دانگل تري جي آنتن بهش نصب ميشه؟
من قبلا همون مودم رو با دانگل E153 هواوي مچ كرده بودم و براحتي كار ميكرد.
اگر وارد سايت سازنده مودم بشيد اطلاعات بهتري در مورد دانگل هايي كه باهاش كار ميكنن رو كسب ميكنيد.
7cEram
دانگل تري جي آنتن بهش نصب ميشه؟
من قبلا همون مودم رو با دانگل E153 هواوي مچ كرده بودم و براحتي كار ميكرد.
اگر وارد سايت سازنده مودم بشيد اطلاعات بهتري در مورد دانگل هايي كه باهاش كار ميكنن رو كسب ميكنيد.
7cEram
تری جی وای فای که دیدم انتن داره و دانگلی که تری جی باشه با انتن ندیدم. 3g منسوخ شدس تو دنیاا .افغانستان تمام اپراتورهاس فور جی هست اونم نوع اخرش
سلام دوستان
نظرتون در مورد مودم huawei e8372 چیه؟
تا رنج قیمت 200 چه مودمی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
کسی نبود به من بگه چی بگیرم با توجه به پستهای قبلی من
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستم
فرستاده شده از vsun v3
وای فای داشته باشه؟
فرستاده شده از هواوی میت 8
به نظرم اگه قیمت 8372 دویست تا دویست ده باشه و انلاک باشه عالیه.البته 5573 هم خوبع که حدود ۲۷۰ که امکان قفل شبکه نداره. اگه 8372امکان قفل شبکه داشته باشه بهترین گزینس.
فرستاده شده از هواوی میت 8
دوستان اگر فایل بروزرسانی mbbService مودم هواوی دارین برام آپلود کنین باسپاس فراوان
بله وای فای داشته باشه
ترجیحا مودم سیمکارتی نباشه
چون در جایی که میخام ازش استفاده کنم گوشی به زور انتن میده (انتن معمولی)که مجبوری برای یک تماس ده بار زنگ بزنی تا شاید وصل بشه
مودم سیک کارتی نباشه پس چطوری باشه؟ جور دیگه مگه داریم؟ نهایتش ی دانگل با روتور 4G و 3G چیز دیگه هم مگه داریم؟
من که گفتم سیمکارتی مدنظرم نیست
بله داریم اگر پست های قبلی مرا خوانده باشی حتی به مودم جیبی وایمکس هم اشاره کردم
حالا افتاد بگو خب
اما من بازم سوالم را تکرار میکنم
در ایران چند نوع سرویس اینترنت هست؟
مثل:adsl-wimax و.....
حالا من اینترنتی(مودم) میخام اولا وای فای باشه دوما سیمکارتی نباشه سوما وایمکس اخرین گزینه من هست(غیر از وایمکس پشنهاد بدهید)
اینم هم پست های قبلی من هست
بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)