تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 286 از 329 اولاول ... 186236276282283284285286287288289290296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,851 به 2,860 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان سلام
    ممنون میشم نظرتون رو بهم بگین؛
    من یه تبلت لنوو a5500 دارم که چند وقت پیش، خود به خود یه سری برنامه رو دانلود و نصب میکرد و اون برنامه ها دیگه حذف نمیشد؛پرسیدم گفتن یه برنامه ای داری که اینا رو دانلود میکنخ؛من هم هرچی برنامه که فک میکردم اینکارو میکنه رو حذف کردم و درست نشد؛ ریست تو فکتوری کردم و تا یه مدتی هم خوب بود ولی خب باز بعد از چند روز همینجوری میشد و کلا کار باهاش به کلی مختل شده بود؛
    منم به پیشنهاد دوستان برای حذف اون برنامه هایی که حذف نمیشدن، روت کردم و تبلت دانلود میکرد،منم حذف میکردم؛

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    گوشیم جی 2 مینی دارم. الان براش یه اپدیت امد که 241 مگ بود دانلود کردم و نصب کردم. ولی گوشی کوچکترین تغییزی توش ایجاد نشده!!! این اپدیت برای چی بود پس؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    گوشیم جی 2 مینی دارم. الان براش یه اپدیت امد که 241 مگ بود دانلود کردم و نصب کردم. ولی گوشی کوچکترین تغییزی توش ایجاد نشده!!! این اپدیت برای چی بود پس؟؟؟؟؟
    خوب. ممکنه آپدیت ربطی به رابط کاربری نداشته و فقط خود سیستم رو ارتقا داده که لزومن ممکنه کاربر متوجهش نشه. البته معمولن همراه با فایل آپدیت شرکت‌ها یه فایل Release Note‌ هم منتشر می‌کنن که مشخص می‌کنه این آپدیت چه چیزایی رو به‌روز می‌کنه.

4. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    ممنون میشم نظرتون رو بهم بگین؛
    من یه تبلت لنوو a5500 دارم که چند وقت پیش، خود به خود یه سری برنامه رو دانلود و نصب میکرد و اون برنامه ها دیگه حذف نمیشد؛پرسیدم گفتن یه برنامه ای داری که اینا رو دانلود میکنخ؛من هم هرچی برنامه که فک میکردم اینکارو میکنه رو حذف کردم و درست نشد؛ ریست تو فکتوری کردم و تا یه مدتی هم خوب بود ولی خب باز بعد از چند روز همینجوری میشد و کلا کار باهاش به کلی مختل شده بود؛
    منم به پیشنهاد دوستان برای حذف اون برنامه هایی که حذف نمیشدن، روت کردم و تبلت دانلود میکرد،منم حذف میکردم؛
    این خود به خودی تا چه حد خود به خودی بوده؟ یعنی شما برنامه‌ای، آپدیتی، چیزی روی تبلت نصب نکردین و خود به خود دچار این معضل شده؟

به هر حال اگه با فکتوری ریست هم درست نشده، مشکل یه کمی عجیب به نظر می‌رسه. فکتوری ریست یعنی گوشی و کل برنامه‌ها و تنظیماتش برگرده به همون وضعیتی که داخل کارخانه براش تعریف شده.

راه‌حلی که شما استفاده کردی مثل تب‌بر برای مریضیه. یعنی خود مریضی رو درمان نکردین و فقط علائمش رو دارین کنترل می‌کنین. به نظرم اگه با فکتوری ریست و به شرطی که رام دستگاه واقعن تغییری نکرده باشه، مشکل عجیبی براش پیش اومده، که این وضعیت ادامه داره هنوز.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این خود به خودی تا چه حد خود به خودی بوده؟ یعنی شما برنامه‌ای، آپدیتی، چیزی روی تبلت نصب نکردین و خود به خود دچار این معضل شده؟

به هر حال اگه با فکتوری ریست هم درست نشده، مشکل یه کمی عجیب به نظر می‌رسه. فکتوری ریست یعنی گوشی و کل برنامه‌ها و تنظیماتش برگرده به همون وضعیتی که داخل کارخانه براش تعریف شده.

راه‌حلی که شما استفاده کردی مثل تب‌بر برای مریضیه. یعنی خود مریضی رو درمان نکردین و فقط علائمش رو دارین کنترل می‌کنین. به نظرم اگه با فکتوری ریست و به شرطی که رام دستگاه واقعن تغییری نکرده باشه، مشکل عجیبی براش پیش اومده، که این وضعیت ادامه داره هنوز.
    ممنون از توجهتون
    واقعا فکر نمیکنم برنامه عجیب غریبی نصب کرده بودم؛چندتا بازی آفلاین معمول که اکثرا هم دارن؛تلگرام و واتس اپ و اینستاگرام هم تنها استفاده های من از اینترنت برای تبلت بوده؛
    چندتا هم برنامه های فارسی که همونا رو هم حذف کردم که درست شه،ولی نشد؛
    در مورد آپدیت هم یه بار خیلی وقت پیش یه پیغام آپدیت داد که انجام دادم،ولی خب فک کنم بعد از ریست تو فکتوری ها دیگه ملغی شده باشه...

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

7. این کاربر از leynaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

خوب. ممکنه آپدیت ربطی به رابط کاربری نداشته و فقط خود سیستم رو ارتقا داده که لزومن ممکنه کاربر متوجهش نشه. البته معمولن همراه با فایل آپدیت شرکت‌ها یه فایل Release Note‌ هم منتشر می‌کنن که مشخص می‌کنه این آپدیت چه چیزایی رو به‌روز می‌کنه.
    گاهی هم اسمش Changelog هست [emoji4]

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

9. 2 کاربر از FLiKS3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

گاهی هم اسمش Changelog هست [emoji4]

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    دقیقن. خیلی فکر کردم اون موقع که این یادم بیاد. یادم نیومد. ولی Release Note هم درسته. منتهی همون Changelogی که شما گفتی دقیق‌تره.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دقیقن. خیلی فکر کردم اون موقع که این یادم بیاد. یادم نیومد. ولی Release Note هم درسته. منتهی همون Changelogی که شما گفتی دقیق‌تره.
    اتفاقا منم Release note رو یادم رفته بود تا پست شما رو خوندم گفتم چقد خوب شد یادم اومد
    انگار واسه هردومون سود داشت

13. این کاربر از FLiKS3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون از توجهتون
    واقعا فکر نمیکنم برنامه عجیب غریبی نصب کرده بودم؛چندتا بازی آفلاین معمول که اکثرا هم دارن؛تلگرام و واتس اپ و اینستاگرام هم تنها استفاده های من از اینترنت برای تبلت بوده؛
    چندتا هم برنامه های فارسی که همونا رو هم حذف کردم که درست شه،ولی نشد؛
    در مورد آپدیت هم یه بار خیلی وقت پیش یه پیغام آپدیت داد که انجام دادم،ولی خب فک کنم بعد از ریست تو فکتوری ها دیگه ملغی شده باشه...

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
    آپدیت رام (آپدیت فرمویر) در واقع سیستم گوشی/تبلت رو ارتقا می‌ده. انگار که شما تبلتتون رو جدید از کارخانه با سیستم یا رام جدید تحویل گرفتین. این جوری با فکتوری ریست روی همین رام جدید ریست می‌شین و به تنظیمات قبلی دیگه برنمی‌گرده. مثلن اگه موقع خرید اندروید کیت‌کت باشه و بعد از آپدیت بشه لالی‌پاپ با فکتوری ریست دیگه به کیت‌کت برنمی‌گرده و روی همین لالی‌پاپ ریست می‌شه.

به هر حال اگه مشکلتون هنوز پابرجاست باید بگردین دنبال رام رسمی شرکت سازنده به ویژه همون رامی که زمان خرید و ساخت روش بوده و اون رو روی تبلت دوباره فلش کنید. این جوری مشکلتون قاعدتن باید حل بشه.

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان

گوشی اندرویدی به ویروس Tapsnake مبتلا شده

چطوری و با چه نرم افزاری میشه پاک کرد؟

گوشی روت نشده
    اندرویدش 4.2 هست

درضمن این برنامه یا برنامه مخرب دیگه ایی هم هست که خودبخود به نت وصل میشه و برنامه های مختلفی دانلود میکنه

کمک کنید لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •