من از اینترنت ثبت نام کردم
من از اینترنت ثبت نام کردم
یک مشکل با ایرانسل:
هر کس با موبایل برای من زنگ میزنه شماره تلفن او نشون نمیده ولی تلفن ثابت نشون میده
چه طور میتونم این این مشکل رو برطرف کنم
ماله منم دیروز اینطوری بود، امروز نمی دونم!
شاید مشکل از خودشون!
حل می شه انشاء الله!
من در اصفهان هر کس از تلفن ثابت زنگ بزنه شماره نمی افته ولی از موبایل می افته . امیدوارم این مشکل را زود حل کنند.
من هم دقیقا همین مشکل شمارو داشتم البته برعکسشو یعنی هرکی از موبایل زنگ میزد شمارش می افتاد ولی وقتی از ثابت زنگ می زد شمارش نمی افتاد. اولش که سیمکارتمو خریدم هیچ شماره ثابتی رو نشون نمیداد ولی به مرور زمان بهتر شد و الان دیگه خیلی کم پیش میاد همچین اتفاقی بیفته.نگران نباش کمکم درست میشه بالاخره هر اپراتوری که تازه میاد یکم طول می کشه تا جا بیفته.
آخه این مخابراط تو 14 سال چه غلطی کرده؟ پوشش کل کشور که هیچوقت در دسترس نیستی؟ ایرانسل تو 5 ماه 70 شهر+اینترنت+ام ام اس+آنتن دهی قوی+.... چرا نمیخوای حقیقت رو قبول کنی؟
شركت ايرانسل اعلامكرد سرويسGPRS(اينترنت تلفن همراه) اين شركت مرحلهاي از دهم اسفندماه جاري براساس ميزان استفاده بيشتر از پيام كوتاه، عمومي خواهد شد.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایرنا، " عدنان مصلايي" مدير روابط عمومي اين اپراتور تلفن همراه، گفت كه اين سرويس هماكنون بطور آزمايشي براي حدود ۳۰۰مشترك برقرار شده و بازخورد مناسب آن دريافت شده است.
وي گفت: سرويس MMS(سرويس ارسال پيام تصويري) ايرانسل نيز از آخر سال جاري و سرويس )GPSموقعيت ياب) نيز پس از كامل شدن سايتهاي BTSايرانسل در تهران، در اختيار مشتركان قرار خواهد گرفت.
به گفته مصلايي، شهرهاي كرمانشاه، خرمآباد و مشكين شهر ظرف هفته اخير بهشبكهايرانسل پيوستهاند و در اين شهرها سيمكارت اين اپراتور عرضه ميشود.
از ۳۰آبانماه گذشته، شبكه ايرانسل بتدريج در شهرهاي تهران ، تبريز ، مشهد، اروميه، مراغه، ساري، قم، اردبيل و شيراز به بهرهبرداري رسيده و در اين شهرها سيمكارت تلفنهاي اين شركت فروخته شده است.
iritn.com
گل گفتی گل پسر.نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این GPS که انشاالله بچه ها می دونن چیه دیگه؟
همونه که وقتی زنگ می زنی به طرف، موقعیتش رو می بینی.
با GPRS اشتباه نگیرید
من الان روی دکستاب گوشیم حرف جی اومد اما اسسس پوینتم اشتباه چی کار کنم؟
اختلال ها و یک ماه فرصت برای ایرانسل
۲ اسفند ۸۵
یکی از خوانندگان سایت آي تي آنالايز با ارسال مطلبی ضمن اشاره به بروز برخی مشکلات شبکه ایرانسل خواستار تحقق وعده های این شرکت شده است. در این متن امده است: تماسهای تلفنی ایرانسل پس از واگذاری سیم کارتهای اعتباری به شدت با اختلال روبرو شده و تماسهای تلفنی از ایرانسل به ایرانسل و به اپراتورهای دیگر و همچنین تماس به ایرانسل در ساعاتی از روز تقریباً غیر ممکن میشود.
مشترکین ایرانسل هنگام شماره گیری مکراراً با پیغام network busy و یا قطع مکالمه روبرو میشوند و پس از چندین بار شماره گیری و برقراری ارتباط نیز متوجه میشوند صدا به صورت یک طرفه میباشد.
اختلال smsهای ایرانسل نیز که چندی پیش تا حدی بر طرف شده بود ، دوباره به وضعیت قبل در آمده و پیام های کوتاه با تاخیر و گاهی اصلاً به دست گیرنده نمیرسند.
همچنین ایرانسل اعلام کرده بود از بهمن ماه قبوض مشترکین به صورت ثانیه ای محاسبه می شود ، در صورتی که در تماس تلفنی با یکی از اپراتورهای ایرانسل ، اظهار بی اطلاعی نمود و اضافه کرد هنوز هیچگونه خبری حتی در مورد زمان انجام این کار به ما ابلاغ نکردند.
شرکت ایرانسل زمان رفع تمامی مشکلات در شبکه را پایان این سال اعلام کرده ، مشکلاتی که تا پایان آذر ماه قرار بود برطرف شود ،در صورتی که تا پایان سال فقط یک ماه باقی مانده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)