تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 775 از 827 اولاول ... 275675725765771772773774775776777778779785825 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,741 به 7,750 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

هارد اکسترنال 2 ترا که ضد شوک باشه حداقل! از بین سیلیکون و آدیتا کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    نه Adata و نه Silicon Power هیچکدوم سازنده هارد نیستند و هر کدوم از هاردهایی مثل سیگیت یا وسترن یا سامسونگ و ... استفاده میکنند و در باکس خودشون میذارن. حالا دیگه به سلیقه خودتون و اینکه کدوم باکس محکمتر و زیباتر هست برمیگرده. من خودم سیلکان A80 دارم و بدنه خیلی محکمی داره و ضد شوک و ضد آب هست. البته خیلی من به این چیزها اعتقاد ندارم و علاقه ای هم به امتحان کردنش ندارم ممکنه یه هاردی از فاصله یک متری بیوفته و طوریش هم نشه و ممکنه یکی دیگه نابود بشه!

2. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نه Adata و نه Silicon Power هیچکدوم سازنده هارد نیستند و هر کدوم از هاردهایی مثل سیگیت یا وسترن یا سامسونگ و ... استفاده میکنند و در باکس خودشون میذارن. حالا دیگه به سلیقه خودتون و اینکه کدوم باکس محکمتر و زیباتر هست برمیگرده. من خودم سیلکان A80 دارم و بدنه خیلی محکمی داره و ضد شوک و ضد آب هست. البته خیلی من به این چیزها اعتقاد ندارم و علاقه ای هم به امتحان کردنش ندارم ممکنه یه هاردی از فاصله یک متری بیوفته و طوریش هم نشه و ممکنه یکی دیگه نابود بشه!

میدونم! خودم وسترن هم دارم....آخه قضیه اینه که همین وسترن هم خیلی موارد خرابی یهوییش زیاده! خرابی یهوویی یعنی طرف اومده زده دیده دیگه نمیشناسه هارد رو! اینقدر از این موارد زیاد گفتن که...
    تجربه خوبی هم از سیگیت ندارم در کل تجربه خوبی از هارد دسکتاپی ندارم
    یه دسکتاپی سیگیت دارم که بدون اینکه ضربه ای بهش بخوره یا بیفته...بعد از 1 سال به تق تق افتاده و میترسم دیتای حساسی روش بریزم
    وگرنه میدونم درون باکس های سیلیکون و آدیتا هارد های سیگیت و توشیبا و ...هست. خب وقتی درون اینها هارد های خوبی از کمپانی های هارد ساز هست و باکس های محکم تری هم دارن چرا به سیگیت و وسترن که آسیب پذیر هستند ترجیح داده نشن؟

4. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

میدونم! خودم وسترن هم دارم....آخه قضیه اینه که همین وسترن هم خیلی موارد خرابی یهوییش زیاده! خرابی یهوویی یعنی طرف اومده زده دیده دیگه نمیشناسه هارد رو! اینقدر از این موارد زیاد گفتن که...
    تجربه خوبی هم از سیگیت ندارم در کل تجربه خوبی از هارد دسکتاپی ندارم
    یه دسکتاپی سیگیت دارم که بدون اینکه ضربه ای بهش بخوره یا بیفته...بعد از 1 سال به تق تق افتاده و میترسم دیتای حساسی روش بریزم
    وگرنه میدونم درون باکس های سیلیکون و آدیتا هارد های سیگیت و توشیبا و ...هست. خب وقتی درون اینها هارد های خوبی از کمپانی های هارد ساز هست و باکس های محکم تری هم دارن چرا به سیگیت و وسترن که آسیب پذیر هستند ترجیح داده نشن؟

خب بله دقیقا! این هم حرفی هست. سازندگان هارد شرکت های محدود و شناخته شده ای هستند و سایز سازندگان هم فقط از محصولات همون ها میتونن استفاده کنن. ولی بحث من اینه که در هر صورت خیلی نمیشه روی ضد ضریه بودن یا ضد آب بودن اونها حساب کرد.ضمن اینکه سر یک باکس محکمتر مثلا برای 2 ترا باید 100 تومان گرون تر هم بپردازید.
    بله منم چند تا وسترن داشتم و یکیش پارسال همینجوری سوخت! و وسترن گرین اینترنالم هم اولش بدسکتور داشت که گارانتی عوض کرد. با سیگیت هم خیلی کار نکردم. در مورد Adata هم دقیقا دیدم دوستام داشتن و همیجوری یهویی! فرداش کار نکرد

6. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خب برای آرشیو..خرید مثلا هارد بلک ادیشن وسترن یعنی اینترنال بهتر نیست؟

یا مثلا خرید همچین هاردی برای آرشیو بهتر از اکسترنال نیست؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Ali_softcenter; 04-12-2015 at 11:40.

8. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام .

هارد دیسک مورد نظر اکسترنال هست ؟
    سلام.

بله WD My Book 4TB است.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

بله WD My Book 4TB است.
    سلام .

