واسه شما وقتی که به 4g وصل هستش ابی تیره هستش یا آبی کم رنگ،بعدش باید به ایرانسل زنگ بزنم 10 گیگ اینترنت و فعال کنه؟
واسه شما وقتی که به 4g وصل هستش ابی تیره هستش یا آبی کم رنگ،بعدش باید به ایرانسل زنگ بزنم 10 گیگ اینترنت و فعال کنه؟
هر دو حالت ابیه اره زنگ زدن توضیح دادم چی خریدم ime مودم ازم گرفت و گفت تا یک هفته اینده فعال میشه
فرستاده شده از هواوی میت 8
با ضربه خراب نمیشه مگر اینکه مودم کامل له بشه چراغ ابی کم رنگ هم نشانه متصل شدن به شبکه هست
Sent from my LT25i
این که سرعت آپلود با گوشی تا 20 مگ می ره ولی با مودم تا 3 مگ به خاطر چی هستش؟اگه مودم و به روتر وصل کنم مشکل حل می شه؟من مودم و با یک کامپیوتر دیگه هم تست کردم دیدم باز همینه.
Last edited by ruzbeh1; 10-02-2016 at 16:05.
شاید سیگنالت ضعیفه .و مودم گوشیت قوی تر. یکی از دوستان نرم افزار مونیتورینگ اندروید این مودم رو گذاشته هم با اون هم با ltewatchویندوزی سیگنال مودم رو اندازه بگیر. تو تاپیک ها هست
فرستاده شده از هواوی میت 8
سلام دوستان
دوستان منم میخام مودم جیبی و همراه بخرم
اما تردید دارم
(برای چی؟چون من میخام از مودم همراه از وای فای اون استفاده کنم.اونم برای وصل کردن کارتخوان بی سیم یا همراه)پوز سیار
چون جایی که من میخام استفاده کنم انتن همراه اول و ایرانسل اصلا در ان روز انتن دهی جالب نداره(بدلیل ترافیک بالای شبکه) گوشی موبایل را میگم
ایا با این اوصاف بازهم برم سراغ همین مدلهایی که در همین تاپیک بحث شده؟(چون اینها هم سیمکارتی هست)وقتی خط داخل گوشی انتن نمیده داخل مودم که هیجی!!!
اصلا یک چیز دیگه
در ایران چند نوع اینترنت و مودم اینترنت داریم؟که به صورت عام استفاده میشوند؟
مثلا adsl-wimax و .......
دوستان راهنمایی کنید من باید تا چند روز دیگه مودم را بگیرم(باتوجه به گفته های بالا)
شما اول با یک گوشی که قابلیت تری جی و 4 جی داره سرچ کن ببنین چه سیگنالهایی وجود داره بعد در مورد خرید مودم تصمیم بگیره
خیلی از جاها رایتل سیگنال نسل سه داره. شما هم اگر حداقل سیگنال رایتل داشته باشی با همین مودمها می تونی کارتو راه بیاندازی
آیا سرعت دانلود مودم و گوشی هم متفاوته؟
با کابل وصل کردی یا مستقیم به پورت یو اس بی زدی؟ سعی کن از کابلهای افزایشی usb3 استفاده کنی تا پرش سیگنال هم نگیری
آیا گوشی رو توی همون نقطه ای که مودم رو گذاشتی تست کردی؟
پورت usb3 نداری روی اون تست کنی؟
وقتی خود دانگل با یو اس بی سرعت بالایی نمیده بعیده با روتر تغییر کنه مگر اینکه پورت یو ای بی مشکل داشته باشه. بهتر درایورهای یو اس بی رو هم آپدیت کنی.
متاسفانه ورژن خود ایرانسل آر اس اس آی رو نشون نمیده و الا می تونستی سیگنال اون رو با عدد با مودمت مقایسه کنی. و در صورت آپدیت ممکنه گارانتیت ممکن مشکل دار بشه!
ضمنا از سرورهای یکسانی برای تست استفاده کن بعضی از سرورها آپلود بالا نشون نمیدن قائم نت بدک نیست.
سرعت دانلود نه، هر دو 3.5 مگ هستند.
نه بدون کابل، مستقیم به لپ تاپ وصل کردم.
پورت usb3 لپ تاپم نداره.
الان سرعت آپلود روی لپ تاپ تا 6 مگ هم گرفتم اما هنوز خیلی مونده به آپلود 20 مگی گوشی برسه،RSSI هم با نرم افزار watchlte دیدم واسه مودم دانگل لپ تاپ روی -64 هستش،به نظر شما ممکنه دانگل با ضربه ای که موقع باز کردن از جعبه بهش وارد شد(از دستم افتاد) آسیب دیده باشه که برم نمایندگی بدم عوض کنن؟
با تشکر![]()
3.5 مگابیت منظورتون هست دیگه؟
نمی دونم ضربه تاثیر داشته باشه یا نه. اما وقتی توی جعبه بوده و سیگنال خوب هم بهت میده بعیده مشکل دار شده باشه. به هر حال اگر مشمول گارانتی باشه حالا حالا گارانتی داره و بهتره توی شرایط مختلف و با سیستمهای دیگه چکش کنید.
معمولا آپلود خود من 21 مگه چون rssi بین 55 تا 60 هست و اتفاقا 3372 واقعا از نظر آپلود و دانلود عالیه
من باهاش 50 مگ دانلود و 22 مگ آپلود داشتم الان با یو اس بی یه تست براتون می گیرم میزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)