جداً شاتل تنوع داره سرویساش؟خب شما ده تاش رو بگو؟!
یه سری نامحدود ART1, ART2,..... که همون سرویسای طلایی یا نقره ای شرکتایی مثل اسیاتکه و سرویسای حجمیش هم که eco
سوال: سرویسای حجمیش مثلا برای سرعت 128 چند نوع ارایه شده؟ بجز ماهانه 4 گیگ داره آیا؟![]()
جداً شاتل تنوع داره سرویساش؟خب شما ده تاش رو بگو؟!
یه سری نامحدود ART1, ART2,..... که همون سرویسای طلایی یا نقره ای شرکتایی مثل اسیاتکه و سرویسای حجمیش هم که eco
سوال: سرویسای حجمیش مثلا برای سرعت 128 چند نوع ارایه شده؟ بجز ماهانه 4 گیگ داره آیا؟![]()
فاجعه هستش های وب . هر وقتم تلویزیون باز میکنی داره تبلیغ میکنه ارایه دهنده اینترنت اخه بیسواد اونی که شما میفروشی اینترانت هستش همون شبکه ملی که البته ملی نیست چون بعید میدونم مردم شبکه داخلی خواسته باشن!!!! میری خیابون روی پل و .... تبلیغ های وب میبینی!!
خوب همین هزینه بزار برای ارتقا تجهیزاتت و پهنای باند خارجی.. کار بر زیاد نکن بزار پهنای باندت تا حدی جواب بده. کسی که فشفشه ارایه میده یعنی همیشه پهنای باند در همه ساعات درگیره یا باید بهترین پهنای باند داشته باشی یا کاربرت کمتر باشه.
تک کانکشن داغون پینگ با پکت لاست و بالا ...
به نظرم جمع کنه دکه سیگار فروشی بزنه بهتره احتیاج به سرمایه زیاد و سواد هم نداره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
حالا خوبه شما انتخابهای زیادی دارین به جای های وب آسیاتک و شاتل و غیره هست ما چه بگیم که تو بوشهر یا باید با همین های وب بسازیم یا باید بریم سمت مخابرات خلیج فارس آنلاین و پیشگامان که اونا فاجعه هستن دیال آپ هم بهترشونه ما باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنیم
های وب از تمامی مشترکین بابت مشکلات ایمیل شرمندگی داده لطفا ایمیلی که داده بودید برای اطلاعات اکانت یه نگاه بکنید ماله دیروز یا پری روز هست
به ما که نداده. ایمیل شرمندگی ؟!تازه داره 20 تومن به معرف ها میده که این مشترکان فعلی ریزش میکنن به جاش معرفین با دروغگویی کاربر جذب کنن. ملتم که واسه یه فشفشه صبح تا شب تو اینستاگرامشن دیگه واسه 20 تومن که ...
لندن و فرانکفورت ش رو چطور مشخص کنم باید ؟
![]()
تو این لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته servers روش کلیک کن عوض کن. دیفالتش لندنه.
فرانکفورت
![]()
همونطور که میبینی سرعتت از 8 مگابیت که هیچ حتی 1 مگابیت هم پایین تره و در حد 512kbps هست. تازه سرورهای لندن و فرانکفورت بیشترین سرعت رو برای مسیر های وب دارن رو امریکایی ها یا آسیایی ها بذاری که از اینم نابودتر ! به اینترانت های وب خوش آمدید![]()
من که بالاتر تصویر دانلود منیجیر گذاشتم 923 kb/sec داشتم دانلود میکردم
از تورنت و همچنین سایت های مختلف دانلود داشتم در بدترین حالت سرعت دانلود به 200 میرسه
8 مگابایت سرعت اینترنت نه دانلود (بسته ای که من گرفتم تا 8 مگابایت ، از 128 تا 8 مگابایت)
در مورد تست سرعت هم متوجه نشدم یعنی وقتی سرور المان رو انتخاب میکنم یک فایل رو مثلا از سرور هتزنر المان دانلود میکنه و سرعت ش رو میگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)