تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1760 از 3347 اولاول ... 760126016601710175017561757175817591760176117621763176417701810186022602760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,591 به 17,600 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سپاس بابت توضیح مختصر و مفید .

ببخشید سرعت دانلود 174 ؟!!؟ از کجا اومد این عدد !؟
    سرعت دانلود من از 174 خیلی بالاتره ! چون من تو بازه زمانی 2تا6 صبح 20 گیگ رو کامل دانلود میکنم .

شما هم گفتی که سیگنال خوبی داری .

تست همین الان یهویی . dBm -51 . 31 asu

سرعت دانلودی که سایت speedtest به شما نشون میده واحدش مگابیت هست و برای اینکه به کیلوبایت تبدیل بشه باید ابتدا عدد در 1024 ضرب بشه که تبدیل به کیلوبیت بشه یعنی 1,413.12 و بعد باید به عدد 8 تقسیم بشه چون هر 8 کیلوبیت میشه 1 کیلوبایت ، با این حساب برای تستی که الان گذاشتید عدد 176 کیلوبایت بدست میاد.
    هیچ موقع قوی بودن سیگنال و کیفیت آنتن دلیل نمیشه که شما سرعت بالایی داشته باشید ، پهنای باند منطقه ، شلوغی شبکه و ... در کاهش سرعت نقش دارند.
    احتمالا در تایم 2 تا 6 صبح سرعت بیشتر میشه ، من این سرعت رو بر اساس تستی که در حال حاضر گذاشتید گفتم سرعت در 24 ساعت ممکنه تغییر کنه و همیشه ثابت نیست.
    شما در تایمی که میگید 20 گیگ دانلود میکنید یک تست سرعت بگذارید مشخص میشه.
    Last edited by Farhad 8904; 17-12-2015 at 19:09.

2. 3 کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پهنای باند فرکانسی 15مگاهرتز فقط برای 4G هست؟
    3G همین 5مگاهرتز میمونه؟
    تکنولوژی 3G کل ورژن هایی که داره نهایت از 5 مگاهرتز استفاده میکنن. Carrier های 5 مگاهرتزی داره... HSPA + مثلا یک کرییر 5 مگاهرتزیه که 21.6 مگابیت رو هر سکتور سایت میتونه ارائه بده که با تکنولوژی MIMO 2x2 به DC HSPA+ ارتقا پیدا میکنه که 2 تا کرییر 5 مگاهرتزی میشه و میتونه 42.2 مگابیت رو هر سکتور بده.
    یه ورژن دیگه هم داره که بخاطر بوجود اومدن LTE کشور ها دیگه سراغش نرفتن اونم TC-HSPA+ هست..3 کرییر 5 مگاهرتزی که 63.8 مگابیت رو هر سکتور میده.

وجود محدودیت در تکنولوژی نسل 3 بود که LTE به وجود اومد...LTE خیلی خیلی وسیع تر هست چون میتونه از کرییر ها و پهنای فرکانسی بیشتری استفاده کنه ..نسل 5 هم که داره میاد یک نوع از LTE Advance به حساب میاد.

4. 5 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

وضعیت این چند هفتهٔ 4G ایرانسل در منطقهٔ ما (درست همینطور که گفتم . چندین هفته هست وضعیت به همین منواله ... اما هی صبر کردم شاید درست بشه و بیخودی نغ نزنیم . اما درست که نشد ، بدترش هم کردند ...) :

محل تست ، همان محل سابقی‌ست که در این تاپیک تستش رو گذاشته بودم و سرعت ۲۵ مگ بود ... (که البته همانطور که در تاپیک نوشته بودم ، سرعت دانلود با سرعت تست نمیخوند و خیلی کمتر از سرعتی بود که در تست نشون داده میشد. شاید سرعت دانلود حدود یک پنجم سرعت تست بود.)

فقط از این زورم میگیره که خر شدم و ۶۰ تومن دادم طرح ۶ ماهه‌شو خریدم .
    البته از طرفی هم خوشحالم که اونقدر خر نشدم که یک ساله‌شو بگیرم !!

پ.ن : خداییش گذاشتن اسم 4G رو یک همچین سرویس مزخرف و بی ثباتی و انداختنش به مردم ، از صد تا فحش هم بدتره ...

6. 3 کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

7 روز هفته 24ساعت همینه امکان نداره 1 کیلوباییت بیشتر از 32 بشه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    آقا مارو هم در غم خود شریک بدانید . هفت روز هفته همینیم البته فرقمون با شما اینه که گاهی بدتر هم میشه فقط پینگ رو ببین بخودت امیدوار میشی .آقو البته ما تازگیها یی چیزی متوجه شدیم که مشکل از خود ما هس که کاربر ناوارد هستیم و تفاوت Edge رو با 3G نمیفهمیم که سرعتمون ایقد خرابه وگرنه ایرانسل به کاربروی وارد سرعتوی 70-80و حتی 107.75 مگابیت داره میده،آقو گمونم اگه الکامپش کنیم درست بشه!
    Last edited by arsinn; 17-12-2015 at 19:51.

8. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

وقتی میگم چندین هفته‌س وضع همینه ، سندشم دارم .

نتیجهٔ تست ۸ نوامبر :

اینم تست ۶ دسامبر :

الحق و والانصاف شرکت دزد ایرانسل شاهکار کرده . واقعا شاهکاره که سرویس 4G بدی مشتری و علامت 4G رو نشون بدی ، اما سرعتش در حد 2.5G باشه ... تازه همینم به اندازه یه 2.5G درست حسابی ثبات نداشته باشه .
    این ها رو ایرانسل باید در گینس ثبت کنه . واقعا هم شاهکار فنی ، هم شاهکار مدیریتی و هم شاهکار کلاشی و کلاهبرداری .. هم شاهکار بی صاحابی امور در نهایت ممکن ..
    تنها کاری که از دستمون بر میاد ثبت شکایت در سامانهٔ وزارت بی کفایت مخابراته .

10. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیگم که 100 درصد اشتباهه !! منظور من اینه که نمیشه زیاد روش حساب باز کرد
    همونطور که گفتم بستگی داره تو اون منطقه شما چند نفر با اون نرم افزار کار کنن تا دیتا بیس اون نرم افزار برای منطقه شما کامل تر بشه !!
    و چون تو ایران از این نرم افزار کم استفاده میشه طبیعیه که دیتا بیس ضعیفی داشته باشه تو اکثر مناطق

عزیز در مورد این نرم افزار تحقیق کنید دیتابیس این برنامه هر 30 دقیقه به روز میشه بعدشم اساس و بنیان 2g 3g 4g بر اساس این کمپانی بنا شده الانم کمپانی huawei داره از طریق opensignal شبکه 5g رو راه اندازی میکنه یعنی شماد میگید کمپاانی open signal و huawei علکی هستن خطا دارند؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

عزیز در مورد این نرم افزار تحقیق کنید دیتابیس این برنامه هر 30 دقیقه به روز میشه بعدشم اساس و بنیان 2g 3g 4g بر اساس این کمپانی بنا شده الانم کمپانی huawei داره از طریق opensignal شبکه 5g رو راه اندازی میکنه یعنی شماد میگید کمپاانی open signal و huawei علکی هستن خطا دارند؟
    شما از کجا می دونی دیتابیسش همه جا دقیقه؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

بچه ها لطفا بگید ایا نوع ویندوز تاثیری در سرعت 3g داره ؟ من xp دارم

ایا برای همینه که سرعت دانلود من پایینه حدود 300 است و همش نوسان شدید داره ؟؟

در ضمن از قابلیت hotspot موبایل برای اینترنت در کامپیوتر pc استفاده میکنم

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما از کجا می دونی دیتابیسش همه جا دقیقه؟؟؟

اقا اصلا شما راس میگی انجمن جای بحث کردن نیست بیخیال الان یک نفر بیاد یک چیزی بگه یک عده ادم که هیچ نوع اطلاعتای در اون موضوع ندارن خیلی راحت میگن این موضوع دروغه علکیه فلان......

اقا ما از پشت کوه پایین اومدیم اصلا شماها تخصص دارین ما هیچی حالیمون نیست ختم کلام!!

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

اقا اصلا شما راس میگی انجمن جای بحث کردن نیست بیخیال الان یک نفر بیاد یک چیزی بگه یک عده ادم که هیچ نوع اطلاعتای در اون موضوع ندارن خیلی راحت میگن این موضوع دروغه علکیه فلان......

اقا ما از پشت کوه پایین اومدیم اصلا شماها تخصص دارین ما هیچی حالیمون نیست ختم کلام!!
    دوست عزیز اتفاقا اینجا انجمن هست و جای بحث کردن و در ضمن من هیچ ادعایی در مورد متخصص بودن نداشتم و اگر پست های من رو در تاپیک نگاه کنید متوجه می شید
    واسه من که تا جایی که یادم می یاد درست نمی زد یا بهتره بگیم دقیق نمی زد
    یعنی در نقشه دکل جای دیگه ای نشون داده می شد
    حالا شاید واسه شما درست بزنه
    من هم ادعا نمی کنم این نرم افزار درست ای اشتباه می زنه یا نه
    چون برای تست این نرم افزار شما باید جای دکل رو بدونید کجاست و با نرم افزار مقایسه کنید
    فکر کنم منظورم رو رسوندم
    موفق باشید

16. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •