تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: خرید سیستم کامل تا 3 میلیون و 600 هزار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض خرید سیستم کامل تا 3 میلیون و 600 هزار

سلام دوستان یه تایپیک زده بودم برای ارتقا سیستم تا 2.5 میلیون ک منتفی شد نمیدونم این پست رو هم باید همونجا میدادم یا یه تایپیک جدید باز میکردم به هرحال مدیر محترم اگه صلاح میدونن اون تایپیک رو حذف کنن 

تصمیم گرفتم یه سیستم جدید بردارم و اونو نگه دارم برا کارای عادیم و اعضای خونواده

پول  بیشتر جور شد [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )  الان بودجم 3 میلیون و 600 هزار هست یه سیستم کامل بهم معرفی کنید با مانیتور (البته سیستمی ک بتونه نیاز منو برطرف کنه ..هر چی هم ارزونتر بشه بهتر, پول ک علف خرس نیست با کلی عرق کارگری و وام دانشجویی تونستم جورش کنم [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )   

یه بار دیگه بگم ک این سیستم رو برای برنامه نویسی اندروید (برنامه اندروید استودیو)و فوتوشاپ  و گاهی هم بازی (بازی هایی مثل  gta v و pes 2016 و کلا بازی های فوتبالی ,  به هر حال بازی جزوه لاینکف زندگی هر انسان عاقلیه [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . (البته اونایی ک بازی نمیکنن به نظر عاقل تر میان ولی چه میشه کرد !!!) و در آینده  یعنی شاید 3 سال دیگه بعد سربازی ! [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  برنامه یونیتی(تو اینترنت سرچ میکردم نوشته بود حداقل cpu برای اجراش core i3 هست و حداکثر ! هم core i7 هست.فکر میکنم با core i5 مشکلی نداشته باشه با این برنامه و راحت اجرا بشه) .

در کل بگم سیستمی میخوام ک این کارای منو بدون هیچ زحمتی و با سرعت بالا و بدون هنگی و... اجرا کنه و تا حد امکان ارزون تر دربیاد ک بودجه واسه مانیتور بیشتر بمونه و استهلاک الکی برا سیستم ندم فقط نیازم رو برطرف کنه بسه 

تو سرچایی ک تو اینترنت میکردم به نظر خودم سیستمی ک با بودجه من سازگار بود این سیستمه حدودا

پردازنده

Intel Core i5-6600k skylake (نظر خودم روی اینه با توجه به قیمت به صرفش نسبت به پایین تریا)

870.000 T

یا

Intel Core i7-4790K Haswell

1.185.000 T

یا 

CPU Intel Core  i7-6700 skylake

1.220.000 T

با توجه به این ک میگن تو سری اسکای لک ها یخورده مشکل پیدا شده یخورده میترسم پولمو بابت اسکای لک خرج کنم نظر شما چیه ؟

هاسول آیا با رم های DDR4 سازگاره ؟

---------------------------------------------------------

مادربرد

Gigabyte Z170XP-SLI

قیمتش رو نمیدونم

یا

GIGABYTE Z170-D3H LGA1151 Z170 Mainboard

540.000

یا

GIGABYTE Z170X-Gaming 3 LGA1151 Z170 Mainboard    

619.000

کدوم یکی ؟

----------------------------------------------------------

کارت گرافیک 

ASUS GT 740 OC 2GB GDDR5

415.000

با توجه به بودجم این رو انتخاب کردم آیا با این کارت بازی هایی رو ک گفتم میشه باهاش بازی کرد؟

اگر نه یه کارت نهایتا زیر پونصد هزار ک بتونه این بازی هارو اجرا کنه معرفی کنید نمیخوام زیاد واسه گرافیک خرج کنم(در آینده گرافیک بهتری می گیرم)

---------------------------------------------------

رم

Gskill Ripjaws 4 8GB 4GBx2 3000Mhz CL15 DDR4

259.000

یا

Gskill Ripjaws V 8GB 4GBx2 3000Mhz CL15 DDR4

259.000

یا 

Gskill Ripjaws V 8GB 4GBx2 3200Mhz CL16 DDR4

270.000

والا من ک سردر نمیارم ک تفاوت اون دوتا اولی چیه با قیمت یکسان...!

کدوم یکی از این سه تا بهتره بگیرم؟

انتخاب فرکانس بالاتر یا پایینتر بستگی به cpu هم داره یا فقط به مادربورد بستگی داره؟

---------------------------------------------------

هارد دیسک

WD Caviar Green 1TB 7200 RPM

176.000

یا

WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD

171.000

تفاوت این دوتا چیه.کدومش بهتره ؟

--------------------------------------------------

پاور

Corsair VS550 Power Supply     

205.000

با توجه به اینکه در آینده قصد ارتقا گرافیک به GTX 970 یا GTX 980 رو دارم آیا این پاور جواب میده ؟

-----------------------------------------------------

کیس

Green X Plus Eagle

119.000

یا

Green X1 Basic Gaming case

150.000

هر دوتا توانایی جا دادن قطعات رو دارن؟( در آینده برای گرافیک GTX 970 یا GTX 980  )؟

کدوم بصرفه تره نسبت به قیمتش ؟

حالا فارغ از سیستم پیشنهادی من سیستم مورد نظر شما چیه ؟

این سیستم هم مشکلاتش رو بگید

در ضمن دی وی دی رایتر , موس , کیبورد و اسپیکر رو دارم

با توجه به اینکه کاری به اورکلاک ندارم آیا لیکویید کولر هم لازمه ؟

اگه زحمتی نیست سیستم رو با قیمت هر قطعه بگید ....خیلی خیلی ممنون

یه مانیتور خوب هم معرفی کنید ک چشم رو در دراز مدت اذیت نکنه چون واسه برنامه نویسی میخوام , این مانیتور CRT ک پدر چشمام رو درآورده الانم چشام کاسه خونه  (روزی 7-8 ساعت پای سیستمم )

راستی با توجه به افزایش قیمتی ک تو بهمن برای قطعات پیش اومده  آیا تو اسفند قیمت ها کاهش پیدا میکنه تا صبر کنم و تو اسفند سیستم رو جمع کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

میدونم یخورده زیاد شد به بزرگی خودتون ببخشید دیگه [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my LG-V500

2. این کاربر از magid202m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •