تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 27 اولاول ... 1521222324252627 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 262

نام تاپيک: ADSL Shahrad / شرکت شهراد

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سلام دوستان،

الان یک هفته است این ISP اعصابمو ریخته به هم. 256 ده گیگ دارم ازشون. تا قبل از این خوب بود اما از اول این هفته پینگ و سرعت افتضاح شده. بقیه هم همین مشکلو دارند؟

مرکز تلفن سعادتمند چه ISP پیشنهاد میدین؟ اگه بخواد اینجوری پیش بره سرویسمو قطع میکنم میرم یه جای دیگه.

الان دانلود داشتم با IDM به زور بهم 100 داد در صورتیکه قبلا بالای 300 میگرفتم.

شبانه برام مهم نیست فقط یه اینترنت سریع و بدون فراز و نشیب%(

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا جدیدا مثل اینکه سرویس هاشونو تغیر دادن کسی دیده ؟ همه نامهدودارو ورداشتن و فقط 128 گذاشتن

پروفشنال Molibden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شهراد جدیدا افتضاح شده و شدیدا قیمتارو برده بالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام

کاملا تایید میشه

من از سال 86 مشترک ثابتشون بودم. 3 تا اکانت هم ازشون داریم.

سرویسی که من ازشون میگیرم، ماهانه یازده تومن اضافه کردن ازون ور هم سرعتم رو یک دهم کردن. از همه بدتر قطع و وصلش هم زیاد شده. رفتم یه مودم جدید خریدم دیدم نه داستان همچنان ادامه داره.

خدا بخواد میخوام رو یه خط دیگمون پارس آنلاین ثبت نام کنم. قیمتش پایینتره. امیدوارم خوب باشه وگرنه دیگه ADSL جمع میکنم میرم سمت 3G همراه اول 4G ایرانسل خدا رو شکر هردوشون تو خونه ما سرعت خوبی دارن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

کاملا تایید میشه

من از سال 86 مشترک ثابتشون بودم. 3 تا اکانت هم ازشون داریم.

سرویسی که من ازشون میگیرم، ماهانه یازده تومن اضافه کردن ازون ور هم سرعتم رو یک دهم کردن. از همه بدتر قطع و وصلش هم زیاد شده. رفتم یه مودم جدید خریدم دیدم نه داستان همچنان ادامه داره.

خدا بخواد میخوام رو یه خط دیگمون پارس آنلاین ثبت نام کنم. قیمتش پایینتره. امیدوارم خوب باشه وگرنه دیگه ADSL جمع میکنم میرم سمت 3G همراه اول 4G ایرانسل خدا رو شکر هردوشون تو خونه ما سرعت خوبی دارن.

همینطوره
    دوباره بعد از مدت کوتاهی یه پله دیگه قیمت بالا بردند.
    دوباره سرویس های حجم بالاشون رو حذف کردند و انتخاب رو محدود کردند .تو بعضی مناطق حداقل دو ماهه باید شارژ کنی !
    داون استریم رو تا جایی که تونستن آوردند پایین
    کیفیت سرویس و پاسخگوییشون هم افتضاح!

منم کاربر چندین سالشون هستم و زمانی که کاربرشون کم بود خیلی عالی بود.به خیلیا پیشنهاد دادم و راضی بودند.
    الان که پورت های خالی مناطق کم شده اینا از اب گل الود ماهی میگیرن.
    کیفیت رو اوردن پایین تا جایی که میتونن کاربر بگیرن.

سمت شهراد نرین

پروفشنال Molibden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان که پورت های خالی مناطق کم شده اینا از اب گل الود ماهی میگیرن.
    دقیقا مخابرات با سیاست های افتضاحش باعث این اشفته بازار شده!

7. این کاربر از Molibden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    من سرویس خودم رو جمع کردم. الان نامحدود مخابرات دارم و شش ماهه ایرانسل. خیلی هم راضیم. ولی متاسفانه هنوز دو تا سرویس از شهراد داریم. متاسفانه شهراد دوباره گرون کرده و از همه بدتر اینکه تو گزینه های نامحدودش زده مثلا فلان گیگ سرعت بالا. منم گول کلاه برداریشون خوردم و دو ماه دیگه برای پدر خانمم شارژ کردم. باورتون نمیشه برادر خانمم زنگ زد گفت سرعت پایینه رفتم خونشون تست کردم دیدم درست میگه. سرعت نامحدود صد و بیست و هشت اوردن رو ده دوازده. منم کفرم درومد زنگ زدم هرچی از دهنم در می اومد بهشون گفتم. اون بدبختیم که داشت جواب میداد گفت ما کاره ای نیستیم سیاست جدید شرکته! منم تهش ازش عذرخواهی کردم. ولی متاسفانه دیر متوجه شدم همچین کلکی زدن. پدرمم دو ماه دیگه اینترنتشون شارژ کرده بود. پایان این دوره هر دو تا خط جمع میکنم.

- - - Updated - - -

سلام
    من سرویس خودم رو جمع کردم. الان نامحدود مخابرات دارم و شش ماهه ایرانسل. خیلی هم راضیم. ولی متاسفانه هنوز دو تا سرویس از شهراد داریم. متاسفانه شهراد دوباره گرون کرده و از همه بدتر اینکه تو گزینه های نامحدودش زده مثلا فلان گیگ سرعت بالا. منم گول کلاه برداریشون خوردم و دو ماه دیگه برای پدر خانمم شارژ کردم. باورتون نمیشه برادر خانمم زنگ زد گفت سرعت پایینه رفتم خونشون تست کردم دیدم درست میگه. سرعت نامحدود صد و بیست و هشت اوردن رو ده دوازده. منم کفرم درومد زنگ زدم هرچی از دهنم در می اومد بهشون گفتم. اون بدبختیم که داشت جواب میداد گفت ما کاره ای نیستیم سیاست جدید شرکته! منم تهش ازش عذرخواهی کردم. ولی متاسفانه دیر متوجه شدم همچین کلکی زدن. پدرمم دو ماه دیگه اینترنتشون شارژ کرده بود. پایان این دوره هر دو تا خط جمع میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان نت حجمی شهراد سرعت تک لینک چطور هست؟ حجم خوری داشته یا نه؟ موندم شهراد بگیرم یا برگردم فن آوا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان شهرادی

وضعیت پینگ و قطعی و سرعت سرویس‌های حجمی شهراد چه طوره؟
    سرعت شبانه رایگانش چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

واقعا کسی نیست جواب بده؟؟ الان اوضاع شهراد چطوری هست؟ شبانه رایگان از چهار تا ده صبح چطوری هستش؟ اوضاع تک لینک چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •