تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 289 از 329 اولاول ... 189239279285286287288289290291292293299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,881 به 2,890 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام. خسته نباشید.
    گوشی من Samsung Galaxy S3 Neo هست. یه مشکلی که پیدا کرده زبانش با swip کردن عوض نمی شه و حالا برای تغییر زبان میرم تنظیمات و تیک فارسی رو میزنم و تیک انگیلیسی رو برمی دارم و برعکس ولی نمی تونم از خود کیبورد تغییر بدم.(البته بگم قبلا درست بود یدفعه ای خراب شد نمی دونم به خاطر چی)
    و سوال دومم هم اینه اگه من بخوام گوشی رو به تنظیمات کارخانه ببرم آیا راهی نیست از اطلاعاتش مثل لیست مخاطبین و سیو بازی ها و غیره پشتیبان بگیرم که از بین نره؟
    ممنون
    سلام. در مورد سوال اول؛
    اپلیکیشن کیبورد گاهی اینطوری میشه. شما برو توی تنظیمات گوشی Application manager رو پیدا کن. اونجا هم از لیست برنامه ها Samsung keyboard رو پیدا کن. برو داخلش Clear cache و Clear data کن. بعدش مجددا زبان فارسی رو اضافه کن. به احتمال خیلی زیاد درست میشه.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

2. این کاربر از FLiKS3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام. در مورد سوال اول؛
    اپلیکیشن کیبورد گاهی اینطوری میشه. شما برو توی تنظیمات گوشی Application manager رو پیدا کن. اونجا هم از لیست برنامه ها Samsung keyboard رو پیدا کن. برو داخلش Clear cache و Clear data کن. بعدش مجددا زبان فارسی رو اضافه کن. به احتمال خیلی زیاد درست میشه.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    خیلی ممنون.
    متاسفانه درست نشد.
    بنظر شما اگه کیبورد جدید دانلود کنم درست میشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خیلی ممنون.
    متاسفانه درست نشد.
    بنظر شما اگه کیبورد جدید دانلود کنم درست میشه؟
    دوست عزیز

ممکنه مشکل به خاطر نصب برنامه‌ای باشه که باعث می‌شه عملکرد تاچ صفحه نمایش گوشی تو بعضی جاهای صفحه نمایش با اختلال مواجه بشه. بعضی از این اپ‌ها، به ویژه لانچرهایی که ویجت‌هایی برای دسترسی سریع روی صفحه اصلی گوشی می‌ذارن یا مثلن اپ‌هایی مثل Bluelight‌ که برای کاهش نور آبی صفحه، گرمای رنگ صفحه رو تغییر می‌دن، یا حتی اپی مثل Copy Bubble که یه ویجت دارن که همیشه بالاتر از بقیه پنجره‌های داخل صفحه قرار می‌گیره تا دسترسی رو آسون کنه می‌تونن باعث اخلال در عملکرد تاچ صفحه در بعضی نقاط اون بشن.

من وقتی Copy Bubble یا Bluelight ام فعال باشه وقتی می‌خوام یه فایل apk رو به صورت دستی نصب کنم دکمه Install تاچ نمی‌شه و کار نمی‌کنه و باید حتمن این نرم‌افزارها رو disable کنم تا بتونم دکمه Install رو تاچ کنم. جالبه که دکمه Cancel که کنار اونه به راحتی تاچ می‌شه و کار می‌کنه.

با ویجیت صفحه اصلی تو لانچر Honeycomb هم مشکلات مشابهی تو تاچ برام پیش می‌اومد.

ببینید آخرین اپ‌هایی که نصب کردین چی بوده؟ شاید علت مشکل شما هم یکی از این اپ‌ها باشه.

به هر حال، گوگل کیبورد هم گزینه خوبیه. نصب کنید. شاید مشکل شما رو حل کنه.

5. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...تو گوشی من samsung galaxy note 3 در زمان اتصال به اینترنت اکثرا پیش میاد که گوشی به مدت چند ثانیه هنگ میکنه و بعد یک پیغام میاد که روی آن نوشته (( این دعا میتواند زندگی تو را تغییر دهد )) و کنارش هم نوشته skip ad...

چطور میتونم از شرش خلاص بشم...؟؟

داره خودمونی میشه Hossein_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام...تو گوشی من samsung galaxy note 3 در زمان اتصال به اینترنت اکثرا پیش میاد که گوشی به مدت چند ثانیه هنگ میکنه و بعد یک پیغام میاد که روی آن نوشته (( این دعا میتواند زندگی تو را تغییر دهد )) و کنارش هم نوشته skip ad...

چطور میتونم از شرش خلاص بشم...؟؟
    سلام
    تبلیغات یکی از برنامه هانون هست برنامه های فارسی و مزخرف مارکت های ایرانی این مشکلات رو ایجاد میکنن !
    وقتی ایجاد میشه توی قسمت ناحیه اعلان دستتون رو روش نگهدارید بعد توضیحات ظاهر میشه واردش شید مشخص میشه مال کدوم برنامس ! پاکش کنید.

8. این کاربر از Hossein_it بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان خواهشا کمک کنیدمشکل از این قراره که برادرم بک گوشی lg g2 داره و رمز پترن گذاشته بوده ولی یکی از بچه ها زیاد رمز پترن را اشتباه زده و گوشی رفته رو حالت پشتیبانی. از قضا برادرم پین پشتیبانی رو یادش رفته و با جیمیل هم باز نمی شه حالا باید چکار کنم تا قفل گوشی باز بشه بدون اینکه اطلاعات گوشی پاک بشه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام اپدیت htc one m8 چقدر باید طول بکشه؟ من از 4 صبح گذاشتم تا الان که 4 بعد از ظهر هست شده 80 درصد

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

داره خودمونی میشه Hossein_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام اپدیت htc one m8 چقدر باید طول بکشه؟ من از 4 صبح گذاشتم تا الان که 4 بعد از ظهر هست شده 80 درصد

سلام
    بستگی به سرعت نت شما و وضعیت سرورهای HTC داره
    در هر صورت دانلودرام و فلش کردن خیلی بهتره تا اپدیت از خود گوشی.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با اینترنت همراه اول هم امتحان کردم همینقدر طول میکشید . اگر کسی اپ کرده بگه چجوری شده ارزش اپدیت کردن داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با این حساب، اپ‌هایی که نصب کردین مابقی فضا رو اشغال کرده. یه اسکرین‌شات از بخش Storage تو تنظیمات گوشی بذار اینجا تا دقیق معلوم بشه.

به هر حال 4 گیگ فضای Internal Storage خیلی فضای قابل توجهی نیست. شما باید حتمن از SD Card جانبی استفاده کنید و اپ‌های معمولی رو که خودتون نصب می‌کنید به اون انتقال بدید. این جوری یه مقدار فضا توی Int. Storage باز می‌شه. حتمن عکس‌ها، فیلم‌ها و موسیقی رو هم روی کارت جانبی ذخیره کنید.

- - - Updated - - -

با این حساب، اپ‌هایی که نصب کردین مابقی فضا رو اشغال کرده. یه اسکرین‌شات از بخش Storage تو تنظیمات گوشی بذار اینجا تا دقیق معلوم بشه.

به هر حال 4 گیگ فضای Internal Storage خیلی فضای قابل توجهی نیست. شما باید حتمن از SD Card جانبی استفاده کنید و اپ‌های معمولی رو که خودتون نصب می‌کنید به اون انتقال بدید. این جوری یه مقدار فضا توی Int. Storage باز می‌شه. حتمن عکس‌ها، فیلم‌ها و موسیقی رو هم روی کارت جانبی ذخیره کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •