تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: هارد اكسترنال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض هارد اكسترنال

با سلام من يه هارد اكسترنال 1 ترابايت دارم توش مطالب مهمي دارم حدود 100 گيگش خالي مونده هيچ مشكلي هارد نداره تمام فايلها و پوشه هام همه نمايش داده ميشن بجز يه دونه يعني يه پوشه هست كه داخل كامپيوتر ميزنه پوشه خاليه در حالي كه حدود 300 گيگ داخلش چيزي هست و خود به خود اينطوري شده و فقط وقتي به دستگاه ديجيتال وصل ميكنم تمام اون مطالب همون پوشه مياد و همشم فيلمه پخش ميشن بدون هيچ مشكلي ولي دوباره به كامپيوتر وصل ميكنم پوشه خاليه خيلي مورد عجيبيه اعصابمو ريخته بهم حتي اون پوشه قابل ريكاوري هم نيس لطفا كمكم كنيد مطالبش برام مهمه...
    Last edited by nabb; 21-12-2015 at 02:03.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

با سلام من يه هارد اكسترنال 1 ترابايت دارم توش مطالب مهمي دارم حدود 100 گيگش خالي مونده هيچ مشكلي هارد نداره تمام فايلها و پوشه هام همه نمايش داده ميشن بجز يه دونه يعني يه پوشه هست كه داخل كامپيوتر ميزنه پوشه خاليه در حالي كه حدود 300 گيگ داخلش چيزي هست و خود به خود اينطوري شده و فقط وقتي به دستگاه ديجيتال وصل ميكنم تمام اون مطالب همون پوشه مياد و همشم فيلمه پخش ميشن بدون هيچ مشكلي ولي دوباره به كامپيوتر وصل ميكنم پوشه خاليه خيلي مورد عجيبيه اعصابمو ريخته بهم حتي اون پوشه قابل ريكاوري هم نيس لطفا كمكم كنيد مطالبش برام مهمه...
    نگاه کنید فایلای مخفی نشدند
    پرید تو پروپرتیس ببینید هیدن نشدن
    اینی که میگید شبیه مخفی شدن فابلای فلشه یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

نه مخفي نشده چن بار امتحان كردم اگه مخفي شده بود حداقل حجم پوشه مشخص ميشد ولي الان حجمش تو كامپيوتر صفره وقتي رو پوشه هستم ولي داخل دستگاه ديجيتال همشون باز ميشه

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نگاه کنید تو گوگل سرچ کنید نشان ندادن فایل های هارد اکسترنال تا براتون کلی مطلب بیاره حالا شما این صفحه رو بخونید ببینید مشکلتونو قابل حل هست یا نه

ولی قبلش ویروس کشی کنید شاید ویروس گرفته باشه با نود ویروس کشی نکنید ویروس کش ضعیفیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

اين دوستمون ميگه من اسكن كردم فايلها رو نشون ميده ولي من اسكن ميكنم نشون نميده تو همون ويروس كش تنها جاييه كه نشون ميده دستگاه ديجيتاله

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اين دوستمون ميگه من اسكن كردم فايلها رو نشون ميده ولي من اسكن ميكنم نشون نميده تو همون ويروس كش تنها جاييه كه نشون ميده دستگاه ديجيتاله
    نگاه کنید اگر عجله ندارید بذارید فردا تا مسئول هارد فکر کنم آقایی به نام عطا هستند
    پیام شما رو ببینند جوابتونو میدن
    ولی از طریق دستگاه دیجیتال نمیتونید فایلایتونو تو یه جای دیگه کپی کنید تا مطمئن بشید اگر فایلاتون هم پاک شدن خیالتون راحت باشه

7. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

نه امكانش نيس حتي اگه ميشد داخل همون دستگاه ديجيتال فايلها رو كات كنم به يك پوشه ديگه مشكلم حل بود به هر حال ممنونم ك راهنمايي كرديد

9. این کاربر از nabb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

و فقط وقتي به دستگاه ديجيتال وصل ميكنم تمام اون مطالب همون پوشه مياد و همشم فيلمه پخش ميشن بدون هيچ مشكلي
    با توجه به جمله بالا ، من پیشنهاد میکنم لینوکس لایو رو تست کنید . در صورتیکه اطلاعات قابل رویت هست منتقل کنید به فضای دیگه .
    +
    روشی که در سایت زیر گفته شده رو هم تست کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگر اطلاعات هیدن نشده و هارد ویروسی هم نیست یا با لینوکس لایو تست کنید اگر نشد ریکاوری اطلاعات بهترین راه است

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

ممنونم از راهنماييت ولي من با لينوكس لايو كار نكردم و نميدونم بايد چيكار كنم دقيقالطفا توضيحي كامل بديد

اقا دمت گرم با لينوكس همه رو نشون ميده ولي كات نميشه تو يه پوشه ديگه
    Last edited by nabb; 22-12-2015 at 04:59.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •