوات کوتاه هم بزنه اشکال داره؟!
من بیست و هفت سالمه و اوشون بیست و شش.
یا برا ولنتاین تیپ اسپرت و جلف باشه بهتره؟!
ممنون
دوستان بهترین تیپ و مکان برای ولنتاین کجاست؟!
اینم جزوه آداب معاشرت هست دیگه
بنظرتون با کت شلوار آدم بره یه کراوات کوتاه هم بزنه اشکال داره؟!
من بیست و هفت سالمه و اوشون بیست و شش.
یا برا ولنتاین تیپ اسپرت و جلف باشه بهتره؟!
ممنون
مترادف فارسی پیدا نکردم ولی واسه همچین مناسبت هایی casual بهترین کد لباس هستش.
جلف که برای هیچ جا توصیه نمیشه . بعلاوه طرز پوشش طرف مقابل هم شرطه یه نفر رسمی نباشه یه نفر ورزشی .
مکان هم که بهترین جا خود مکانه که اگه مکان در دسترس نبود کافی شاپ و فست فود و رستوران و پارک و سینما و کنسرت همشون خوب هستند.
Last edited by Captain_America; 12-02-2016 at 11:11.
ممنون از پاسخت
حالا دقیق نفهمیدم دقیقن که کت شلوار با کراوات شبکه یا نه؟
تیپ دو طرف اسپرت ولی رسمی هم بهمون میاد
و یچیزه دیگه کادو ی ولنتاین چه موقع میدن؟ قبل قرار؟ مثلن تو خود کافی شاپ یا رستوران کادو رو با خودمون ببریم و اونجا تقدیم هم کنیم؟
ما هر چی دوست دختر داشتیم قبلن چند روز قبل ولنتاین میپیچوندم ولی اینو دوسش دارم. ممنون
شیکه، منظور اینه که کلا ولنتاین یه موقعیت خیلی رسمی نیست. بهتره چیزی بپوشید که شاد و راحت باشید اگه قرمز هم باشه عالی مثلا پیراهن قرمز واسه کت مشکی.
موقعیتش خودش پیش میاد وقت خاصی نداره، کلا هدف خوش بودنه و لا غیر. من که صبر میکنم هر وقت طرفم کادوشو داد یکم ازش تشکر کنم بعدش من کادوم رو بدم سورپریز ش کنم.
سلام
من باید از یکی از بچه های کلاس یه جزوه بگیرم ولی خوب با ایشون اصلا صمیمی نیستم. فقط درحد سلام و اینا باهاش در ارتباط بودم
این آقا حدودا 10 سالی از من بزرگترن
حالا میخواستم ببینم برای گرفتن جزوه اگه بهشون اس ام اس بدم بی ادبیه؟؟ یعنی زنگ بزنم بهتره؟
ممنون
Last edited by Hossein_128; 16-02-2016 at 02:14.
سلام
مسئله ی ساده ای هست , یک نفر میخواد از همکلاسیش جزوه قرض بگیره . فقط همین .
هیچ تشریفاتی هم لازم نداره
10 سال بزرگتر بودنشون هم تاثیری بر عادی بودنِ موضوع نداره
شما همکلاسید پس هبچ ایرادی نداره که توی کلاس وقتی مىبینینشون باهاشون سلام علیک کنین و بپرسین امکان داره جزوه رو ازشون قرض بگیرین ؟
به همین سادگی
البته چون میگین زیاد به اصطلاح اُخت نیستین با هم پس اگر امکانش هست از یکی دیگه که با هم صمیمی هستین قرض بگیرین
اما اگر ایشون جزوه اش بهتره پس ایرادی نداره . آقا سلام صبحت بخیر , جزوه ت رو به من قرض میدی ؟
ایشون هم میگه علیک سلام , نخیر
این "نخیر" رو به شوخی نوشتم
تازه اگر هم جدی جدی گفتند نه , مسئله ای نیست . کلاس پر از همکلاسیه
ممنون
ولی من دیگه ایشونو نمیبینم فک کنم فارغ التحصیل شدن
یه جزوه ست که به صورت فایل باید برام ایمیل کنن
حالا میخوام ببینم اس ام اسی ازشون درخواست کنم بی ادبی نیست؟؟
به نظرم تلفنی زنگ بزنید بهشون بهتره تا اینکه اس بدید
اگر ایشون دوست دارند به شما کمک کنند مطمئن باشید براتون هم ایمیل میکنند
سلام
من تو بسیاری از موارد اس ام اس رو بی ادبی میدونم. مخصوصا مواردی که نیاز به جواب و بحث و مشورت هست. اگه تو تلگرام یا شبکه مجازی موضوع دنبال بشه بهتر از اس ام اس هست. گرچه بازهم مکالمه تلفنی بهترین کاره.( پیامک چون با سرعت کندی پیش میره برای طرف مقابل ناراحت کننده است و خودتون هم اذیت میشید.)
با نظر دوست بالاییمون موافقم. در کل نه فقط در این موضوع بلکه در اکثر مواقع سعی کنید با اس ام اس کاری رو پیش نبرید. چون پیش اومده برام مثلا طرف اس داده فلان کارو برام انجام میدی؟ با اینکه صحبت سر فلان کار یه مکالمه تلفنی رو میطلبه و نه اس ام اس.
همانطور که اشاره شد، استفاده از SMS برای اینجور کارها مناسب نیست، بخصوص که برای بار اول از شخصی درخواست دارید و البته چون بزرگتر از شما هست با استفاده از پیامک و روشهای دیگه ارتباطی ، نمیشه ادب و حرمت کامل برای شخص بزرگتر را بجا آورد ،بنابراین بهتره که مستقیم با او صحبت کنید تا ضمن اینکه با فرم محترمانه ای درخواست خودتان را ابراز کردید، از نوع برخورد و احساس او به درخواستی که داشتین هم مطلع بشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)