1. مطمئن بشید کابلهای USB و پاور بدرستی متصل شده باشند (مثلاً نصفه نیمه وارد کانکتور نشده باشه) . اگر PC هست حتماً به پورتهای پشت کیس متصل کنید . از کابلهای رابط یا USB Hub هم استفاده نکنید .
    2. روی یه سیستم دیگه هم تست کنید .
    3. اگر همزمان چند هارد اکسترنال my book به سیستم متصل هست معمولاً اولین هارد دیسک در my computer دیده میشه و الباقی offline میشه . اگر اینطور هست میبایستی Disk signature عوض بشه .

برای بررسی دقیقتر زمانیکه هارد دیسک اکسترنال به سیستم متصل هست از Disk management ویندوز یه عکس بذارید .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام .

1. مطمئن بشید کابلهای USB و پاور بدرستی متصل شده باشند (مثلاً نصفه نیمه وارد کانکتور نشده باشه) . اگر PC هست حتماً به پورتهای پشت کیس متصل کنید . از کابلهای رابط یا USB Hub هم استفاده نکنید .
    2. روی یه سیستم دیگه هم تست کنید .
    3. اگر همزمان چند هارد اکسترنال my book به سیستم متصل هست معمولاً اولین هارد دیسک در my computer دیده میشه و الباقی offline میشه . اگر اینطور هست میبایستی Disk signature عوض بشه .

برای بررسی دقیقتر زمانیکه هارد دیسک اکسترنال به سیستم متصل هست از Disk management ویندوز یه عکس بذارید .
    سلام.
    مشکل این نیست. هارد توسط سیستم شناسایی میشود.

نکته اینجاست که ظاهرا بعضی مادربردهای قدیمی، توانایی شناسایی هارد با این ظرفیت را ندارند و در نتیجه یا باید هارد را به دو پارتیشن تقسیم بندی کرد و یا اینکه هارد را به جای MBR از GPT کرد.

در این خصوص و مزایای و معایب این کار، اطلاعات میخواستم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خب برای آرشیو..خرید مثلا هارد بلک ادیشن وسترن یعنی اینترنال بهتر نیست؟

یا مثلا خرید همچین هاردی برای آرشیو بهتر از اکسترنال نیست؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا! الان خودمم به این نتیجه رسیدم. اگه جا به جا نمیکنید و فقط تو یک سیستم آرشیو میکنید و همونجا هم استفاده میکنید 100% بهتر هست. چون هارد داخل کیس سیف تر هست و کلا تجربه میگه که هاردهای اینترنال خیلی دیرتر خراب میشن و مثل هاردهای اکسترنال نیستن که امروز روشن بشن و فردا که بزنی روشن نشن!

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    مشکل این نیست. هارد توسط سیستم شناسایی میشود.

نکته اینجاست که ظاهرا بعضی مادربردهای قدیمی، توانایی شناسایی هارد با این ظرفیت را ندارند و در نتیجه یا باید هارد را به دو پارتیشن تقسیم بندی کرد و یا اینکه هارد را به جای MBR از GPT کرد.

در این خصوص و مزایای و معایب این کار، اطلاعات میخواستم.
    سلام .

در مورد هارد ديسكهاي پرظرفيت (بیشتر از دوترابایت) دو حالت كاملاً متفاوت مطرح ميشه :

1. چيپست پل جنوبي مادربرد توانايي آدرس دهي تمام ظرفيت هارد ديسك رو نداشته باشه که در اینصورت هارد دیسک با ظرفیتهای غیر صحیح مثلاً 746 گیگابایت شناسایی میشه . هیچ راهی بغیر از تعویض مادربرد برای دسترسی به تمام ظرفیت هارد دیسک وجود نداره . حتی GPT کردن این هارد دیسک هم هیچ کمکی نمیکنه .

2. مادربرد تمام ظرفیت هارد دیسک رو شناسایی میکنه ولی برای اینکه به تمام ظرفیت هارد دیسک دسترسی داشت بایستی GPT بشه .

و در نتیجه یا باید هارد را به دو پارتیشن تقسیم بندی کرد و یا اینکه هارد را به جای MBR از GPT کرد
    تا زمانیکه GPT نشه هرچقدر که پارتیشن بسازید بازهم نمیتونید به بیش از دو ترابایت دسترسی داشته باشید .

نکته بسیار مهم :

GPT کردن هارد دیسکهای بیشتر از دوترابایت زمانی اجباری و الزامی هست که سایز سکتور 512 بایتی باشه . ولی اگر سکتورهای این هارد دیسک 4096 بایتی باشه MBR هم باشه بازهم میتونید به تمام ظرفیت هارد دیسک دسترسی داشته باشید (توضیح دقیقتر در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک) .

برای نمونه :

عکس زیر مربوط به هارد اکسترنال my book 4TB هست که partition style بصورت mbr هست .

قسمت info برنامه HDtune که sector size را 4096bytes زده است (مربوط به همان هارد اکسترنال چهارترابایتی وسترن) .

عکس زیر مربوط به هارد اینترنال چهارترابایتی WD red هست که بصورت 512bytes هست .

14. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام--
    یک هارد یک ترابایت خوب چه بخرم که خرابی کم داشته باشد وطول عمر-- اهل انتقال دادن هارد نیستم اما از طرفی می خواهم ضد ضربه باشد وشاخص های خوبی داشته باشد--

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •