سلام با نرم افزار های Hd Tune و Hard Disk Sentinel از هاردتون تست بگیرید ببینید ارور یا خطایی میده
سلام با نرم افزار های Hd Tune و Hard Disk Sentinel از هاردتون تست بگیرید ببینید ارور یا خطایی میده
با برنامه HD Tune که تست کردم هیچ مشکلی نداشت . اما خوب اون صدا و علایم که گفتم وجود داره
با برنامه Hard Disk Sentinel هم تست بگیرین ببینین درصد سلامت هارد رو چند درصد میزنه ...
اگه 100 درصد بزنه و گزارش خطایی نداد هارد مشکلی نداره
راستی مدل هاردتون چیه؟ هاردهای 7200 دور به دلیل سرعت بالا صداهای خفیفی تولید میکنن ...
Last edited by EhsanCPU; 03-12-2015 at 12:02.
همانطوریکه دوست عزیز در بالا هم گفتند بعضی از هارد دیسکها مخصوصاً مدلهای 7200rpm صدا و نویز زیادی تولید میکنند . البته کیفیت و طراحی کیس و نحوه قرار گیری هارد دیسک در داخل کیس هم در تشدید صدا و نویز هارد دیسک بی تاثیر نیست .
مدل نامبر هارد دیسک چی هست ؟ اگر از AAM پشتیبانی میکنه شاید بتونید نویز و صدای این هارد دیسک رو کمی کمتر کنید .
تست کردم 100% بود درستیش
HTS541010A9E680 این هم مدل هارد و 5400 هست.
5400 هست . نویزش زیاد طبیعی نیست . این صدا رو خودم ضبط نکردم . صداش برای من چون داخل لپ تاپ هست خیلی کمتره اما تو سایتی که رفتم و این صدا رو به عنوان مشکل هارد های هیتاچی گذاشته بود و نوشته بود که " چرخش بخوبی انجام نمیگرد".
هارد مذکور از AAM پشتیبانی نمیکنه.
با سلام
یه هارد اکسترنال اداپتوری دارم .3.5 اینچی.سیگیت اکسپنزن 2 ترا.
از دیروز دیگر روشن نمی شود و هنگام اتصال صدای تیک تیک خفیفی می دهد.
لطفا راهنمایی بفرمایید اشکال از چی می تونه باشه و هزینه اش تعمیر حدودا
ممنون
صدای تیک تیک اگر با فاصله یک ثانیه باشه میتونه از هد و پارکینگ هد باشه اگر با فاصله سه ثانیه باشه میتونه از فریم ویر یا درایور هد باشه بهتره کابل و آداپتور هارد رو هم حتما چک کنید و روب یک سیستم دیگه هم تست بشه
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
با تشکر از کمکتون.صدا با فاصله یک ثانیه هست.ایا میشه درست کرد ..اطلاعات برمیگرده.
ممنون
- - - Updated - - -
با تشکر از کمکتون.صدا با فاصله یک ثانیه هست.ایا میشه درست کرد ..اطلاعات برمیگرده.
ممنون
دوستان با برنامه HD TUNE هاردم رو تست کردم این ارور رو داد ، چطوری مشکلو حل کنم ؟ :
![]()
من هم هاردم این مشکل رو داشت با نرم افزار HDD Regenerator 2013 مشکل کامل حل شد و ارور بر طرف شد فقط حواست باشه که نرم افزار رو باید به صورت کامل اکتیو کنی و گرنه اولین بد سکتور رو که شناخت دیگه اسکن نمیکنه نرم افزار هم به صورت بوتیبل هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)