ممنون دوست عزیز. همینو گرفتم.
_H2 عزیز باز هم ممنون از کامپوننت خوبتون ولی من برنامه خودتون که داخل فایل بود رو که اجرا می کنم، اجرا میشه و مشکلی هم نیست، فقط وقتی اسکنر روشن هست و اسکن رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته!!
اگه راهنماییم کنید ممنون می شم![]()
ممنون دوست عزیز. همینو گرفتم.
_H2 عزیز باز هم ممنون از کامپوننت خوبتون ولی من برنامه خودتون که داخل فایل بود رو که اجرا می کنم، اجرا میشه و مشکلی هم نیست، فقط وقتی اسکنر روشن هست و اسکن رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته!!
اگه راهنماییم کنید ممنون می شم![]()
Last edited by 3minar; 05-03-2010 at 11:01.
سلام
یعنی کلاً کار نمیکنه؟؟؟فقط وقتی اسکنر روشن هست و اسکن رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته
درایور اسکنرتان که نصب است؟ یعنی الآن از سایر برنامه ها میتوانید اسکن کنید.
همانطور که گفتم الآن اسکنر ندارم و این نسخه را پنجشنبه کامپایل کردم.
فردا میتوانم آزمایش کنم و اگر ایرادی بود رفع کنم.
نمیخواهم بگویم خیلی به کدهایم مطمئن هستم، ولی شما هم یکبار اسکنرو درایور و... را چک کنید.
سلام
من امروز نسخه جدید کامپونت خودم را هم با اسکنر آزمایش کردم و من حداقل مشکلی ندیدم یا پیش نیامد.
خیلی هم پایین بالایش کردم ولی صحیح کار کرد.
فقط وقتی درایور اسکنر نصب نباشد و فرمان بدهید هیچ اتفاقی نمی افتد، نتیجتاً من گمان میکنم یا درایور اسکنرتان درست نصب نشده و اسکنر وصل نیست یا شاید هم کامپونت من ایرادی دارد و من نمیدانم.
بحرحال چون من ایراد و مشکلی ندیدم، تغییری هم ندادم.
موفق باشید.
ممنون که رسیدگی کردید. راستش من الان دارم با برنامه فوتوشاپ از اسکنرم استفاده می کنم و مشکلی هم ندارم.
ویندوزم هم 7 هست ولی باز به هر حال باهاش کار می کنم و بالاخره راهش میندازم. باز هم ممنون.
این وبلاگ بهت کمک میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من نیاز به Pegasus ImagXpress v 10 or 11 به همراه کرک دارم . چون نسخه 8 با ویندوز های 64 بیتی مشکل داره ، لطفا اگر میتونید کمکم کنید![]()
سلام
کرکشو پیدا کردی . من نیاز به dll برای اسکن دارم . فرقی نداره vinta باشه یا Pegasus ImagXpress یا هر چیز دیگر . میخام دو طرفه اسکن کنم. ممنون میشم کمک کنی همه جا رو گشتم پیدا نکردم
کسی نبود کمک کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)