تو این صفحه آقای دلفی و دات نت 4 تا پست داده که متاسفانه هیچ کدامش...
تو این صفحه آقای دلفی و دات نت 4 تا پست داده که متاسفانه هیچ کدامش...
اجازه بدید دیگر کاربرها هم نظراتشون رو بگن.شاید نظرات متفاوت باشه و هر کدوم راهکار مناسب رو بگن.
موفق باشید
من فایلو دانلود کردم حالا هر چی شد بادا باد
توی دیتابیس اکسس شما فقط یه جدول بود که هیچ کلیدی براش تعریف نشده بود
شما میتونی یه فیلد تعریف کنی و اون رو کلید قرار بدی(میتونه از نوع اتوماتیک باشخ تا نیازی به کنترل نداشته باشید)
مسلما به اشکال بر میخوره
شما یه توضیح در مورد ساختار کاری که میخواهی انجام بدی , ارائه کنید تا در طراحی دیتابیس کمک کنیم
فرض کنید فاکتور های فروش را ثبت کنیم. یک جدول برای ثبت فاکتور نیاز داریم که شماره فاکتور در آن کلید اصلی است و یک جدول هم برای لیست کالاهای همه فاکتور ها. که وقتی با هم مستر/دیتیل می شوند روی هر فاکتور که کلیک کنی تمام لیست مربوط به آن فاکتور نمایش داده میشه. یعنی فیلد شماره فاکتور در جدول دوم هم وجود دارد. هیچ کلید منطقی برای جدول دوم نمیشه تعریف کرد.
در امر طراحي شما بايد با يه ديد خاصي به مسئله نگاه كنيد
شما در يه جدول ليست كالاها رو نگهداري ميكنيد
حالا اگه بخواهيد اطلاعات يك فاكتور را نگهداري كنيد چه طراحي به نظرتان ميرسد؟
مشخصات فاكنور به طور مثال عبارتند از : شماره فاكتور ، كد كالا و نام كالا و تعداد فروخته شده
شما نياز به يك جدول داريد تا اطلاعات كلي فاكتور مانند شماره فاكتور ، تاريخ فاكتور و .... را ثبت كنيد
پس كالا ها چي شد؟؟؟
نياز به يك جدول مياني داريد كه كد فاكتور و كد كالا و تعداد كالا و ..... ثبت ميشه
به اين ميگن طراحي رابطه اي
خوب حالا سعي كن اول مدل رو روي كاغذ پياده كني و بعدا ديتابيس رو بسازي
اينجا رو هم بخوني خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من خودم یه برنامه با این مشخصات نوشتم عکس این قسمت از Data Base
رو می ذارم
سلام
چیزی که Mater Data توضیح دادن + جدول مشتری
![]()
ممنون
خطای زیر دلیلش این بود که مقدار پیش فرض فیلدی که توسط کاربر تکمیل نشده بود در اکسس 0 بود. اگه مقدار پیش فرض را برداری درست میشه.
هنگام تغییر در رکوردی که تازه درج شده و پست شده
---------------------------
Project1
Row cannot be located for updating. Some values may have been changed since it was last read.
OK
در مورد مثالی که آقای مهدی زدند: مشکل من همون کد خرید بود. یعنی برای هر کالایی که فروخته میشه یک کد خرید باید صادر بشه. میخواستم این کار را نکنم اما مثل اینکه نمیشه.
یک سوال اس کیو ال
فاکتور ها و اقلام این فاکتور و پرداختهای این فاکتور
با دستورات زیر جواب دوبرابر میده.
select sum(clnum*mablagh),sum(payment.pay) from factor,forosh,payment where factor.ftcode = forosh.ftcode and factor.ftcode= payment.ftcode and facotr.ftcode = 100
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)