تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: نصب ویندوز بر روی هارد اکسترنال 2 ترابایت

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اما تا اونجايي كه من ديدم هارد اكسترنال چيزي نيست بجز هارد اينترنال + يه تبديل sata به usb كه با جدا كردن اون تبديل مي شه اون رو به هارد داخلي تبديل كرد.
    اين كليپ رو نگاه كنيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

2 باز کردن هارد عاقلانه نست

اين كليپ رو نگاه كنيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عجبا. پس چیزی که به ما قالب کردن ققط یه هارد اینترناله که یه تبدیل یو اس بی و قاب خوشکل روش انداختن.
    مشکل اینجاست که ما هارد اکسترنال رو بخاطر قابلیت حمل و نقل و نصب آسونش خریدیم. وگرنه میرفتیم یه دونه اینترنال میخریدیم. چیزی که من فکر میکنم اینه که آیا اون کابلای تبدیل یو اس بی به ساتا میتونن کار این برد تبدیل ساتا به یو اس بی رو برعکس انجام بدن و بشه از هارد اکسترنال با قابلیت ساتا هم استفاده کرد.
    این دوستمون که هارد سیگیت دارن میتونن تست کنن. نمیدونم کجا رفته. سیگیت 1 تابایت مدل گو فلکس یه درب کشویی داره که کل قیمت تبدیل ساتا به یو اس بی تو اون قسمت هست و برای استفاده بهتر کاری کردن که اگه خواستین از هارد در حالت یو اس بی هم استفاده کنین کارتون راحت باشه. ای کاش یه نفر از این هاردا داشت یه تست میکرد بهمون میگفت.
    خودمم جرات ندارم هارد رو باز کنم 2 سال گارانتی داره. تازه باز کردنشم فایده نداره چون من میخوام به صورت اکسترنال استفاده کنم.

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

خیلی ممنون. یه سوال به ذهن من رسید. این مدل سیگیت شما روپوشی نداره که باز شه و بشه بهش کابل ساتا وصل کرد؟ یه مدل سیگیت 1 ترا من میخواستم بگیرم اینجوری بود و یو اس بی 3 هم ساپورت میکرد و میشد به ساتا تبدیلش کرد، کسی در اون حالت تست نکرده ببینه میشه؟

نه هاردی که من دارم همچین قابلیتی نداره
    اینم عکس هارد من

این چیزی هم که شما میگید یکم عجیبه اگر قرار هارد اکسترنال رو باز کنیم از دوباره بهش ساتا بزنیم خوب چی کاری هست همون اول بریم یه اینترنال بگیریم که ساتا هم داشته باشه دیگه چه کاری هست اکسترنال رو تبدیل به اینترنال کنیم !!!!!!

5. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نه هاردی که من دارم همچین قابلیتی نداره
    اینم عکس هارد من

این چیزی هم که شما میگید یکم عجیبه اگر قرار هارد اکسترنال رو باز کنیم از دوباره بهش ساتا بزنیم خوب چی کاری هست همون اول بریم یه اینترنال بگیریم که ساتا هم داشته باشه دیگه چه کاری هست اکسترنال رو تبدیل به اینترنال کنیم !!!!!!
    من کی همچین حرفی زدم؟ من گفتم همون هارد اکسترنال رو یه کابل ساتا بهش بزنیم و وصل کنیم به پشت کیس که قابلیت بوت داشته باشه. هر وقت هم کهخواستیم هارد رو به حالت یو اس بی استفاده کنیم. که این رو من تو هاردای گو فلکس سیگیت دیدم. هون مدل که منتخب کاربرای CNET هم هست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ای بابا کسی نبود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام من یه هارد 1t و یک هارد 500g دارمو میخوام دو ویندوز رو این 2 هارد رو یک کیس بریزم به طوری که از هم مجزا باشند لطفا راهنمایی کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •