تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 419 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه مشکلی نیست منم از این رنگا سر در نیوردم

فرستاده شده از هواوی میت 8
    واسه شما وقتی که به 4g وصل هستش ابی تیره هستش یا آبی کم رنگ،بعدش باید به ایرانسل زنگ بزنم 10 گیگ اینترنت و فعال کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

هر دو حالت ابیه اره زنگ زدن توضیح دادم چی خریدم ime مودم ازم گرفت و گفت تا یک هفته اینده فعال میشه

3. این کاربر از amirdiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون، یک چیز دیگه هم اینه که داخل کاتالوگ مودم نوشته شده که وفتی مودم به 4g وصل هستش باید چراغ مودم آبی تیره باشه ولی مودم من چه به 3g رجیستر می کنم چه 4g چراغش آبی کم رنگ هستش،اینم مشکله؟
    با ضربه خراب نمیشه مگر اینکه مودم کامل له بشه چراغ ابی کم رنگ هم نشانه متصل شدن به شبکه هست

Sent from my LT25i

5. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با ضربه خراب نمیشه مگر اینکه مودم کامل له بشه چراغ ابی کم رنگ هم نشانه متصل شدن به شبکه هست

Sent from my LT25i
    این که سرعت آپلود با گوشی تا 20 مگ می ره ولی با مودم تا 3 مگ به خاطر چی هستش؟اگه مودم و به روتر وصل کنم مشکل حل می شه؟من مودم و با یک کامپیوتر دیگه هم تست کردم دیدم باز همینه.
    Last edited by ruzbeh1; 10-02-2016 at 16:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شاید سیگنالت ضعیفه .و مودم گوشیت قوی تر. یکی از دوستان نرم افزار مونیتورینگ اندروید این مودم رو گذاشته هم با اون هم با ltewatchویندوزی سیگنال مودم رو اندازه بگیر. تو تاپیک ها هست

8. این کاربر از amirdiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان

دوستان منم میخام مودم جیبی و همراه بخرم

اما تردید دارم
    (برای چی؟چون من میخام از مودم همراه از وای فای اون استفاده کنم.اونم برای وصل کردن کارتخوان بی سیم یا همراه)پوز سیار

چون جایی که من میخام استفاده کنم انتن همراه اول و ایرانسل اصلا در ان روز انتن دهی جالب نداره(بدلیل ترافیک بالای شبکه) گوشی موبایل را میگم

ایا با این اوصاف بازهم برم سراغ همین مدلهایی که در همین تاپیک بحث شده؟(چون اینها هم سیمکارتی هست)وقتی خط داخل گوشی انتن نمیده داخل مودم که هیجی!!!

اصلا یک چیز دیگه

در ایران چند نوع اینترنت و مودم اینترنت داریم؟که به صورت عام استفاده میشوند؟

مثلا adsl-wimax و .......

دوستان راهنمایی کنید من باید تا چند روز دیگه مودم را بگیرم(باتوجه به گفته های بالا)

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان

دوستان منم میخام مودم جیبی و همراه بخرم

اما تردید دارم
    (برای چی؟چون من میخام از مودم همراه از وای فای اون استفاده کنم.اونم برای وصل کردن کارتخوان بی سیم یا همراه)پوز سیار

چون جایی که من میخام استفاده کنم انتن همراه اول و ایرانسل اصلا در ان روز انتن دهی جالب نداره(بدلیل ترافیک بالای شبکه) گوشی موبایل را میگم

ایا با این اوصاف بازهم برم سراغ همین مدلهایی که در همین تاپیک بحث شده؟(چون اینها هم سیمکارتی هست)وقتی خط داخل گوشی انتن نمیده داخل مودم که هیجی!!!

اصلا یک چیز دیگه

در ایران چند نوع اینترنت و مودم اینترنت داریم؟که به صورت عام استفاده میشوند؟

مثلا adsl-wimax و .......

دوستان راهنمایی کنید من باید تا چند روز دیگه مودم را بگیرم(باتوجه به گفته های بالا)
    شما اول با یک گوشی که قابلیت تری جی و 4 جی داره سرچ کن ببنین چه سیگنالهایی وجود داره بعد در مورد خرید مودم تصمیم بگیره
    خیلی از جاها رایتل سیگنال نسل سه داره. شما هم اگر حداقل سیگنال رایتل داشته باشی با همین مودمها می تونی کارتو راه بیاندازی

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام،دوستان من امروز یک مودم E3372 خریدم،سیم کارت رایگان 4g ایرانسل هم داخلش بود که فعالش کردم،وقتی که من سیم کارت و داخل گوشی می زارم سرعت آپلود تا 20 مگ هم می ره،اما وقتی مودم E3372 رو به لپ تاپ وصل می کنم،سرعت آپلود از 3 مگ بیشتر نمی شه،باید بگم موقع باز کردن مودم از جعبه یک بار مودم از دستم افتاد رو زمین،این مشکل طبیعی هستش یا مودم اشکال پیدا کرده؟با تشکر
    آیا سرعت دانلود مودم و گوشی هم متفاوته؟
    با کابل وصل کردی یا مستقیم به پورت یو اس بی زدی؟ سعی کن از کابلهای افزایشی usb3 استفاده کنی تا پرش سیگنال هم نگیری
    آیا گوشی رو توی همون نقطه ای که مودم رو گذاشتی تست کردی؟
    پورت usb3 نداری روی اون تست کنی؟
    وقتی خود دانگل با یو اس بی سرعت بالایی نمیده بعیده با روتر تغییر کنه مگر اینکه پورت یو ای بی مشکل داشته باشه. بهتر درایورهای یو اس بی رو هم آپدیت کنی.
    متاسفانه ورژن خود ایرانسل آر اس اس آی رو نشون نمیده و الا می تونستی سیگنال اون رو با عدد با مودمت مقایسه کنی. و در صورت آپدیت ممکنه گارانتیت ممکن مشکل دار بشه!
    ضمنا از سرورهای یکسانی برای تست استفاده کن بعضی از سرورها آپلود بالا نشون نمیدن قائم نت بدک نیست.

12. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آیا سرعت دانلود مودم و گوشی هم متفاوته؟
    با کابل وصل کردی یا مستقیم به پورت یو اس بی زدی؟ سعی کن از کابلهای افزایشی usb3 استفاده کنی تا پرش سیگنال هم نگیری
    آیا گوشی رو توی همون نقطه ای که مودم رو گذاشتی تست کردی؟
    پورت usb3 نداری روی اون تست کنی؟
    وقتی خود دانگل با یو اس بی سرعت بالایی نمیده بعیده با روتر تغییر کنه مگر اینکه پورت یو ای بی مشکل داشته باشه. بهتر درایورهای یو اس بی رو هم آپدیت کنی.
    متاسفانه ورژن خود ایرانسل آر اس اس آی رو نشون نمیده و الا می تونستی سیگنال اون رو با عدد با مودمت مقایسه کنی. و در صورت آپدیت ممکنه گارانتیت ممکن مشکل دار بشه!
    ضمنا از سرورهای یکسانی برای تست استفاده کن بعضی از سرورها آپلود بالا نشون نمیدن قائم نت بدک نیست.
    سرعت دانلود نه، هر دو 3.5 مگ هستند.
    نه بدون کابل، مستقیم به لپ تاپ وصل کردم.
    پورت usb3 لپ تاپم نداره.
    الان سرعت آپلود روی لپ تاپ تا 6 مگ هم گرفتم اما هنوز خیلی مونده به آپلود 20 مگی گوشی برسه،RSSI هم با نرم افزار watchlte دیدم واسه مودم دانگل لپ تاپ روی -64 هستش،به نظر شما ممکنه دانگل با ضربه ای که موقع باز کردن از جعبه بهش وارد شد(از دستم افتاد) آسیب دیده باشه که برم نمایندگی بدم عوض کنن؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

3.5 مگابیت منظورتون هست دیگه؟
    نمی دونم ضربه تاثیر داشته باشه یا نه. اما وقتی توی جعبه بوده و سیگنال خوب هم بهت میده بعیده مشکل دار شده باشه. به هر حال اگر مشمول گارانتی باشه حالا حالا گارانتی داره و بهتره توی شرایط مختلف و با سیستمهای دیگه چکش کنید.
    معمولا آپلود خود من 21 مگه چون rssi بین 55 تا 60 هست و اتفاقا 3372 واقعا از نظر آپلود و دانلود عالیه
    من باهاش 50 مگ دانلود و 22 مگ آپلود داشتم الان با یو اس بی یه تست براتون می گیرم میزارم

15. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •