كسي در مورد پخش تصويري وفابريك النترا كمكي نميكنه؟
كسي در مورد پخش تصويري وفابريك النترا كمكي نميكنه؟
سلام
با پخش؟
میشه بست
بله تلفیقی از کامپوننت و ساب ووفر.البته چون پراید دارین یا باید در رو برش بدین یا باید کیک پنل بگیرید.
سلام
مشکلی نیست اگر از اون مبلغ هم بالاتر بره
باتشکر از شما
سلام
شماره براتون pm میکنم.بگید از دوستان من هستین.
آقای حمید برای من چیز خواصی مدلی سراغ ندارین ؟؟
تا حدود 300 بدون آمپ
- - - Updated - - -
سلام
آقای حمید برای من چیز خواصی مدلی سراغ ندارین ؟؟
تا حدود 300 بدون آمپ
سلام
به طور کلی اگر برند سر شناس و با پدر و مادر داری باشه بله توانی که اعلام میکنند واقعی هست.
بهترین راه برای اثبات تو برندهای متوسط داشتن استاندارد CEA2006 هست که تو آزمایشگاه توان و S/N آمپاه رو اندازه گیری میکنند و ادعای کارخانه سازنده رو تائید یا رد میکنند.
مثلا پایونیر بیشتر اوقات تو دادن توان خروجی خیلی اغراق میکنه.
در مورد تستی که شما کردین باید عرض کنم شما باید در حالت ماشین روشن و روی ولتاژ 14.4 تست رو انجام بدین چون اغلب آمپلیفایرها توان خروجیشون رو روی ولتاژ 14. و امپدانسهای 1-4 اهم اعلام میکنند.
لطفا این تاپیک رو هم مطالعه نمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لطفا اطلاعات و توضحیتا در مورد کامپوننتها رو در این تاپیک مطالعه نمائید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوست عزیز اگر کیفیت براشون مهمه بهشون بفرمائید با این هزینه ها دنبالش نگرن.با کواکسیال هیچ گاه به کیفیت نمیرسن.
حد اقل باید 2 -2.5 هزینه کنید تا یه صدای مطلوب داشته باشید.
در هر صورت با کمترین هزینه میتونن هلیکس E69X نصب کنند بدون نیاز به آمپلیفایر.
اتصال به ضبط خودرو ( هديونيت )
سلام اساتيد
من ميخوام به ضبط ماشينم ( كنوود ٧٠٥٦ ) از طريق بلوتوث وصل شم و از طريق يه نرم افزار بتونم از توي أيفون خودم ( iPhone 6 ) اكولايزرهاي ضبط ماشين رو تغيير بدم ( خود ضبط اين إمكانات رو داره ) ولي من دوست دارم يه اكولايزر حرفه اي توسط يه نرم افزار توي أيفون بتونم كنترل كنم ، ممنون ميشم راهنماييم كنيد
كسي نيست جواب من رو بده ؟
Last edited by mosi252; 07-02-2016 at 12:43.
با سلام خدمت دوستان عزیز.آیا امپ rs 150.c2 در حالت بریج توانایی راه اندازی ساب rs 12 را دارد؟ گزینه بهتر یا مقرون به صرفه تری وجود دارد؟ البته اقا حمید لطف کردن و پیشنهاد ۵۶۰۲ پایونیر و ۹۱۷ کنوود رو دادن ولی به علت اینکه دوست دارم همه قطعات با هم مچ باشن اولویت اینه که همه یک برند باشن و اینکه بهترین انتخاب برای راه اندازی 2 جفت rs 165 ترجیحا از خود برند گلیدن چی هست؟ مرسی از راهنمایی![]()
Last edited by ebi611; 05-02-2016 at 14:59.
سلام--حمید اقا
ایا واقعا این پخش پایونر 4850fd می شود به اون امپلی فایر داخلی روی ان حساب کرد یا اینکه بیشتر جنبه تبلیغی دارد؟؟؟
یکی از دوستام یه باند 6902 داره با یه آمپ 1600 وات واقعی قویه 150 rms هم میده .
حالا میخواد یه ساب هم اضافه کنه فقط مشکلش اینجاست بودجه برای خرید مجدد امپیلی نداره .
آیا میشه روی همین آمپیلی دو کاناله ساب هم نصب کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)