تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1661 از 1746 اولاول ... 661116115611611165116571658165916601661166216631664166516711711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,601 به 16,610 از 17454

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

10 میلیون نفر این کارو میکنن.
    اونوقت فقط به 5 نفر اسکین میدن...
    خخخخخخخخخخخخخشما هم خیلی فداکار تشریف داری بپا چشت نکنن.
    ولی درکل ارادتون برا گرفتن اسکین Free خیلی قویه
    بیا
    خوبی هم میکنی اینطوری میگن
    بابا 100 میلیون شرکت کنند. مجانیه شانست رو امتحان می کنی دیگه

-------------------------------------------------------------------------------------------------

جلل خالق
    من الان یک بازی نرمال بازی کردم. سگی سگی لگ و 2ثانیه دیلی گاهی. ( البته خدایش خوب بازی کردم =)) )
    بعد رفتم آرام خوب بود
    خوب
    جالبه که تو آرام لگ نیست
    ولی تو نرمال لگه
    به نظرم از ریوت هستش؟ نه از صبادز

من رفتم به ریوت پست دادم که تو بازی نرمال سگی سگی سگی لگ دیلی هستش. حتی 10 ثانیه گاهی و گیم پشت سر هم فریز میشه
    ولی تو آرام درسته
    پس این معنی رو میده که مشکل از نت من نیست از خود ریوته
    اگر کسی دیگه ای هم لگ هستش بیاد تو این پست و بگه که اون هم لگه
    boards.euw.leagueoflegends.com/en/c/help-support-en/vAmEYQfH-super-super-hard-lag-delay
    Last edited by madmaster_3d; 22-12-2015 at 23:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اقا ریوت مثله اینکه میخواد یکارایی بکنه تا مشکل لگ و پینگ بالا تا حدودی رفع بشه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا اونجا که من فهمیدم میخواد شبکه ای درست کنه که گیمر ها بدون واسطه به گیم سرور وصل بشن و یک ارتباط مستقیم به وجود بیاد .

3. این کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اقا ریوت مثله اینکه میخواد یکارایی بکنه تا مشکل لگ و پینگ بالا تا حدودی رفع بشه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا اونجا که من فهمیدم میخواد شبکه ای درست کنه که گیمر ها بدون واسطه به گیم سرور وصل بشن و یک ارتباط مستقیم به وجود بیا
    من این رو گفته بودم. یک برنامه هم گزاشته دانلود می کنی اجرا می کنی. بعد یک فایل تکست درست می کنه آپ می کنی که مثلا بهشون بگه ما لگ داشتیم نداشتیم
    اما نکته جالب

از وقتی این کار رو کردم. ظهر عصرها لگ نبودم ولی این فایل رو برای ریوت فرستادم و ریوت لطف کرد کاری کرد که ظهر و عصر هم سگی سگی لگ بشه

جالبه آرام بازی می کنم درسته ؟ ولی تو نرمال اینجوریه . یعنی خود اکس پکه هم نمی تون جلو برنزها با این لگ بازی کنه

راستی در مورد سایت لول اسکیل
    شما باید ایدی بازیتون رو هم تو سایت ورفای کنید
    من ایدیم رو میزنم میگه اصلا وجود نداره . نمیدونم چرا برای من اینجوری شده

Last edited by madmaster_3d; 23-12-2015 at 10:20.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من این رو گفته بودم. یک برنامه هم گزاشته دانلود می کنی اجرا می کنی. بعد یک فایل تکست درست می کنه آپ می کنی که مثلا بهشون بگه ما لگ داشتیم نداشتیم
    اما نکته جالب

از وقتی این کار رو کردم. ظهر عصرها لگ نبودم ولی این فایل رو برای ریوت فرستادم و ریوت لطف کرد کاری کرد که ظهر و عصر هم سگی سگی لگ بشه

جالبه آرام بازی می کنم درسته ؟ ولی تو نرمال اینجوریه . یعنی خود اکس پکه هم نمی تون جلو برنزها با این لگ بازی کنه

راستی در مورد سایت لول اسکیل
    شما باید ایدی بازیتون رو هم تو سایت ورفای کنید
    من ایدیم رو میزنم میگه اصلا وجود نداره . نمیدونم چرا برای من اینجوری شده

هنوز که کاری نکرده اون فایل هم حکم report رو داره که ریوت توسط اون فایل یکسری تست ها از سویچ های شبکه میگیره تا وضیعت isp و اینترنت رو در منطقه شما ببینه در چه حده تا در اینده بتونه بستری فراهم کنه تا بهترین ارتباط رو داشته باشی

6. این کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت AkhSureros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015
    محل سكونت
    هر جا رام بدن

پيش فرض

نمیدونم چرا ولی احساس می کنم ریوت تا پول بالا اسکین ندی نمیزاره رنکد ببری.
    هی مجبوری با یه مشت نوب هم تیمی بشی.
    مجبورت می کنه هی دیموت بشی.

8. این کاربر از AkhSureros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نمیدونم چرا ولی احساس می کنم ریوت تا پول بالا اسکین ندی نمیزاره رنکد ببری.
    هی مجبوری با یه مشت نوب هم تیمی بشی.
    مجبورت می کنه هی دیموت بشی.

یواش یواش داری باهوش میشی
    من یک بار بازی می کردم. یک اشه تو تیم دشمن بود فوق نوب. سی اسش تو تایم 30 باید 210 باشه ماله این 70 بود. همش هم مرده بود. یعنی فوق فوق نوب بود. رفتم دیدم وین ریتش 70% هستش چرا اسکیل ؟ تیم ورک ؟ نه چون مایه دار بوده اسکین زیاد خریده و راحت تا گلد حداقل میره

دوستان یک چیزی میگم به اینجا ربطی نداره
    ولی خدا وکیلی اگر به هر نوع شبکه اجتماعی مثل واست آپ و .... دسترسی دارید این رو اطلاع رسانی کنید
    شبکه تیک تی وی Tik tv میاد میگه زنگ بزنید مثلا بگید اختلاف این عکس ها چیه بعد 600 هزار تومان ببرید. خدا شاهده من 19 بار زنگ زدم و گاهی 3 4 دقیقه پشت خط بودم. بد تلفن هوشمندشون هی میگه تبریک میگم شما درست تماس گرفتید لطفا منتظر بمانید. بعد از اون طرف مجری شبکه هی میگه دوستان تماس بگیرید چرا تماس نمیگیرید. یعنی این شبکه حقه باز میاد کلی از این تلفن هایی که هموطن های ما میزنند پول در میاره و آخرش هم یکی از خودشون زنگ میزنه و الکی میگن آفرین برنده شدید. تو رو خدا این رو به هر شکلی می تونید اطلاع رسانی کنید تا این مردم بیچاره ایران بیشتر از این ضرر نکنن. مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یواش یواش داری باهوش میشی
    من یک بار بازی می کردم. یک اشه تو تیم دشمن بود فوق نوب. سی اسش تو تایم 30 باید 210 باشه ماله این 70 بود. همش هم مرده بود. یعنی فوق فوق نوب بود. رفتم دیدم وین ریتش 70% هستش چرا اسکیل ؟ تیم ورک ؟ نه چون مایه دار بوده اسکین زیاد خریده و راحت تا گلد حداقل میره

دوستان یک چیزی میگم به اینجا ربطی نداره
    ولی خدا وکیلی اگر به هر نوع شبکه اجتماعی مثل واست آپ و .... دسترسی دارید این رو اطلاع رسانی کنید
    شبکه تیک تی وی Tik tv میاد میگه زنگ بزنید مثلا بگید اختلاف این عکس ها چیه بعد 600 هزار تومان ببرید. خدا شاهده من 19 بار زنگ زدم و گاهی 3 4 دقیقه پشت خط بودم. بد تلفن هوشمندشون هی میگه تبریک میگم شما درست تماس گرفتید لطفا منتظر بمانید. بعد از اون طرف مجری شبکه هی میگه دوستان تماس بگیرید چرا تماس نمیگیرید. یعنی این شبکه حقه باز میاد کلی از این تلفن هایی که هموطن های ما میزنند پول در میاره و آخرش هم یکی از خودشون زنگ میزنه و الکی میگن آفرین برنده شدید. تو رو خدا این رو به هر شکلی می تونید اطلاع رسانی کنید تا این مردم بیچاره ایران بیشتر از این ضرر نکنن. مرسی
    مگه کسیم زنگ میزنه هنوز ؟
    اینا 6-7 ساله پیش رو مد بودن ....
    معلومه کلابردارن خوب نیاز به زنگ زدن نداره که. اون هایی هم که جواب میده مجری همکاراشن از استدیو زنگ میزنن . حقشونم اینه که مثلا میان یه سوال ساده طرح میکنن بعد کلی راهنمایی های ضایع و نزدیک میکنن بعد هی بع عنوان شرکت کننده زنگ میزنن جواب پرت و ضایع میدن بعد شما که خونه نشستی میگی این اسکولارو جواب سوسک هست مثلا و کاملا واضحه که سوسکه با توجه با راهنمایی ها بعد هم به خیال اینکه ملت چقدر اسکولا و شما اخرت مغزی تلفن رو برمیداری تا جواب سوال که 100% درسته رو بدی و راحت جایزه مثلا 5 ملیونی رو ببری اما غافل از اینکه داری فقط پول میریزی به جیب این کلاه بردار ها
    Last edited by DANT3; 23-12-2015 at 22:55.

11. 2 کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

مگه کسیم زنگ میزنه هنوز ؟
    اینا 6-7 ساله پیش رو مد بودن ....
    معلومه کلابردارن خوب نیاز به زنگ زدن نداره که. اون هایی هم که جواب میده مجری همکاراشن از استدیو زنگ میزنن . حقشونم اینه که مثلا میان یه سوال ساده طرح میکنن بعد کلی راهنمایی های ضایع و نزدیک میکنن بعد هی بع عنوان شرکت کننده زنگ میزنن جواب پرت و ضایع میدن بعد شما که خونه نشستی میگی این اسکولارو جواب سوسک هست مثلا و کاملا واضحه که سوسکه با توجه با راهنمایی ها بعد هم به خیال اینکه ملت چقدر اسکولا و شما اخرت مغزی تلفن رو برمیداری تا جواب سوال که 100% درسته رو بدی و راحت جایزه مثلا 5 ملیونی رو ببری اما غافل از اینکه داری فقط پول میریزی به جیب این کلاه بردار ها
    من کلا دفعه اولم بود تو یک مسابقه تلفنی میخواستم شرکت کنم.
    بعد این گفتش که در حال تست هستش
    جایزه 600 تومان بود من 19 بار زنگ زدم مثل اسکل ها. مادر..... جواب نمیدادن. بعد مجری ساعت 8:30 میگفت مسابقه وقتش داره تموم میشه. بعد ساعت 10:15 فکر کنم یارو که صداش مثل دیشبی بود ( چقدر تابلو ) زنگ شد و گفت جواب اینه
    بعد سوتی بعدی اینکه مجری گفت هر کی زنگ بزنه ما شماره حساب و اسم طرف رو میپرسیم ولی هیچی ننوشت
    یعنی خداییش بعضی از مردم این کشور خیلی دزد هستند. چه پولیه خداوکیلی اینها میخورند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

سونا ساپورت دشمن با 5 ای پی طوری دمیج میداد انگار 100 تا ای پی داره. چون یک اسکین گرون دج سونا خریده این ریوت
    Last edited by madmaster_3d; 25-12-2015 at 16:57.

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من کلا دفعه اولم بود تو یک مسابقه تلفنی میخواستم شرکت کنم.
    بعد این گفتش که در حال تست هستش
    جایزه 600 تومان بود من 19 بار زنگ زدم مثل اسکل ها. مادر..... جواب نمیدادن. بعد مجری ساعت 8:30 میگفت مسابقه وقتش داره تموم میشه. بعد ساعت 10:15 فکر کنم یارو که صداش مثل دیشبی بود ( چقدر تابلو ) زنگ شد و گفت جواب اینه
    بعد سوتی بعدی اینکه مجری گفت هر کی زنگ بزنه ما شماره حساب و اسم طرف رو میپرسیم ولی هیچی ننوشت
    یعنی خداییش بعضی از مردم این کشور خیلی دزد هستند. چه پولیه خداوکیلی اینها میخورند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

سونا ساپورت دشمن با 5 ای پی طوری دمیج میداد انگار 100 تا ای پی داره. چون یک اسکین گرون دج سونا خریده این ریوت
    اگر اینجوری بود الان دیگه lol وجود نداشت
    میخوای بگی بازی p2w شده دیگه اگر اینجوری باشه دیگه هیچ کس بازی نمیکنه مثل خیلی از بازی های p2w .

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اگر اینجوری بود الان دیگه lol وجود نداشت
    میخوای بگی بازی p2w شده دیگه اگر اینجوری باشه دیگه هیچ کس بازی نمیکنه مثل خیلی از بازی های p2w .
    خیلی از دوستان با من موافقن سر قضیه اسکین
    من ای دی سی بودم 30 40 تا مجیک رسیست داشتم. سونا لول 3 4 با 5 ای پی ؟ می تونست من رو 4تا هیت کنه فکر کنم
    یعنی تخیلی دمیج میداد
    اون اسکین دی جی رو داشت
    من خودم مثلا رایون بازی می کنم. بعد ای با کیو میزنم مثلا یک قدری میپره جلو
    بعد میبینم یارو اسکین داره یک جامپ تخیلی میزنه
    قدرست اسکین رو دست کم نگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •