با سلام به دوستان عزیز
زمانی که میخوام فایلی رو از روی گوشی به پی سی یا لپ تاپ منتقل کنم این پیغام ظاهر میشه و تمامی پنجره ها رو میبنده.ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید که چطور این مشکل رو برطرف کنم
با سپاس فراوان
موفق باشید
با سلام به دوستان عزیز
زمانی که میخوام فایلی رو از روی گوشی به پی سی یا لپ تاپ منتقل کنم این پیغام ظاهر میشه و تمامی پنجره ها رو میبنده.ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید که چطور این مشکل رو برطرف کنم
با سپاس فراوان
موفق باشید
سلام
گوشی هواوی وسط صفحه لمسش کار نمیکنه. انگار خود به خود اینجوری شده. مشکلش چیه؟
سلام دوستان من اینستاگرام / توئیتر میرم کیبورد گوشیم شکلک نداره[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم شکلکش بیاد
فعلا همین دوتا فیسبوک هنوز امتحان نکردم
اخه یه برنامه گرفتم نمیتونم برم داخل باهاش
از بازار دانلود کردم
مدل گوشی
I new v3plus
فیسبوک چی کار کنم با گوشی برم
Last edited by R#z@-R2; 07-12-2015 at 00:42.
سلام دوستان
من دوستم یک گوشی ویسان مدل هگزا داره
نت اش وصله اما مرورگر صفحه ایی را باز نمی کنه همش پیغام پ-روکسی میده در حالی که به هیج قند شکنی وصل نیست
اما مسنجرها به راحتی تمام کار میکنند مثل لاین وایبر وتلگرام و...
خط اش هم رایتل هست البته با همراه اول وایرانسل هم همینطوری نشد که نشد
جالبتر اینکه اصلا نمیشه apn که جدید و دستی خودمون درست کردیم انتخاب کنیم (یعنی همچین قابلیتی نداره)
ریست فکتوری جواب نداد
میخاستم وایب کنم زبان منوی ریکاوری اش چینی هست
اگر کسی میتونه بگه چطوری با زبان چینی وایب کنم
سلام
خودِ اون گوشی و لپ تاپ نمیتونه مستقیم یه همون وای فای وصل بشه ؟
نه... یه طوریه که من با گوشی به wifi وصل میشم... ولی میخوام اینترنت گوشی رو انتقال بدم به لپتاپ.... یعنی گوشی داره از wifi استفاده میکنه بعد باهاش بشه هات اسپات کرده برای لپتاپ
سلام گوشیم هواوی g7 بیلد 239هست هربار که بازی کلش لود میشه بین145تا 160 مگ فایل کش ایجاد میشه قبلا اینطوری نبود هم گوشی کند میشه هم شارژ زود تموم میشه برنامه و بازی سنگین روی گوشی نصب نیست قبلا هم مدرن کمبات هم آسفالت و کلی برنامه داشتم اینطوری نشده بود clean master و چند برنامه پاکسازی کش استفاده کردم ولی مشکل حل نشد.بنظرتون چیکار کنم؟
درود
یه سوال !
برنامههای نصب شده رو روی حافظه داخلی گوشی نصب کنم یا بعد از نصب به کارت حافظه انتقال بدم ؟!
روی کدوم نصب بشن بهتره ؟! حافظه داخلی یا جانبی ؟!
سلام
نصب روی حافظه ی گوشی باعث سریعتر کار کردنِ گوشی و برنامه میشه
اما نصب تعداد زیادی برنامه روی حافظه ی داخلی باعث کند شدن گوشی میشه
پس بهتره برنامه های ضروری مثل مرورگر رویِ گوشی و غیر ضروری روی مموری کارت نصب بشه
Slm
Goshim htc 626e
Monopadamam k az in simiyas dokmei
Hich barnamei kar nemikone va inke vaghti dokmeye shutter ro
Mizanam ahang play mikone
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)