تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 143 از 356 اولاول ... 4393133139140141142143144145146147153193243 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,421 به 1,430 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

6 ای جان چه حالی میده

خوب کوچولو

قطعا ادم اگه ماشینه باباشو بر داره بره تو خیابون بهتر از اینه که حرف مامانی رو گوش بده و بره تو پیست که دستش خون نیاد !!

در ضمن چرا لجت میگیره !! اهان به قول خودت حقیقت تلخه .

در ضمن خیلی دوست داشتی بدونی من چند سالمه ؟ من 16 بهمن 1360 هستم .

اینکه گفتی زر زر کنی بهم خیلی بر خورد و ناراحت شدم ولی میزارم رو حساب بچه بودن و اینکه لجت در اومده بود .

گفتم تو اون موقع داشتی دوچرخه سواری می کردی . شک نکن (الان یه قرص بنداز بالا اخه فشار اعتماد به نفست اومد پایین!!!)

در ضمن حمید رفته مسافرت و من هستم عزیزم .

در ضمن کی برنامه میزاری بریم تو خیابون ؟؟؟ قبلش بهم بگو که ببینم میتونم ماشین بابام و دو دره کنم یانه .

میگم گفتی از مقام داران سرعت هستی ( اما پرده بردادی نکردی بگی چه سرعتی !!! مثلا تو دوچرخه یا دو یا قسمت سرعت need for speed یا Midtown maddness یا .....)و اینکه در چه رده سنی !!(نونهالان یا نوجوانان یا ..)

اهان الان یه قرص دیگه بنداز بالا

خوب اگه حرفی داشتی جواب میدم !!!

در ضمن قرصا رو برعکس خوردی بهت توهم داده راست گفتی . از این به بعد حواست رو جممع کن ...

در ضمن چون فکر میکنی من و حمید یه نفریم یه چند روزی عکس آواتارم رو عکس خودم میذارم .

یا علی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کوچولو جان !

این بازی موش و گربه بازی و چند کاربره بودن رو من کهنه کردم . ( یاد دوران BBS به خیر !! البته تو اون موقع د د میرفتی و به به میخوردی اصلا اسم BBS به گوشت نخورده )

من اینجا نیومدم که شناسنامه بکشم ولی توی سایت ما اگه بیای خیلی چیزا دستگیرت میشه ( اومدن که زیاد میای ولی با دقت بیشتری بخون نه صرفا برای کپی و پیست کردن )

از نظر مقام هم مینوتی بری سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نتایج مسابقات سرعت کلاس 1800 استاندارد رو ببینی .

من دقیقا دچرخه سواری هم میکردم ! دلیلی نداره منکر بشم.

ولی سعی کن بعد از دیدن توکیو دریفت دیگه پست نزنی ... ( مسابقه دریفت تو پارکینگ )

راستی هر وقت حمید آقا اومدن!! یه روز با هم تشریف بیارید زیارتتون کنیم. ( البته ممکنه اون وقت شما بری ... )

راستی حمید چجوری 4 روز کلاسشو دودره کرد رفت سفر 2 هفته ای شمال ؟؟ جالبه ها!

ولی خوشم اومد ... پیشنهاد میکنم دست از این اتومبیل رانی ( البته برای تو ماشین بازی ) بردار برو رشته کارگردانی و بازیگری....

تضمین میکنم موفق میشی! چون وقتی بدون آموزش اینجوری بازی میکنی و در تخیلاتت این قرار ها و تیون ها رو انجام میدی حتما با آموزش یه چیزی میشه ( ولی اوجا سعی کن خودت باشی و از اطلاعات خودت استفاده کن )

این بازی عکس هم جمع کن! واقعا خیلی سخته آدم یه عکس از یکی از رفقاش بگیره!

در نهایت هروقت یکم بزرگتر فکر کردی و دوست داشتی توی این رشته به جایی برسی خبر بده .

حمید جان همونطور که گفتم سعی کن شمال تا میتونی خوش بگذرونی !

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض ای جان

ای جانتو بشم من !!

خوشگل من . حتما حمید و گیر میارم و با هم میایم اونجا

وای چه پسری !! چی گفتی من نفهمیدم bbs ؟؟؟!!!!!

وای . همون پس توکیو دریفت رو دیدی که توهمت زده بالا !!

100 بار گفتم این فیلما بد آموزی داره !!!!

میبینمت محمد جان . حتما.

عکسم رو اودم بزارم پر حجم بود آپلود نشد .

خودم و از نزدیک میبینی کوچول موچولو

در ضمن من میخوام تو سایت تون ثبت نام کنم ! اگه اشکال نداره

یا علی

داره خودمونی میشه matin_haeri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سهیل جان برات یه پیام شخصی فرستادم.باکست رو چک کن.

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض عجب!!!!!!!!!

سلام به دوستای گرامی.ایندفعه از علی گرفته تا.............

میگم اگه جواب ندیم بهتره.چرا؟خوب الان براتون افشا گری می کنم.یک گروه هکری تصمیم گرفتن این سایت رو هک کنن اما چه جوری؟

این آقای محمد البته آقا با غ می خواد اینقدر پست بده اینقدر بر خلاف طبیعت! صحبت بکنه تا بار سایت زیاد بشه تا دیگه ما نتونیم بیایم اینجا با دوستان گپ بزنیم.

راستی می خوام یه پست بدم برای جلوگیری از بخار کردن شیشه اتومبیل هایی نظیر 405 206 پراید پیکان ROA و
    منتها چون سنگینه یه چندین ساعت وقت می بره.نظرتون چیه؟
    Last edited by behnam_mobile; 20-02-2007 at 14:25.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

سلام به دوستای گرامی.ایندفعه از علی گرفته تا.............

میگم اگه جواب ندیم بهتره.چرا؟خوب الان براتون افشا گری می کنم.یک گروه هکری تصمیم گرفتن این سایت رو هک کنن اما چه جوری؟

این آقای محمد البته آقا با غ می خواد اینقدر پست بده اینقدر بر خلاف طبیعت! صحبت بکنه تا بار سایت زیاد بشه تا دیگه ما نتونیم بیایم اینجا با دوستان گپ بزنیم.

راستی می خوام یه پست بدم برای جلوگیری از بخار کردن شیشه اتومبیل هایی نظیر 405 206 پراید پیکان ROA و
    منتها چون سنگینه یه چندین ساعت وقت می بره.نظرتون چیه؟
    بنويس عزيز، استفاده مى‌كنيم.

خواهشن اين كل كل كردن‌ها رو تموم كنيد بچه‌ها. يه دفعه ديدين در تاپيك رو گل گرفتن‌ها!

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض جلوگیری از بخار کردن شیشه ها

این که به بخار گیر دادم اینه که تو خیابون زیاد دیدم ماشین هایی که شیششون بخار کرده.نمی بینن بد رانندگی می کنن اعصاب من و خیلی هارو خش خشی می کنن.تازه یک دفعه یک راننده تو ماشین شروع کرد به کلی بد و بیراه به شرکت سازنده که اون دیگه بهم زور آورد همون جا بهش گفتم چی کار کنه درست بشد(اندکی هم به تربیتش اضافه شد)

راه جلوگیری از بخار کردن شیشه:

1.همیشه در فصل زمستان دکمه گردش هوا رو جوری تنظیم کنید که هوا از بیرون به داخل بیاید نه اینکه دریچه بسته باشه.

2.اهرم بخاری را به گونه ای تنظیم کنید که گرما به سمت شیشه و داخل اتومبیل باشد.

3.صبح زود یکی از شیشه ها رو 5سانت پایین بدید.(در مواقعی که بخاری خاموش است).

4.صبح زود بعد از روشن کردن اتومبیل با دنده1 و 2 با دور موتور 2500 تا 3000 رانندگی کنید تا موتور زودتر گرو شود.

5.بر خلاف تصور بعضی، استفاده از بخاری باعث خنک شدن موتور می شود.نه گرم شدن.بنابراین صبح زود از روشن کردن بخاری صرف نظر کنید اندکی مورد 3 را تحمل فرمایید.

در آخر دوستان بنده را ببخشن.این مطلب بسیار آماتور هست اما واقعآ لازم بود.چون خودم به شخصه خیلی مشاهده کردم.

موفق باشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض تشکر

بهنام جان بابت مطلبی که گذاشتی ممنون .

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض سوخت های توپ

خوب بچه ها سلام عرض کردم

میخوام براتون روش درست کردن یه سوخت توپ رو بگم که بتونین یه کم پرواز کنین .
    یعنی خیلی تو شتاب ماشین تاثیر داره

ولی الان نمیگم . اجازه بدین اول جناب محمد خان ببینه اقا مصطفی دوستش چیزی گفته یا نه . بعد اگه مطالبی که اونا به قول خودشون جمع کرده بودن رو گذاشتن بعد من سوخت خودم رو میگم .

اقا محمد ببین دوستت چیزی در مورد سوخت هم گذاشته یا نه .

اگه کذاشته بده بچه ها قبل اینکه من بدم (هر چند این سوختی که من میخوام به بچه ها یاد بدم یه چیزیه که تو هیچ سایت و کتابی آورده نشده جز سایت خودم . امید وارم یه وقت به اسم آقا مصطفی یا x , y مطالب بنده دزدی نشه آقا محمد !!)
    فقط نری از این سوخت های اماده و از این جور چرندیات که اماده هست رو معرفی کنیا . خیطه . سوخت دستی به بچه ها یاد بده

بچه ها اگه موافق باشین من یه کم دیر تر بزارم رو سایت ضمن اینکه از فردا صبح به مدت 2 روز احتمالا از یاریتون دور میمونم چون یه سمینار 2 روزه داریم دانشگاه دسترسی به نت ندارم .

امید وارم اقا محمد ما رو غافل گیر کنه

خوب محمد جان بگو عزیزم اگه مطلبی دوستت از سوخت داره بده استفاده کنیم .

در ضمن حمید جان اگه پیغامو خوندی یه خبر ما رو هم بگی با مرام .

یا علی

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سو ء استفاده از دوربین کنترل سرعت

دوستای گرامی چند وقت پیش شنیدم یکسری اسپری اومده که براق کننده پلاک هست منتها کاری می کنه وقتی این دوربین های کنترل سرعت فلاش می زنن به دلیل وجود یک ماده خاص پلاک شدیدآ برق رو جذب بعد منعکس می کنه.خلاصه اینکه زمان عکس گرفتن مشخص نمی شه.شما چیزی ازش نمی دونید؟

خودم قبلآ یه سیستمی پیاده کردم که جواب داد اما یه پلیس دید گیر داد اگه ............. به حالت اول برنگردونم ماشین رو می خوابونه.تو تهرانم بعد از این قضیه همه فهمیدن و ........به خاطر همین دنبال اسپری می گردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •